Idag är en bättre dag

Idag har varit en bra dag och jag har rört på mig en hela massa ska jag säga er. Sen har jag även tillbringat några timmar med Eva-Lisa och Aston, då mår man bra. Aston är en sådan underbar unge, så himla go och glad så man blir aldelles varm i kroppen. Hans nya sätt att kärleks förklara sig är att trumma en i ansiktet, ganka hårt! Och sätta naglarna i halsen på en och hänga i håret, hihi.

Just nu sitter jag och planerar framtiden och mitt 20 års firande, det går så där.. men men. Hoppla in i duschen kanske sen tända massa ljus och kolla på Beck. Jag har blivit värmeljus beroende, LÖVE

Puce

Dålig bloggerska

Malin tycker jag skriver för lite i min blogg, det har hon sagt. Men då kan jag passa på att informera henne och resten av omvärlden att min dator faktiskt är lite sjuk. Ja det är den. Den dog (typ) för ett par veckor sedan och har sedan dess bott i dataväskan ihopp om att få komma till en doktor. Dens matte Mia-Pia har dock inte hittat en bra data-doktor än, men det kommer lugn bara lugn. Men iallafall så testa Mia-Pia att starta datorn här om dagen och javisst, den hoppade igång, förvånad? Ja mycket faktiskt. Dock fungerar den bara när den vill och HUR den vill, lustigt men sant.

Idag har jag en klyven dag, har inte kännt mig pigg på så mycket. Var ute och gick världens promenad i solen dock så jag blev lite piggare för stunden. Bajs, jag som vart så glad igår, stor städade och allt. Men det löser sig, det gör det mesta. Jag behöver nog bara någon just nu, någons axel att av lasta mig på, dock är jag inte så bra på sånt.. fråga Annika. Hon försökte i flera år att få mig avlasta mina problem på henne för stunden, men icke jag behåller dom. Men det ljusa här i livet är iallafall att jag ska till Rusta imorgon och skriva alla papper, det känns skönt. Nu ska jag fixa en plats åt min nya (gammal för Matilda men ny för mig) TV, jag är jätte glad för den. Tack, tack, tack tack, tack.

God natt Sveriget och sov så gott. Jag ska drömma om att bli rik så jag kan åka och hälsa på mina systrar och deras barn. Skulle verkligen vilja ha ena syster här, här och nu. Hon är bäst. Jag saknar henne och barnen.
/M

Duppiduppi do!

Jag har fått jobb, jag har fått jobb, jag har fått jobb. Visserligen inte fastjobb och hel tid men det är ett jobb! Sen träffade jag även en kille igår och dom skulle höra av sig så vem vet, kanske deltid där med. Sen har jag ju även båten att jobba extra på. Håhå, förutom att mammi har startat 3:e världskriget och tagit tillbaka bilen osv så börjar livet ljusa lite tror jag, jag känner mig iallafall mycket gladare nuförtiden.

Skulle egentligen åkt till tandis idag men det är ju typ kaos med alla bussar? Så jag vill inte. Dock har jag suttit i massa telefonkö för att avboka tiden men DOM SVARAR JU ALDRIG! så snart är pengarna på mobilen slut, det känns ju sådär faktiskt. Annars ska jag väl städa massa idag, kanske ta en promenad sen ska jag MYSA! Hihi.

Hej hej hej hej hej hej hej

Bloggiliblogg!

Är jätte pigg, har gått upp strax innan kl sex varje morgon denna vecka, MYS! Imorgon skall jag åter igen gå upp halv sex och släppa ut mina små tottepolls. BTW så hopplade jag och min lilla polle i massa hög snö igår, JÄTTE ROLIGT! Det ska jag göra om imorgon, åååhh..
 
Annars idag så har jag jobbat och är helt slut, kanske ska sova eller läsa eller nått.. åh jag får damp

Ska luncha med Thessa imorgon också, det är mys, mys och mys. Tack och hej

RSS 2.0