Jag är ledig och har bokat tvättstugan för första gången i mitt liv

och gud vad jag absolut inte alls gillar detta! Älskar våran fantastiska tvättmaskin i badrummet men ibland måste man prova något nytt. Typ som när man ska tvätta täcken om behöver ett torkrum. Och vet ni vad, vi får tvättmaskin i nya längeheten också,WIHO!

Dags för frukost

08:orna drar sig tillbaka och jag skymtar frid!

Äntligen har det blivit lugnare i butiken, både på gott och ont. Skönt att inte behöva jobba varje dag men får man 20 eller 2 timmar i veckan i höst? Hm.. Men har ett litet ess i rock ärmen, så hoppas, hoppas, hoppas!
Förövrigt så är alla lägenhetspapper klara så snart blir det flytt och det kommer bli helt fantastiskt fint!

Nu ska jag kolla på desperata hemmafruar, städa klart, laga mat och gå till jobbet. Tjingeling

Jobbar fortfarande typ jämt...

Men idag så var jag ledig, hur trevligt var inte det då?

Gick upp hyffsat tidigt och stack iväg till Arninge med sis och mamm. Kickan köpte tävlingskläder och mammi bjöd mig på en party topp, en klänning, ett linne och två tunikor. Hemskt mycket tack moder.

Har även lekt lite med min nu ännu mindre halta häst (har varit halt i typ 2½ mån). Back on track och lite skritt kommer nog göra henne bra igen. Efter ponnylek så kom Griffin och hämta mig för födelsedagsfika hos ett stycke kusiner. Sen städade jag lite, tvätta lite och fixa lite. Nu ska jag vila lite sen sova lite och imorgon ska jag jobba lite, igen, trist. Hej då

RSS 2.0