Godafton igen!

Egentligen har jag en massa saker att berätta men jag hinner egentligen inte. Kan nämna iallafall att Aston ska döpas i helgen och då kommer syster och hennes familj upp hit till Norrtälje. Ska bli så mys att träffa alla mina favorit barn i helgen, åååh! Irina, Anja och jag ska leka massa lera. Måste komma ihåg att köpa det.



Inatt ska jag drömma om späckhuggare .

Tjingeling

Godafton Sveriget .

Denna dag var en svängig dag, jag ska vara arg till imorgon (på tandregleringen).

Började med att jag (typ) försov mig: Tj ringde iallafall och väckte mig, TACK OCH LOV! Fräschade till mig lite fort och stack iväg till hyreshuset och träffade Britt för att diskutera jobb. Allt gick kanon faktiskt, är jätte nöjd! Så nu har jag jobb en dag till i veckan.

Sen sprang jag in på pressbyrån och köpte frukost.. halv två på eftermiddagen och jag äter frukost? Hmm.. aja. Har iallafall kommit fram till att det är dyrt med mackor och drickyogurt på pressbyrån. Åt till och med en nyttig macka med mager ost eller vad det stod? En sån där liten rund brun sak och den kostade hela 29 KR ! ! ! ! Och jag är inte snål men en sketen macka för dom pengarna, hm!

Iallafall in till stan och kommer på att jag måste köpa en tandborste och tandkräm eftersom jag skulle till tandis. Åker dit, borstar tänderna och blir sedan brutalt demolerad. Kommer nu inte kunna äta på ett par dagar, få jordens huvudvärk och knappt veta vad jag heter. Det enda jag vet är att jag hatar tandregleringen.Sen bar det av till söder för att fika på Tj(ey)s nya jobb och vet ni va? Ha, nu ska jag få jobba lite extra där också. Typ helger och vid sjukdom. Lite långt att åka till söder kanske men det är ett jobb och jag får göra kallis göra, JIPPIE! Asa kul, Me LöVe.

Sen blev det hemgång och jag frös ihjäl, fick köra på en rask promenix sen mötte jag upp Maria-retard och tog ännu en prommenad, tack för sälskapet hjärtat. Träffade Lill-big och Blomman ett tag. Mys. Men nu är jag hemma, har tänt massa ljus och badat skumbad. Nu återstår bara lite te och andra avenyn sen är jag sjukt taggad för att jobba imorgon, SE UPP VÄTÖ HÄR KOMMER NÖTEN!

Puce
 


Godafton Sveriget .

Idag har jag varit i stan och flängt hela dagen med min vänninor. Det var trevligt och jag handlade ett x-antal bas plagg vilket passade bra i min garderob.

Nu hemma-tränar jag. Jag tränar på att vara hemma och ta det lungt. Det går bra med lite te och elton john. Men nu väntas besök, tjingeling!

Godmorgon Sveriget .

Igår kväll skulle jag leka med Tj(ey) och vi hade bestämt fika, för den som inte har märkt det så kan jag säga att vi älskar fika. Iallafall så ville Mange vara med och det fick han, han bjöd till och med, tack snälla! Iallafall så åkte vi även den gången till en hemlig plats med vårat donkas kaffe.

Efter det fick vi skjuss hem och jag hade sjukt mkt överskotts energi och flängde runt här hemma. Kan ju även nämna att jag fick en dricka te kompis lite så där på nattekvisten.  Sen måste jag faktiskt tala om för dig Tj(ey) att du får sluta ringa mig mitt i natten så där, jag försöker faktiskt sova!

Och jag drömde då inte om några pandor så ikväll får det nog bli späckhuggare. Var btw på en intervjuv igår så håll utkik efter mig i Norrtäljes nöjes tidning. Kan även lägga till att min morgon har varit guld. Mamma kom över på frukost och hon var jätte snäll och glad och det känns ju kanon med tanke på bråket vi hade förra veckan. Tack mammilimansen.

Nej nu har jag inte tid med det här längre. Ska hoppla in i duschen, fixa mig och sen kila ner på stan. Ska köpa nya skor och gå på ett möte.

Puce


Godafton Sveriget!

Idag har jag gått upp ur sängen, fixat massa tvätt och ätit frukost. Sen har jag har Tj(ey) suttit på hemligt ställe och druckigt te, gott, gott med te, vi älskar te. Te I löve.

Drömde inte om delfiner inatt så ska nog inte bli delfinskötare ändå. Funderar mer på att hjälpa pandor. Sånna dära svartvita så man kan gå med i WWF eller WFF eller vad fan det nu heter. Det ska jag drömma om i natt. Rädda pandorna, Mia pandornas hjälte.. eller nått sånt, as bra.

Hur chill som helst, visst?

 

Nej, snart ska jag gå hem till pappi och äta söndags middag och leka frissa.

Tjingeling


Snark snark



När jag blir stor ska jag bli delfin skötar, snark snark


HAHA .

Är sjukt trött och ska sova men måste bara tala om en liten, liten sak som fick mig och Tj(ey) att skratta sjukt mkt.

Vi åkte bil va, och så ser vi att längre fram på vägen så skjussar en kille sin kompis på en rulator (troligtvis "hittad" i en trappuppgång). Iallafall.. så har dom hunnit över till andra filen och när vi är ca 8 meter ifrån dom så kör snubben in i trottoar kanten så hans kompis flyger av och gör en kullebytta mitt på trottoaren och ligger därefter utslagen på marken, hahaha! Han klarade sig fint men hur kul och otippat var inte det då? Inte varje dag man ser små pojkar leka med en rullator mitt i natten och voltar och grejer. Hahaha..

Nu ska jag drömma om delfiner. God natt

Puce

God eftermiddag Sveriget .

Idag är jag bakis, igår var jag lite full. Idag har jag ont i fötterna och igår gick jag i för höga klackar. Men jag är glad ändå, köpte nya klackisar idag bara för att.

Igår var det först jobb som gällde och jag var såååå trött. Efter jobbet shoppade jag lite för att dämpa min stress. Det bliddade en tröja, ett halsband, ett armband, en mascara, en ögonskugga, en ny plattång och lite mera grejjs. Sen mötte jag upp magnus och Kebab för mera shopping. 

Hem och fixade mig. Använde min nya oranga plattång, as bra! Sen var det romantisk middag med Fredrik. Även Jonas kom och joinade oss efter ett tag. Över till Mel och förkrök med henne, Tj(ey) och Elin-Pelin.
Trädgårn
Mobergs
Bulle hem
Sova



Vakna
BLÄÄ
Bakis
Fika på Pelikan
Återställd
Nya skor (JAAA!)

Nu har jag precis startat en tvättmaskin. Ska dummsuga lite sen lägga mig i ett varmt skummbad, det är jag värd.

Puce

Godafton Sveriget .

Är världens tröttaste Mia. Sov på TOK för lite i natt och har jobbat nio timmar på Åhlens. Efter det bar det upp till djurkliniken och damp. Sen hem till Tj för att lära Pia sätta i löshår sen mat och avslutade allt med att klippa in mitt löshår. GAH! Sen skulle jag hem men vi var tvugna att träffa JOhan först, SNel-hest. Men nu ska jag försöka sova så jag inte försover mig imorgon. Föresten så ringde chefen mig idag och har fixat mer jobb åt mig, JIPPIE! Nu går det framåt iallafall.. dock går det bakåt med mamma, damit. Jag vill bara att det ska vara bra. Allt mor och dotter bråk tar kål på mig. 
 

Puce


Nej Maria, Lill-Erik får ingen förrätt.. möjligtvis efterrätt men ingen förrätt. Förrätt funkar däremot as bra som muta, men endast som fejkmuta då han aldrig får någon, men jag är nöjd. Vi leker nästa vecka tycker jag.


Godafton Sveriget .

Måste bara tala om för er om hur sorlig jag är idag.

Jag glömde nämna tidigare att jag gick ifrån Nånö till Kvisthamra idag och visst är det nyttigt med en promenad för tjockis Mia tycker ni då? Ja, jo det tycker jag med. Men efter att ha gått 4 km på grusväg och 2 km på asfalt med platta convers så är man fan inte lycklig, jag har mest ont och gnäller över att fötterna och fotlederna ömmar. Jävla skit skor.

Det andra sorliga är att jag inte orkar gå och köpa middag utan har istället ätit på knäckebröds mackor. Och ni som känner mig där ute vet att jag inte gör detta frivilligt, jag älskar mat! Känner mig bara så sjukt omotiverad idag.

Mm.. och sen då när jag skulle platta håret.. ja men det gick ju kanon nu! Fick en stöt och insåg att det blixtrade som satingen. Då har det typ brunnit hål i sladden och hälften av alla trådar har gått av så nu har jag ny förlängt hår och ingen plattång, kul JÄVLA JUL! Det är inte min dag idag jag ger upp, nu ska jag gå och köpa halstabletter istället.

Varför får Lill-Erik lägga straffen?

Idag träffade jag Maria-Retard och måste bara säga att det var så trevligt så, vilken underbar människa det är.

Annars så har jag jobbar, åkt massa buss, glömt min drick youghurt (igen), haft catfight osv.
Så just nu är jag bara slut, har massa huvudvärk, ont i axlarna och allmänt blää. Luktar säkert svett också.
Sammanfattning: Denna dag är en kass dag.

Jag hoppas min kväll blir ypperlig istället. Nu ska jag kolla på true blood sen blir det duschen.

Puce



BTW så är det här mina nya skor till löningshelgen. Dom har 11 cm hög klack och 2 cm hög platå, KANON! Håller på att gå in dom så dom pallar dansgolvet hela kvällen, kommer gå galet bra!.. eller nått sånt

Godafton Sveriget .

Ja, kan ju börja detta inlägg med att det inte gick så bra att sova igår. Jag hostade ihjäl mig. Det bästa av allt var att jag skulle gå upp mellan kl åtta och kvar över åtta. Jag somnade halv åtta, hörde inte klockan och försov mig. Kul i jul, glad i påsk. Ännu bättre är ju att bussarna inte går allt för ofta ut till Vätö, så missar man 09:15 bussen så får man ta 12:15 bussen, kul, kul jävla jul. Iallafall så hann jag jobba 2½ timme eftersom jag var tvungen att ta halv fyra bussen hem (skulle övningsköra med pappsen va).

Övningskörningen gick as bra. Pappa behövde aldrig rätta mig faktiskt, däremot satt jag och pratade hela tiden och tiggde om berömelse, mm det gjorde jag så, så lätt kom inte farsgubben undan.

Jag skulle även åka och handla mat idag med Therese men skithögen (saaben) ville inte starta, Fuck off and die. Ja die var det rätta ordet kan jag ju säga. För när Tjey kom med startkablar så var den fortfarande die. Och ja vi gjorde rätt, hade till och med körkortsboken i handväskan som vi dubelcheckade i för att slippa explosion.

Men iallafall så tänkte jag titta på lite true blood avsnitt nu eftersom jag inte lär somna än på några timmar.

Tack och hej, leverpastej/ Bert ljung

Näääää, jag bara skoja med er. Jag menar ju såklart: Tack och hej leverpastej/Maria-Mia-Pia-Nöten Johansson


Glömde en sak!

majken

Igår plockade lillasyrran tillsammans med min havremoppe en första placering på klubbhoppningen i vigelsjö. I andra klassen kom dom tre. Grattis, grattis till dom! :)


Godafton Sveriget .

Idag har jag inte annat än ordagrant garvat arslet av mig (känns lite konstig att vara rump-lös). Nej men iallafall så lekte jag med Melina och Mac Tj(ey). Jag drog ut dom på en promenad och det gick ju jävligt bra, jag hade sett framemot en raskpromenad men fick stanna varannan meter eftersom Melina och Tjey skulle fota hela tiden och då menar jag HELA  TIDEN ! ! ! ! Men det gick bra. Melina körde bil och vi överlevede, kanon!

Hem till Tjey för lite middag och jag gjorde massa sallad till, m-m-m
Sen skulle vi handla mjölk till våran kaffe latte på flygis, jotack mjölk var det här.. 9 liter rättare sagt. Sen blev det latte och te ska ni se. En latte om dagen är bra för magen

Iallafall, efter en massa varmdricka och tokryck så gick vi in. Tjey och jag skulle pröva massa kläder tills på fredag, det gick ju inte så där jätte bra så vi listade ut vilka frisyrer vi skulle ha istället och det gick lite bättre.

Men till det roligaste som hände idag. Tjey berättar för Melina om helgen då jag och Tjey skulle hämta några fjortisar och skjussa. Först hoppar dom in i bilen och jag säger, - Juste tjejer, bara så ni vet så har jag svininfluensan, det är luftburet men jag hoppas ni inte blir smittade. Ena tjejen gick självklart på det och trodde att hennes pappa nu skulle döda henne efter att ha suttit i samma bil som en nöffnöff-smittad-tjej. Efter det spydde ena tjejen ner trappen på Tjeys hus och här kommer det roliga.

Tjey - Melina, ena tjejen spydde SÖNDER våran trapp! Moget

Mia - Noter nu att hon spydde sönder den!

Melina - Hur då?

Ha-ha-ha, Melina trodde verkligen att trappen hade gått sönder av att någon spydde på den. Det tycker jag var typ as kul!

Nu ska jag däremot hänga tvätt, bädda rent och duscha för imorgon bitti blir det jobbilijobbi.

Puce /Mia-pia-fia-päron-pung

 


Godeftermiddag Sveriget!

Eller snarare godmorgon för min del. Har försökt "sova ut" idag men eftersom jag inte är så jätte duktig på att sova så låg jag mest i dvala, som vanligt!

Idag är det den dagen jag har väntat på, jag har tid över att dammsuga med min lackröda dammsugare, hihi. Sen ska jag promenixa och lite sånt där. Men det bästa av allt att jag ska dammsuga är att jag samtidigt kan passa på att gå in mina nya skor.. känns lite konstigt bara att vara 10 cm längre i mitt hem där det är så lågt i tak, hm.

Nej det här har jag inte tid med, ska ju leka med Tj senare.

webwiåebh


(Haha, Tatu!)

Puce


Godafton Sveriget! (igen)

Nu har jag långt hår. Tack så hemskt mkt Tj :)

waeflkhwvoäiweh

Besök Tjs nya blogg vettja zube.blogg.se

Puce

Godafton Sveriget!

Kan ju börja med att säga GRATTIS KICKAN!
Kickan och min vackra häst lyckades plocka 1:a platsen i första avdelningen och kom på 3:de plats i avdelning två.

Efter att ha varit barnvakt på hästtävlingen så begav jag mig till havspiren där min kära vännina Mac TJ jobbar. Vi lekte lite och åt HB-tallrik, Bra gjort Saba! Efter våran tripp på Piren så begav vi oss hem till Mac Tj för städning. Städningen är nu avklarad och jag har blondspray i håret. Skall strax duscha och sen skjussa bror min till Hägernäs.

Antar att vi avslutar dagen med en latte på verandan i vanlig ordning.

Puce

Godmorgon!

Nyvaken och frukost väntar.

Idag ska jag hjälpa Åsa med barnen medans hon tävlar. Efter det ska jag kolla på min egen häst som min lillasyster ska starta idag, kan bli spännande! Mjaa, mjooo

Puce

 

Majken


Godafton Sveriget!

Pia och Tj är as bra på att laga mat, bara så ni vet!

Nu ska vi ut och leka

Puce

Godmorgon.

Nu sitter jag hemma hos Tjorven men hon är inte hemma, kulit va? Jag nördar tillsammans med hennes kära dator och har snott hennes täcke för det är som vanligt SVINKALLAT i detta hus. Ibland börjar man undra om Knuttisen är för snål för att ha det varmare inomhus eller om han egentligen bara är stål-knutte.. jag tippar på att det är alternativ 2.
Ifall någon undrar så kan jag även berätta att jag har hämtat ut mina nya skor idag, mina fossingar kommer dö under löningshelgen tror jag.. men det är de värt!

För övrigt så försöker jag komma på när jag gjorde en tabbe senast men kan inte riktigt komma på någon. Eller ja tabbe och tabbe.. förutom att hela jag är ganska stor tabbe och lyckas skämma ut mig med det mesta så menar jag en tabbe, tabbe liksom. Ni vet en riktig tabbe där jag själv märker att "nej nej mia lilla, det där var inte särskillt skillat"

Nej hörrni, här blir det inga barn gjorda. Ska nog gå ut och ta mig en nypa frisk luft!

Det är SJUKT vad jag skriver sammanhängade saker idag, puh!

Pia har hittat sin livs kärlek

Ja, det är faktiskt sant. Mia-Pia har hittat sin livs stora kärlek - en vattenskoter. Hon blir varm i hela kroppen så fort hon tänker på hur kulit det var att åka vattenskoter i helgen att hon nästan väter ner sina byxor.

Mia-Pia ska nu börja spara pengar till att köpa sin stora kärlek men tills hon får råd så skall hon blir sina chefers sambo, eller ja.. snarare skoter-bo. Dom verkar rätt nöjda med situationen av att bli utnyttjade för att de äger en skoter. Mia-Pia är nöjd.

RSS 2.0