Hjärnskakning

God eftermiddag . Här sitter jag med min hjärnskakning och mår inte allt för bra, fick sjukanmäla mig från jobbet idag, känner tunget eftersom jag skulle tjänat över 500 på bara 4 tim, Irriterande.

I Fredags var jag med Annika, sen drog vi till Mickan där även TJH och Izza var och så åkte vi alla till SBK. Det var väl trevligt där, gratis taxi hem också av betongarn. Markus höll på att få däng men han vill inte åka hem från krogen, han utmanar heldre ödet. Sen själv klart slutade det så att han ringer och väcker mig ialf och vill komma, Jaja, jag tänker inte tvinga någon att sova ute iallafall.

Lördag: TRÖTT, inte så mkt sömn efter hur mkt en full markus kan prata, blev väckt av Annika halv åtta osv. Vi kollade iallafall på Hitta nemo och den där DUDE filmen, trevligt. Mackan åkte hem, sen skjutsade jag och mamma hem Annika och åkte förbi hästarna i ösregnet. DET var där jag slog i huvudet så nu har jag skit ont och mår jätte ille, inte bra. Sen ringde satgubben.

Söndag: Nu sitter jag här ungefär, ska åka till hästarna och se om jag orkar rida eller om jag tuppar av, återstår att se. Plugg sen, religionsprov i morgon och jag ska få väldigt bra resultat. 

Hej då.



Tack hjärtat

God morgon ! !

God morgon världen :)

Sitter i skolan jag, och jag är väldans, väldans trött. Kom hem halv två i natt efter teaterna eftersom jag och tjorven råkade ta en liten omväg, hamnade på Lundins där vi halv ett-ett med Rebecca så det var väl en upplevelse.

Nu har vi precis haft tema, mkt trevligt ska ha språk nu. Skönt att sluta kl 12.00 idag. Annika ska med mig hem så ska vi till hästarna, hem och kolla på tv (jag behöver sooova) sen blir det förkrök hos Mickan sen bär det av till sbk ! Kan bli trevligt, trevligt. Nu har jag inte tid med det här.

Hej då världen.

Sluta försök kontrollera mig och vara så svartsjuk. Du behöver inte säga så där hjärtat.


Torsdag.

God efter middag !

Sitter i skolan nu, var ute och red i morse och det gick ju som det gick.. hem och duscha och nu sitter jag i skolan och ska "plugga" kommer gå bra känner jag, om ett par timmar ska jag åka till Stockholm och titta på teater med Tjorven på Göte Lejon, det blir nog trevligt.

Hej.

God natt.

Det var sista gången..

Onsdag !

En mkt härlig dag idag tycker jag :) Förutom när en viss person började förpesta den då !
Gymma först 9.00 - 10.00, duscha, fixa mig, gick till skolan och så var det lunch, fika med Annika sen svenska i 2 timmar, oerhört lång skoldag må jag säga. Åkte hem, ut och red på Majken. Sen har jag varit väldigt duktig och pluggat faktiskt, mkt bra av mig !

Ska sova nu, god natt

God kväll.

Hoho, jag är såå rast löst så jag vet inte vad jag ska göra.. är inte SÅ motiverad till att plugga direkt, HM !
Skolan idag ialf för en gångs skull, lär väl komma efter med det igen eftersom min medicin tar slut i morgon, med andra ord måste jag få tag på mer men vet inte om det gick att använda receptet fler gånger, borde ju varit bra alltså. Sen har jag varit väldigt duktig idag efter skolan, lagat mat, fixat disken och hjälp min lilla syrra att baka kladdkakis, skit duktigt. Sen efter de var jag och tränade hästen, gick ju hyffsat ialf. Så nu är jag SKIT TRÖTT VERKLIGEN, somna lite sent igår kanske. Och igår träffade jag syrrans bebis på 3 månader, SÅ TUFF UNGE ! den gillade jag verkligen faktiskt, åh så sööööt. nej nu måste jag ta en dusch elr plugga elr nått, kan inte sitta här och ruttna hela mitt liv.

hej då.





Jag fattar inte vad du vill, jag vill inte, eller vill jag igentligen? fast nej jag vill inte, jag vill inte falla tillbaka jag blir ändå bara sårad. Jag vet inte hur du funkar längre, du kan aldrig bestämma dig och vad nu då, NU av alla tillfällen, kunde du inte litat/lyssnat på mig lite tidigare. Du visste att jag hade rätt hela tiden, men sen är det den där lilla enkla saken som är en vägen, fast det tänker jag inte försöka göra något åt, din tur att göra något din tur att ångra dig. Du har bara förlorat och jag vet att du skäms.

God kväll världen .

Har haft en väldigt underlig dag och så kommer den fortsätta verkar det som.

Nej det här går inte, det är försent.

hej då

Ja, jag har tråkigt

Namn : Maria Johansson
Födelsedag: 11 Mars
Hemstad : Norrtälje
Ögonfärg : Grön/blå ?
Hårfärg : Väldigt ljust
Längd : 163 cm (ihop tryckt)
Vänsterhänt/Högerhänt : Högerhänt
Värsta ovanor : saker jag försöker dölja för mig själv
Stjärntecken : FISK
Skostorlek : Små, 35-37
Är dina föräldrar skiljda? : Ja
Skor idag : Rid jodpush sen mina vagabon stövlar
Svagheter : prata?
Rädslor : Typ hajar i mälaren
Mål för året : Jag sysslar inte med bollsport längre
Mest använda fras på msn : Strålande ;D
Det första du tänker på när du vaknar : Har jag migrän idag?
Mest saknade minnet : En riktig pappa


FAVORIT
Färg: Blå
Mat : kiiiina
Sport : Hästarna. (förut inneband även)
Djur : Häst
Glass : Glass är för kallt för mig
Affär : Coop, jag älskar coop.
Grönsak : Ananas, om någongång skulle bli en grönsak
Skådespelare : Tom Cruise, Sicken pudding
Låt : Poison, den har varit med genom många händelser
Nummer :  Kan man ha sånt?
Årstid : Ingen duger, får ändå sova med dubbla täcken året runt
Parfym : Escada, Tack för den älskling
Kroppsdel på det motsatta könet : Ja, en snopp vore ju en fördel alltså.


VÄNNER OCH LIVET
Vad vill du bli när du blir stor? : Bättre
Hur vill du dö ? : Snabbt och smärtfritt
Vem av dina vänner är mest lik dig ?  : Lätt, TJ.
Vem är mest högljudd? : Jag ! ! !
Vem får dig mest att skratta? : Mina bröder
Vem har du känt längst? : Mamma
Vem är mest blyg? : Inte mamma ialf
När grät du mest? : När jag söp, krossa saker, blev blöt och bjöd TJ på kaffe
Bästa känslan :  Då får jag skriva ett helt A4 för att kunna bestämma mig
Värsta känslan :  När man blir sviken och bedragen.
Vart vill du bo i framtiden? : Jag kommer inte komma till framtiden
Om du fick ändra en sak på dig själv,  vad skulle det vara : En fettsugning
Hur länge tror du att du kommer leva? : Inte så länge till

HAR DU NÅNSIN..
Varit kär? : Ja, för mkt.
Moonat: Otroligt nog inte
Blivit dissad : Självfallet
Rymt hemifrån : Nej, elr jag vet inte
Skolkat: Jo, hänt (a)
Tänk på självmord: Eh, jag får inte ut något av sånt
Sovit utomhus : Jaja, Det är min grejj
Gråtit i skolan :  Jo.
Spytt i skolan :  Nej, tror inte det faktiskt.
Velat bli modell : Aldrig, för söt för de
Varit otrogen : Nej, jag funkar inte så.
Gjort något dumt som du skrattar åt idag :  Om ja har..
Sett en död människa : Nej, som tur är
Använt droger : Aldrig
Varit på scen :  Vi kan gung, gung, gunga du och ja..
Retats : Måste ja vara ärlig? Okej, det har jag.
Blivit nerslagen : Nej, ingen som törs !

Världsklass

Världsklass

Martin, Patrik, Janne, alla en Johansson, alla underbara, på svenska kallar vi det världsklass

Tack

Malajkka

Malajkka

Åh min lilla hamburger !

God dagens världen !

Nu har jag varit på ett sådant toppen humör här i två dagar och jag vet inte ens varför, det är så sjukt härligt faktiskt. Kan ju ta och blicka tillbaka vad jag gjort de senaste dagarna.

Onsdag - Gymma på morgonen, natilus. Åkte till skolan och räkna lite matte sen kommer jag inte ihåg om det var något mer.. tror inte så. Åkte ner till banken och fixa min lön. Kl 15.00 började jag jobba och jobbade till 22.15 Var ovanligt kul på jobbet faktiskt, Kan nog vara pga Pernilla och Anna. Sen åkte jag hem och började packa eftersom flytten snart skulle ske. gick och la mig efter 00.00 någon gång har jag för mig.

Torsdag - Gick upp kl 6.00, mkt mkt skönt va. Packa lite till och fixa mackor sen bar det av till Ann-sofies stall. Jag lasta Otis så hon fick ta luckan sen bar det av till Ultuna. en mkt rolig resta, Ann-sofies bil funkade då inte så bra för automatlådan höll ju på att ramla ihop, men det var väl kul att åkte bort till Uppsala i 70km/h. Kom fram så hittade vi itne till röntgen och isoleringen, Hm, ett litet problem. Vi hittade tillslut ialf och in med Otis på isoleringen (Otis = VÄLIDGT biffig sak på 750 kg, lätt att sätta stop för) Det blev en hejdundrans undersökning må jag säga, blodprover, sen gick dom ner med en liten, liten kamera i näsan på han och kolla alla luft vägar, typ skit äckligt men as coolt iofs (jag har sett en levande häst invändigt, DE DU) efter det var det mkt väntan igen, sen skulle vi skölja lungorna på han men det gick inte så bra då han var galen, stackars ann-sofie vart intryckt av 750 kg i betongväggen. Sen var det röntken osv. Ialf så skulle han få massa behandling osv. Åkte hem med hästen och det gick väl ann, bilen höll, peppar peppar! Åkte hem till lägenheten och började packa, laga mat diska etc. hela kvällen. Mackan kom förbi också och lämnade körkortsboken och det där rackarns spelet, det var snälla v dig.
Man var ju något sliten efter denna dag men jag var fortfarande as glad, så det var ju trevligt.

Torsdag - Ja, migrän hela natten vilket inte är SÅ JÄVLA KUL ! Är skit trött nu plus att jag gick upp 07.30 för att städa det sista för kl 9.00 kom Patan och hämtade mig och min grejjer och körde hem till mammi. Och nu sitter jag här och är jävligt trött och ont i skallen, så ska plugga snart sen gå ut med jycken sen blir det väl till att rida lite, Sen blir det grillkväll ikväll. Nej nu har jag inte tid med det här, måste nästan hinna köra lite idag också, ojoj nu blev det mkt.

Hej då.

God dagens.

Sitter i skolan och är väldigt, väldigt mätt så jag mår illa. Annika den jäveln har matat mig idag som om jag vore ett djur, tack gumman. Har paddlat kanot idag och badat gyttja, jag var riktigt duktig tycker jag, jag och annika är ett sådant team ;)

Idag ska jag plugga en aning tror jag allt, sen måste jag rida och kanske gå på kickboxning, kan ju alltid bli en upplevelse.

PÖSS HÄÄJ!

Halle lå ja !

Det var en perfekt dag igår må jag säga. Hemma och tog det lungt med tanke på nya medicinen. Sen körde jag lite bil och var ute och red. Min häst är mkt galen har jag kommit fram till. Mackan kom över,tog en titt på hans bil, den var söt tycker jag nog allt. Han käkade lite rostade mackor etc. Fick skjuss ner på stan ialf och käkade på ett glas med min älskade Mc Tjorv med extra BARK. Chicken roffe är ju läskigt mumsigt asså. Sen bar det av till Jussi pussi, Micke och Adam var där också. trevligt trevligt. Sen gick jag väl hem då, efter att jag hälsat på min älskade broder. Och nu sitter jag här, är lite nere av medicinen men det går väl ann, ska leka med Jossan idag. Vi ska köra på en deppkväll för man mår alltid så bra efter att ha haft en sådan. Nej måste hinna rida nu, sen kommer Jossan typ vid fem.. det blir trevlans det.

Pöss heej världen.


GRATTIS

GRATTIS

GRATTIS HJÄRTAT    ;)

God eftermiddag !

Sitter hemma hos mamma idag, pratade med doktorn imorse så nu har jag massa mediciner och får hoppas på att någon av dem biter på mig då. Vore ju lixom attans bra så man kan gå i skolan som normalt folk igen, rätt skönt att kanske kunna få sova normalt igen också ?!
Åh herre min skapare vad det började regna nu då, det var som tusan.. jag som tänkte ta en sväng förbi hästarna jag, hm.

Men men för övrigt så är jag rätt glad idag, jag och mamma har varit ute och provkört min bil idag, mkt trevligt. Jag tycker faktiskt den är väldigt söt. Jag har också kört idag, fast bara hemma på gården. Första ggn i hela mitt liv jag faktiskt kör bil och det var väl rätt nice. Dock känns det något finurligt att mamma köpt bil till mig redan jag som inte ens gått övningskörarkursen eller kört hemma eller något sånt, men det är väldigt snällt av dig mamma <3
Ska även få den där rackarns boken och frågespelet av Mackan så jag lär mig något sådant också, vore ju hyffsat smart va. Nej usch, känner att jag bara skriver en massa strunt men det är ju faktiskt bara för att Jossan klagat på att jag skriver så lite så jag måste ju börja skriva så mkt helt plötsligt.

Nej plugga lite på det här kanske, det är ju JÄVLIGT KUL !

PUSS

Goder morgon.

Ja, hallå världen. Eftersom Jossan klagar på att jag skriver så jälva kort i min blogg så får jag väl skriva ett längre inlägg idag för att hon ska känna sig tillfredställd.

Hade en mkt trevlig afton igår, mådde as dåligt med migrän och helvete. Hade varit ute i spöregnet och tagit in hästarna och frysit arslet av mig. Pratade med Annika i fonen där vid halv nio tiden och vi kom konstigt nog på att vi var tvugna att åka till Donkas, ochg dit bar det av i regnet. Tack hjärtat. Efter det vid tio kom jag fram till stallet igen och gav hästarna lite mat och snacka med Britt-Marie. Åkte hem igen, kallt så inåt helvete ! ! Borsta tänderna, fixa sen gick jag och la mig. På tal om det så har jag haft en underbar natt - VERKLIGEN - Vaknade varannan timme med typ migrän och feber, åh så mysigt, - inte ett dugg faktiskt. Gick upp halv sju, åkte till hästarna och gav dom mat och släppte ut dom, KALLT SOM SATAN I GATAN ! ! ! Åkte hem igen, åt frukost för en gångs skulle och duscha en aning, klädde på mig och gjorde mig i ordning. Gick till skolan och nu sitter jag här och ska plugga lite samhäll tänkte jag dårå, iofs kommer jag knappt hinna men ändå. Idag tänkte jag försöka ta det lungt och bara ta det lungt, tror min skalle skulle behöva det faktiskt, har blivit en del stress senaste veckan men det går väl ann ialf. Igentligen sitter jag bara här och skriver massa onödigt mwn Jossan vill ju att jag skulle skriva längre så jag har ju inget val faktiskt, men bäst för dig atrt du läser allt det här nu Jossan, när jag plågat mig igen detta blogg inlägg, BAHA.

Påtal om igenting så ska jag flytta snart också, OCH DET VILL JAG INTE. Trivs så jävla bra, fast när jag väl flyttar hem till mamma igen så har jag ju min lilla Pärla där hemma som bara väntar så det är rätt nice ialf. Nej nu måste jag plugga.

Hejdå.

GOD DAGENS !

Är fortfarande i sådan där tillstånd så man håller på att spricka av glädje.

Slutat skolan, jag gillar verkligen skolan åtminstonde ibland. Regnar som fan gör det också, men det gör dock inte mig så mkt. Plugg ikväll, trevligt trevligt.

Puss puss puss



Det ända som tynger mig är du, du, du, du, du och din förbannade alkohol. Jag hatar alkohol.

GOD DAGENS !

Nu är jag så uppe i varv kan man ju säger, Tack mamma jag älskar dig.

Förövrigt så har jag jobbat idag, det var rätt skönt.. har tjänat över tusenlappen ialf så nu tänkte jag bege mig till min kära Polle och leka lite, mkt trevligt. Sen ikväll ska jag bara myyyyysaaa, åh så sjönt.

Hejs.

Underbara regninga dag.

Okej, ska bara ta ut lite våldsamhet.
 
Du kommer och verkar aldrig vilja finnas för mig när jag behöver dig som mest.

JAG HATAR DIG LENNART
, (min så kallad far) Jag vill bara att du slutar.

Och du, du kan sluta bete dig som ett barn.

Men ändå så, Annika tack för att du är den du är
<3

Exakt det här menar jag..

Du ska knipa käften, om det är någon jag vet som snackar så mkt skit så är det du.Du har alltid åsikter om allt och alla. Det är inte bara jag som tycker det, visst alla snackar skit, även jag, men klart som fan man blir sur på folk ibland. Men din käften, den går i ett. Och du kallar mig din närmaste?

Du får kalla mig sur kärring hur mkt du vill, men du är och kommer aldrig bli den jag trodde. Det är du som gjort bort dig, inte jag.

och det krävs mkt för att bli av med dig..

och det krävs mkt för att bli av med dig..


..men som tur är så ska jag spara dig med.

Dig ska jag spara närmast hjärtat..

Dig ska jag spara närmast hjärtat



..bara för att du alltid finns där

Faktiskt..

..så har jag nu lyssant på din sida om historien, jag kan bete mig som folk mot dig, men tro aldrig att det kommer bli som förut. Du glömde en liten detalj som du talade om tydligen för mig, och vem vill ha en sån vän? Okej om du erkännde att det menade det, eller bad om ursäkt. Men du ignorerade det och jag tänker inte bry mig, inte ett dugg förens du ens komenterar det, nu har du valt.

Förövrigt så har det varit en kass dag, legat med migrän sedan igår kväll och verkligen mått piss. varit hos hästarna nu och sitter hemma hos mamma men ska åka hem och vila.

Hej.

Wonderbar

Åh, jag har haft en sådan bra dag. Vaknade otroligt bra i morse, åkte till skolan och träffa min älskade Annika, Tack för du finns där hjärtat. Sen fick jag sluta typ 12.45 för jag är så duktig. Hade ingen tyska och sen har jag inte inviduelltval denna vecka, skönt, skönt. Varit och lekt med Majken, hon var iofs helt galen (inte så förvånade) sen nu har jag hamnat hos mamma, men ska skynda mig så jag hinner hem innan vädret blir sämre.

Ha en trevlig kväll i detta fina väder allihop :-)

RSS 2.0