080930

Bum bum be-dum bum bum be-dum bum
Bum bum be-dum bum bum be-dum bum

What's wrong with me?
Why do I feel like this?
I'm going crazy now

It's a thief in the night
To come and grab you
It can creep up inside you
And consume you
A disease of the mind
It can control you
I feel like a monster

Bum bum be-dum bum bum be-dum bum
Bum bum be-dum bum bum be-dum bum
Bum bum be-dum bum bum be-dum bum
Bum bum be-dum bum bum be-dum bum




   

   



Jag vill ha dig hel



...inte i tusen bitar

Hej världen.

Nu är tant Mia ledsen, tant Mia tänker nog strunta i hela den här helgen.. jag tänker inte finnas där för att lyssna på allas toffel snack och sen skiter dom i resten.

Jag tänker vara hemma och toffla med mig själv istället.

hej då.

Tjingis!

Dags att blogga igen och vet inte riktigt var jag ska börja.
Senaste veckan har iallafall mest bestått av skola, plugga, vänner tillsammans med lite te, massa prommenader och sova. Var även duktig och jobbade igår, känns skönt och ännu skönare att veta att man får pengar för det, hihi!
Har varit något klyven senaste tiden över en sak men jag tror jag har insett att det faktiskt inte är mitt problem längre men aa.. jag hoppas det blir det bästa utav situationen.

Blev även väldigt glad igår när jag fick en väldigt, väldigt, väldigt vacker mössa. Den var orange med öronlappar och trot eller ej men det skulle föreställa en morot så det var grönt blast på toppen, mycket vackert faktiskt. Tack för den det var snällt Gottis!

Annars var det nog inte så mycket nytt tror jag, dags att plugga lite filosofi!

Puce/Mia


Mitt lilla hjärta

Uppdatering..

Tjingis plingis.
Senaste veckan har innehållit mkt ridit och promenader, det är nice.
Fredagen var det mys med Tj och ta hand om fyllskallar som fredrik och jens som gällde.
Lördags var det pollepolli och Sebbes inflyttningsfest. Var inte där så länge så lekte lite med Gottis & co, tog mig hemmåt sen bytte jag till rebecca & co och ja.. något sånt.
Söndagen var bäst för den innehöll PERSONALFEST!
Började med frukost och 2 tim städ på båten.
Vidare i Evas bil till kvilunda och bond-Bengan. Vi fick åka traktor långt ut i skogen där LERDUVESKYTTE vänta, det var väldigt kul och gjorde väldigt ont. Det är ändå lite kraft i dom där hagelbössorna så min lilla axel värkte tusingen.
Grilla lite korvis gjorde vi också.. sen bar det av till Engelbrekstunet med alkohol och bastu/dusch. Fick en väldigt god middag. Mer alkohol. Dessert. Mer alkohol och dans. Det blev även mycket biljard och dart, kul, kul, kul. Fanny och mange blev fullast vinner. Själv höll jag mig ganska lugn då det var skoldag dagen efter men det sket sig. Som vanligt så kunde jag inte somna förens fyra på morgonen så inte kom jag upp till skolan. Jag har allvarliga funderingar på att ta tag i mina sömna problem.. har inte kunnat sova ordentligt på 2 veckor och det börjar kännas faktiskt.

Nej usch.. nu måste jag åka hem. ska hinna duscha innan lägg dags.

Puce/Mia

Blöt dag!

Hallihallå!
Idag är det tisdag, tisdag innebär distansdag och självklart regn hela dagen. Dags att berätta om dagens blöta bravader.
Gick upp halv elva, jag och tant Therese åkte ut till ponniesarna kl elva. Gick i högt BLÖTT gräs och redan där hade mina skor läckt in massa vatten. Ska göra i ordning hästarna och de börjar regna mer - Jackan läcker nu också in vatten- Inser att min lillasyster har tagit hem hennes häst träns -gå eller rida?- Penny är väl så fet tänkte tant Mia att hon inte orkar bråka allt för mkt så det slutade med att jag hoppade upp barbacka (notera då att hästen är väldigt blöt) och red iväg i grimma med även Lilla ponnien på släp, Bakom detta osäkra ekipage kom tant Therese och Majken. Väl framme vid stallet var jag blöt ifrån topp till tåssing. Fick vänta i cirkus två timmar på att hovis skulle bli klar och vips så hade min totto världens snyggast hovar! ! ! ! Hihi, danke, danke. Nu blev det Tant Mias tur att rida Majken, det är lite som en kick faktiskt.. jag vet inte men hon får någon form av spel över mina små fixideer men det är väl kul, eller?
Iallafall så blev jag väldigt blöt denna dag även om tanterna hade väldigt skojjsigt ihop.
Åkte hem och åt en blandning av frukost-lunch-middag efter som det var middags tid men jag hade inte direkt hunnit äta varken frukost eller lunch.. fattar du? Iallafall så åt jag något sen tog jag ett varmt bad och det var väldigt skön ska jag säga. Har tvättat lite idag också och försökt plugga men det gick ju inte så bra, tyvärr. Nej men annars då.. jag har haft en väldigt energi idag kan jag ju säga och jag är sjukt, SJUKT rastlös faktiskt.. jag måste göra något kulit.

Puce/Tant Mia 

Tjing tjing!

Nu ska tant mia bloggeliblogga för tant Tjorvens skull.

Som sagt så var jag hos familjen Alm i fredags, det var trevligt.
Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde resten av kvällen men något kul var det säkert. Jobbade i lördag med Tant Therese och Tant Gustav, det var också ganska kul trots att Gustav var så himlans dum. Slutade vid cirkus tio, hem, duscah och fixa sen skulle jag leka med Rebecca och alla men dom var ju så tokfulla att det inte ens gick att prata med dom så tant Mia åkte med Gottis till Donken sen mötte vi upp fyllskallarna! Ganska roande faktiskt.

Och som vanligt så söndagar så var jag duktigt och tvättade och städade.. och lekte med kompisar, kul, kul, kul

Idag är det måndag och jag vaknade med huvudvärk. Det gjorde ont. Hann iallafall till Sam C lektionen, sen var det lunch, psykologi och sist Svenska B. Tant Therese fick hämta mig i skolan för vi skulle på möte on the boat! När det var över for vi till mina små tottisar och jag blir så glad när dom springer fram till en och gnäggar.. då känner man sig uppskattad faktiskt. Sen handlade vi mat och har ätit, gotti, gotti. Så nu sitter jag här och känner mig tjock..

Imorgon ska äntligen totton få nya dojjor! FINNEMANG säger jag bara eftersom jag inte har kunnat rida på 2 veckor tack vare en tappad fram sko. Jag saknar faktiskt att rida min galna totto.
Nej göra något vettigt kanske.

Puss och kram/Tant Mia

Tjingis plingis !

Tj gnäller som vanligt över min dåliga uppdatering så jag får lov att offra mig..

Vi går en vecka tillbaka.
Fredag: Danderyd och tandis, Uppsala och Ikea med papps. Båten och servera bärs i fem timmar till en massa knuttar.
Slutade 00:00, hem, byta om och sen upp till Mobergs. Råkade dansa i högklckat och onda fötter så gick barfota hem. Sov tre timmar, upp och blir hämtade av Rebecca sen bär det av till Rö där vi mötte upp massa folk sen så åkte vi till Barkaby för att bänka bilarna.. tyvärr så kom aldrig bänken! Åkte hem till Therese, drog till hästarna, hem och hämta grejer, gjorde mig i ordning.. blev hämtad och drog på natt race som någon råkade sabba, smart jäkel! Inget mer om kvällens bravader näms !
Söndag = Städdag. Städade i fem timmar och fixade med IKEA sakerna.. sen blev det Görla med Linus.
Måndag, skola och totto.
Tisdag, jobbilijobba
Onsdag: Skola plus tre timmars plugg!
Torsdag: Skolan, Tj, mamma, pappa och hallelulja!
Fredag, Skolan. Blomsterlandet och handla present åt Tompa, Willys sen gick jag hem i spöregnet. Hade 15 min på mig att göra mig i ordning sen var det middag hemma hos familjen ALM, GRATTIS THOMAS !

Nu är det kaffe och kaka, Puss och hej.

RSS 2.0