Dåligt flyt

Imorse var inte min morgon. Natten var ungefär så här: Somna in, hosta och vakna upp. Somna in, hosta och vakna upp. Somna in, hosta, vakna upp och snora. Great.

Fick en as skön huvudvärk, är så fucking jävla nöjd.. möjligtvis inte? Ögonen var svullna och min röst hade jag tappat bort. Istället fick jag ladda på soffan istället för att rida. Tog bilen hem, fixa lite sen bussen till Odenplan och tandis. Tillbaka till landet och Nånö. Tok jagade en TR med dålig framgång. Tvättade bilen, mockade åt pollarna och massa grejs.

Nu sitter jag bara här och är ful, funderar lite på vart min röst kan ha tagit vägen.. kan ju knappt göra mig förstodd i telefonia, SJUKT JOBBIGT!

God natt

GodaftonSveriget!

Dåligt hes man kan vara och denna rethosta kan ju slänga sig i väggen!

Iallafall så har jag åkt mkt bil i helgen, har även lyckats lagt en heldel tid på mina pollar och min lillasyster. Trevligt.

Ikväll tog jag med Kickan på bio, NEW MOON. Den var bajs och varför var den det? Jo för att jag har läst böckerna som är SÅ mycket bättre. Det bästa i filmen är väl isåfall att Jacob har blivit avskyvärt snygg, dräggeli dräggel.

Nu är jag hos moderjord och ska sova här så jag kan ut och rida imorgonbitti. Morgondagen består av pollarna, odenplan och tandis, kanske hälsa på Lilla och sen umgås med Tussetiger. God natt



Kan ju tillägga att det här är mitt färdmedel framöver. Den kallas Lilla V (lilla Vectran).

DR. Mel

Jag gillar när Mel ger mig kuliga kommentarer.

Btw så lyckades jag ta en sån där rackarns "du får köra bilen lapp", tack transportstyrelsen för ett exellent (stavning?) sammarbete.

Idag har jag kört massa bil, precis som igår. Var ute hos Tussetiger och gav henne mat som den snälla kattvakten jag är. Bror min ska även vara glad för att jag är arbetsskadad då jag även städade hans kök.

Efter Älmsta plockade jag upp little sis i Svinburger, åkte hem, träffa mammii och Dixii. In till Norrtälje, träffa Tj(ey). Ut till Lohärad och fika med Minge och Fredrik, hihi jag älskar dom.. dom är sjuka (som mig) och kuliga, som mig! Fick även en bok av Minge, tack och bock.

Melina och Tj gjorde mig sälskap över min middag, sen träffa vi lite Rebecca och Danne och NYSS, aldelles jävla nyss så flyttade Tj. Nu är hon snart i El stockholmo där ett rackarsn nattåg ska föra henne till Åre och sedan Norget, I'm gonna miss you.

Annars så är jag inte riktigt 100% frisk än vilket suger. Jag är för frisk för att sjukanmäla mig men tendes till för mkt huvudvärk och ont i kroppen för att jobba ett 9 timmars pass på båten. Får se hur jag mår imorgon bitti. Ska lägga mig BUMS så¨jag hinner sova mina underbara 8 timmar, tötö.

Tack och hej, leverpastej /Bert Ljung

Feber..

Jag är sjuk, I hate. Kan inte bara feber och sånt där lämna mig i fred? JAG HAR INTE TID MED ER BACILLER!!!

DÖDA

.. är precis vad jag skulle kunna göra.. GAH! All makt åt Tengil, vår befriare


Hold your head up high

Idag har jag varit dutti och jobbat på Vätö, det gick bra. Fick skjuss av Tj(ey) hem, tackar.

Sen blev det tonfisk ala Rhodos med Melina och Tj(ey), MYS!
Nu är jag bara hemma, tänkte plugga lite sen blir det powerwalk med Kimisen.

Puce

Dutti Pia

Nu har jag studerat klart och druckit upp mitt te, bra gjort! Ska nog sova en stund så jag kan upp och studera lite mer senare idag.

TÖHÖ, kan man klä ut sig till rödluvan på maskerad? Hm, I will

GALET!

så less jag är..

Har inte gått en dag på över fem år utan huvudvärk och den blir inte bra!!!!!

Värre än vanligt idag och jag får damp. Mina nära och kära vill halshugga mig säkrt efter allt gnäll (sorry lorry till er) men idag alltså, jag står inte ut med det här..

Bad romance

Knöl.

Idag lever jag på blandade känslor. Jag vill dö för att huvudvärken lever sitt eget liv och är glad för att jag faktiskt umgicks med Pontus igår och för att han tog körkort idag, GRATTIS! Sen måste jag nämna att jag är besviken på min "vän" Fredrik, Fredrik är en dum hest.

Förövrigt så tänkte jag gå ut och motionera nu, tack och hej leverpastej/ Bert Ljung

Tjenatjenamittbena!

Igår var det jobbelijobb och sen kvällslek med TT och CE samt TJ.

Idag tog jag mig en redig sovmorgon, MYS! Sen lite plugg och fixa för middag hos pappi. Kom hem och har nördat lite. Är rätt nöjd faktiskt som börjat lyssna på The boppers, fett sköna om ni frågar mig!

Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på en lång promenad men håller på att ladda mobilen så man kan musiknörda samtidigt.. får se hur det blir.

Tjingeling pling plong långkalsong

godaftonkäraSveriget.

Och så nu kom lilla Mia-Pia hem. Träffade Tj och Mel för lite 50-tals anda på båten, MYS! Dom drack smooties och jag tog en float (coca cola med vaniljglass). Sen bar det av till trädgårn för att kolla på Saba och hans band, dom var faktiskt bättre än jag hade trott, Kanon grabbar!

Hann även med att kolla in Fredriks nya lägenhet där Therese och TOm satt och häckade. Den såg förjävlig ut måste jag säga men den kan nog bli fin efter en HEL DEL renovering.

Nu, snart tänkte jag väl gå och lägga mig eftersom det vankas jobbilijobb imorgon, KULIT! I löve att jobba on the boat.

God natt


Weeeeii!

Kul jul. Igår skulle jag lägga mig i tid och det gick bra, dock kunde jag inte somna!! Sist jag kollade på kl var det tre, kulit. Skulle upp kl åtta och höll på att försova mig.. upp fort som fan och låg ändå bra till. Borstade tänderna och vad händer då? Jo, tandställningen gick sönder. Skulle tvätta ansiktet och vad händer då? Jo jag började blöda näsblod och inte var det lite heller. Sprang till jobbet och kom dit precis kl åtta. Är det bara jag som får känslan av att gud inte vill att jag ska jobba? Blä på honom.

KOm nyss hem ifrån jobbet och är slut. Ska träffa Em en snabbis sen blir det en lång dusch och fixa, det är jag värd!

Woppidoppi dooo!

Fint väder, snyggt väder, KUL JÄVLA VÄDER! Nej just.. jag tänkte väl det jag.
Hihi

Igår var jag med ZUBE . Hon var en ängel och satte i massa, massa löshår på mig vilket tog ett par timmar men det var det värt! Sen kollade vi på A walk to remember, wäääääh sorligt :( Och sen twilight för att bli knullad med blicken. Det var kul.

Idag jobbade jag först ute på vätö, höll ett jävla tempo måste jag säga. Tillbaka till norrtälje för att studera ett par timmar. Gick upp till hyreshuset i massa regn för mer jobb. Jobb, jobb, jobb sen fick jag skjuss hem. Tack Arnie.

Nu funtar jag på att göra Niggerballs, eller negerbollar låter iofs godare.. och avslutade det med en film. Ska även hinna med och duscha emellan men det ska nog gå kanon!

Imorgon börjar jag jobba kl 8.00 på båten, JOLIGT!



Hej då

Bilder från i somras!


Jag och nya stjärnskottet Dooley


Jag och min underbara DIXI!


Moppe Kickan, Muahaha


Mammas "små" änglatrumpeter


Glad hund, rolig hund, fnittrig hund, den ska jag leka med


Två av pollisarna motionerar sig själv, braeaaa Gjort!


Bloggiliblogg

Idag var jag hos tandis och blev demolerad i munnen, tack tandis! Snart är det andra världskriget. Efter tandis träffade jag iallafall Pontus, det var rjoooligt, vi käkade lunch.

Sen var jag flitig i typ en timme och pluggade lite och ännu flitigare när jag tog en långväg och inte omväg hem. Väl hemma var det movie som väntade och middag. Blev även en fika med några damer och nu är jag hemma hos Tj och fixar lite hår. Ska väl hem snart antar jag för imorgon blir det jobb, pluggiliplugg och mera hår.

Tack och hej, leverpastej/ Bert ljung

Jag heter Birgitta, börjar på B och slutar på itta

Idag har Mia-Pia päronpung varit lat, onyttig, nyttig och duktig.

Jag var lat när jag klev upp ur sängen kl 12 på dagen och när jag kollade på två filmer. Jag var onyttig när jag och mina vänninor drack te och käkade negerbollar. Jag var nyttig när jag (otroligt nog) motionerade en timme och jag var duktig när jag dammsög, diskade, tvättade 4 maskiner med tvätt och bädda rent i sängen.

Imorgon ska jag leka med tandis på Odenplan, undra vad dom ska hitta på den här gången. Sist demolerade dom hela truten på mig, skönt! Efter tandis skall jag nog ta och studera lite grann och sedan har jag ingen aning. Det blir iallafall jobb på ons, tors, fre och lördag.

Nu ska jag grejja lite, tack och hej leverpastej/ Bert Ljung


Godafton Sveriget .

Är ganska trött faktiskt och med en närmre eftertanke så är det kanske inte så konstig. Under loppet av 30,5h så har jag jobbat 21h av det tiden, hyffsat bra iallafall. Har nästan bara fått göra roliga saker fast det har varit lite tungt emellan åt.

Efter morgonens, dagens och kvällens jobb så begav jag mig till Tj. Väl där så lag jag mig på golvet och pratade med hennes föräldrar som satt i soffan och drack vin och kolla på tv. Sen åkte vid hem till mig så jag fick duscha och byta till rena kläder. Lek stod på schemat vilket resulterade till fylleskjuss.

Nu ska jag sova, god natt!

Måste bara nämna att jag saknar min retard kompis Puff, eller Pontus. Paff är också ganska saknad om jag tänker efter. Jag gillar puckade idioter och en sådan är Pontus, ett riktigt retard. Pontus, den här är till dig:  

 

(c",)


RSS 2.0