FREDAG !

hemlismorgon, skolan, hästarna, fixa, parken, utgång, mys.. Ja, det kommer bli toppen hoppas jag :)


Ännu lite uppdatering..

Har gjort en massa kul på senaste tiden så får se hur mkt jag orkar skriva ned !

Tyskarna kom i torsdags kväll som sagt, super kul att träffa alla igen! Blev lite utgång och grill i fredags, lördagen var hyffsat lugn. Söndagen ägnade jag lite åt min kära ponny och mamma.

Måndagen blev det skoldag sen drog jag, Tj och Fluffy till stallet och hoppade faktiskt, hihi. Tjorven och Fluffy såg bra roliga ut. På kvällen blev det fotboll, mkt spännande. Sen tog vi me alla tyskar ner till parken och lärde dom brännboll och kubb. Kvällen slutade väl ganska så lugnt och fint tycker jag. Momke och Sandra fick skjussa hem mig på cykeln runt tolv slaget, tack för det mina små pinglor !

Tisdag: Blev hämtade av mamma och vi dumpade Kickan på station med alla tyskar och min älskade lärare. Dom drog på Cosmonova och jag på eng lektion. Tog 11.30 bussen med Sandra, Ante, Simon, Johan jaa och några till skansen där vi mötte upp resten. Gick på skansen och visade tyskarna älgarna osv. Sen bar det av till grönalund. Vilket passande ställe för en sådan karusellgalen människa som lilla jag. Agnes och Hevig var ju för roliga må jag säga. Jag har även fått äran att sitta barnvakt åt dom små djuren den 9 Juni, Fun! Iallafall så slutade väl grönalund ganska så sent det med och vid det här laget var man ganska sliten.

Onsdag: Upp halv sju och in med halv åtta bussen till stan igen, gamla goa tandis väntade på mitt besök. Trodde jag skulle orka till skolan och plugga men jag kunde inte ens gå rakt för att jag var så himla trött så Marika tyckte också att jag skulle gå hem och sova. Sov mellan ett och halv fyra, det var ju ganska skönt ! Sen vare bara upp och göra sig i ordning och upp till kvisthamrastugan och tacokväll! Resten av kvällen var det bara att parta järnet ! En del lyckades me en del saker, andra var bättre, vissa var sämre men satingen, det var mkt trevligt. Sen var det bara upp nu i morse och vinka av alla vid station, usch ! Det är verkligen skit jobbigt, man vill inte att dom ska åka och Momke blir ju så väldans ledsen så det är inte lätt att hålla tårarna tillbaka. Men ja, vi får helt enkelt hoppas att vi ses i sommar. Men bästa av allt med alla tyskarna är att jag har fått så himla mycket flera svenska kompisar också, alla vi som har åkt med till tyskland har verkligen lärt känna varandra och det är faktiskt guld värt.

Nu är jag hos mamma har precis meilat willys, peppar, peppar hoppas dom ringer upp! Behöver verkligen de där jobbet nu när jag flyttar hemmifrån. Ska flytta i helgen och vet inte riktigt vad jag känner inför det, blandade känslor faktiskt men det ska nog gå vägen. Jag har ju mitt lilla hjärta som får komma och styra upp allt ibland! Men aa, full rulle hela tiden, ska baka nu, sen rida och kl fyra ska jag vara hemma hos Pricken och tävling !

Ha det strålande ! /M

Weei !

Mina tyskar har kommit ! Denna helg har varit full av underbara dock kanske inte endast.
Morsdag idag och jag är nu hemma hos min kära mamma och grattar henne lite.

Får även passa på nu är jag sitter på mammas dator att gratta lilla Markus som även fyller stor imorgon.

image28

Grattis på 20 års dagen . (imorgon)

Dags för uppdatering !

Mycket har hänt senaste tiden så har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn !

Men iallafall, förra veckan var det ganska mycket plugg och hästar som gällde.
Ifredags efter skolan kom Mackan en stund och hälsade på och kollade på pappas lägenhet sen fick han lov och skjussa mig till Annika för vi skulle dricka lite te och prata skit. Gick hem, mötte Fluffy, sen mötte jag även Sara, Dii och Ida.. Trevligt, trevligt.
Fick gå upp väldigt tidigt på lördag morgon och städa gamla lägenheten, på tok så jobbigt må jag säga. Sen var det väl lite hästar osv som gällde. Träffade Tj på söndag när hon kommit hem från Emmaboda sen tog jag och Helena en riktigt lång och nyttig promenad.
Skola i måndags och hästarna, har träffat mamma ganska mycket på senaste tiden och det har faktiskt gått mycket bra. Har även lyckats handla hyffsat med kläder eller ja iallafall två vanliga linnen, ett långt linne, två långa t-shirtar och ett par jeans ! Alltid skönt att fylla på garderoben med nytt och frescht inför sommaren !

Igår klippte jag Tj och Fluffy hemma hos dom, haha vet inte riktigt om jag ska kalla det så lyckats men, men. Dom lär ju överleva det. Idag är pappa borta så jag är själv hemma vilket känns lite trist, kanske mina kära vän kommer och gör mig sälskap, vi får se, vi får se helt enkelt.

Har gjort klart Matte A också idag vilket är toppen ! Hur skönt som helst kan jag ju säga. Tyskarna kommer imorgon och det kommer bara förgylla min vardag ännu mer för på fredag blir det bowling med dom, grillning sen blir det utgång. Dags att kila.

Puce/Mia

God eftermiddag .

Måste bara säga att min häst har blivit väldigt duktig igen.

Annars så lekte jag med Tj och Thessi-fluff igår, sen blev det Desse och Mobergs. Mobergs var ju ingen hit kan jag ju säga så jag försvann ganska fort där ifrån iallafall.

Men nu har jag inte tid me det här. Hej

Kärt återseende .

Dags för uppdatering av senaste veckan.

Onsdag: Hade spec. idrott och matte, gick mkt bra. Åkte hem och fixade mig sen bar det av till min käraste M- Malin i skebo. Snälla pappa An-dorsen skjussade oss till familjen Berglund i Lohärad. En trevlig valborg med gott sälskap helt enkelt. God mat (grillat), massa roliga spel och som avslutning bastu vid fyrsjö. Kort och gott, perfekt !

Torsdag: Vaknade ganska tidigt hemma hos Berglunds på deras vackra vardagsrumsgolv. Käkade frukost och hoppade studsmatta med Martin (Matilda, vilket kap du har gjort, han är ju världens roligaste faktiskt). Maddes kära mor skjussade mig och Malin till mina tottosar och vi lekte lite. Tog halv tre bussen hem. Lekte med Kim mitt i natten på tal om igenting.

Fredag: Tottosarna, sen blev det sexparty hemma hos Elin, och det slutade på Mobergs med Dessie och Thessifluff ! Och ja, jag vet inte riktigt hur det slutade, lite lustigt ialf. Blev väckt av Dessie mitt iallt.

Lördag: Käkade Pizza med alla tjejer och Macki-boy. Sen skjussade han mig till min kära ponnie och sen fick jag även sjukss hem, tack hjärtat. Sov nog resten av kvällen om jag minns rätt.

Söndag: Hästarna tror jag?

Måndag: Skolan, sen efter det bar de av till Pricken med lite tömkörning och longering, kul, kul, kul.

Tisdag: Skolan och tottosarna, kulit.

Onnsdag: Skolan, kollade på lägenhet (gick mkt bra, tillträde 1 juni om jag vill och kan), sen hästen och jag var så sjukt nöjd må jag säga, hon är grym helt plötsligt, dutti ponnie.

Men nu är det torsdag och jag sitter i skolan och skulle behöva göra lite nytta men först ska vi äta lunch.

Hej då :)


RSS 2.0