Raring!

Idag fick jag en sjukt smickrande kommentar av Pontus. Vi diskuterade hur snabb jag hade varit på morgonen, eller ja, jag tyckte att jag var snabb som hann med att klä på mig, sminka mig och käka frukost på en halvtimme. Pontus tyckte jag var långsam och undrade varför jag i all fridensnamn skulle sminka mig. Så här uttryckte han sig "Att styla en volvo är som att sminka mig" helt lönlöst med andra ord. Och jag tog det som att skiten blir ändå inte snyggare, tack Pontus.. rart sagt av dig!

Nu ska jag sova, Puce

God afton!

Kvällen har tillbringats med Tj och Melina. Spelade lite biljard och alla var verkligen kassa, men det var kul tycker jag! Sen träffade vi Em och lilla folk vilket var trevligt.
Avslutade allt med lite bio, Bröllops fotografen faktiskt. Jag tycker att den var kanon men det tyckte inte dom andra, haha.

Nu ska jag duscha sen blir det sovilisova.

Puce

Duppiduppi duppidupp dupp dupp

Vilken seg dag! Men bra har det gott. Lite trött nu, eller kanske mest less.

Man kanske borde åka och jobba utomlands ett tag iallafall, eller?

Hmm.. ska nog äta middag nu, puce

Blä.

Fick just en sådan här jätte dålig magkänsla. Usch är så besviken på mamma och lillasyster. Mest på mamma, eller kanske mest på lillasyster föresten.. eller jag vet inte riktigt. Besviken på mamma att hon ska spela hjälte men struntar i det hon sagt att hon ska göra, och besviken på lillasyster för att jag gett henne halva mitt liv utan ens en bråkdel av respons. Nej, jag tycker inte om er just nu. Vill nog helst komma väldigt långt bort ifrån er.
Man kanske ska åka och säsongsjobba ändå så fort lappen är kirrad.

Nu ska man väl försöka sova iallafall. Tjing

Hej Kjell det är Birgitta här, Kjells mamma, ja asså din mamma!

Bara så alla vet så måste man kolla på Kjell. Man går då in på youtube och söker på "Kjell". As kul, Golden hornline är bäst.

Nu, snart ska jag och Mc Tj med extra kottar åka till min broder (från samma moder) och kolla på Wallander, mys!

Tjingeling-pling

Inget kan ändra på det

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv?


Tj ringde och väckte mig för en halv timme sen, lite trött dårå. Gick upp duscha och åt frukost. Så nu ska jag bara fixa mig lite sen dra till PIR(e)N!

 

Vart är det Wallander-kväll ikväll?


Jag är ett måndagsbarn, hela livet blev en helg
Nu är det måndag SNART!

Ja jag har lyssnat på Veronica Maggio sen jag vaknade.. hihi STACKARS MIG!


I'm..

..tröttast

Hittade massa fina bilder på Turtel

  

Turtel är nog ett av Sveriges sötaste ungar ever



Lilla Turtel Aston har visst lite mindre händer än pappa Janne, thihi


When a man loves a woman

Nu är det helt kliniskt hemma hos mig, har till och med torkat av golvlisterna. Nu är det bara jag själv kvar som ska ta en dusch och fixa mig lite.

Har faktiskt städat hela dagen!!!  eller ja, fyra timmar iallafall eftersom jag tog en rejäl sovmorgon.
Igår var det rajtan partajtan som gällde. Förfest i 10:an hos Mr Jerry, Mobergs sen efterfest hos Jerry igen. Jag åkte hem tidigt vilket var ganska skönt.

Men nu blir det duschen som sagt sen är det nog Malin och PIR(e)N som gäller!

 

Puce


Jag bara skrattar

Precis, jag säger som Patrik.. jag bara skrattar

Idag kan jag inte rå för det..

.. men ibland är jag bara förjävla bra! Ha, nu har jag många järn i elden kan man säga och jag gillart!

Btw så köpte mamma den där rackarns hästgården idag. Ja herre gudars säger jag bara. Ska nog gifta mig och flytta dit.

 

God natt


Vart tog du vägen?

Jag håller på att explodera. Är skit trött, rastlös, överskottsenergi och kanske en aning nervös, vad gör man åt saken ? Hmm.. vet inte riktigt. Har iallafall kollat på en usel Wallander film idag med Patrik och Patrik. Tur att det trevliga sälskapet och tet vägde upp den kassa filmen.

Nej det här har inte jag riktigt tid med måste jag säga.

Tack och hej, leverpastej/ Bert Ljung


Tjingtjong!

Idag skulle jag sova ut, det gick så där måste jag säga. Iallafall så kom mamma och hämtade mig så fick skjuss till stallet. Bytte om och tog en tur på "Det". Sitter fortfarande hemma hos mamma och skall aldelles strax hoppla in i duschen, sen blir det middag hos pappi och film mys hos Jerry.

Ciao!


Godafton Sveriget .

Hård vecka måste jag säga. Vaknade bakis i torsdags (usch). Var party i 7.an och sen offenciven med alla galna campus studenter i onsdags. Efter att ha blivit av med den värsta baksmällan så tog jag mig i kragen och jobbade ett par timmar och sen bar det av till Nånö. Tog en tur med lillasyster på två hoppglada ponnier, kulit värre.

I fredags var det jobb ute på Vätö, det gick galant måste jag säga! Sen bar det hemmåt, en powernap (eller lite riverside avsnitt snarare) och en tripp med Rebecca till Marholmen. Tog en liten ridtur på ridbanan och fy satan vad jag har tappat ridningen över sommaren, puh. Hem, skynda, skynda, duscha, fixa. Trädgårn med Desse och Helena, värdelöst drag. Upp till campus och förfest i 5.an. Över till Mobergs med Karin och Frida. Dans, dans, dans med allihopa, mycket kul måste jag säga. Efterfest hemma hos Ludde som själv låg och sov (däckad) hela kvällen - Hemgång, skönt att hinna med så mycket och festa fast jag var helt nykter! Mia nöjd.

Vaknade i morse och hade en huvudvärk som inte var av denna värld, börjar verkligen ledsna på denna huvudvärk nu måste jag säga!!!!  Försökte iallafall sova så länge som möjligt och det lindrade lite. Sen var det bara att kliva upp, plockade lite hemma och tog en promenad till flygis, handlade och gick hem. Käkade middag med Mickan och Emelie. Hem, städa, duscha, diska osv. Sprang förbi Eva-Lisa och Aston för att mysa lite. 

Emelie och Mickan plockade upp mig igen och vi lekte en stund med lite folk sen bar det av till Jerry där det vankades mys-fest. Valde att även vara nykter denna dag eftersom mitt huvud inte riktigt mår som det ska. Kom hem nyss och är trött. Nu ska jag nog försöka sova.

Puce 


Nej nu du!

RÅ TRÖTT. Det blev sent igår, tidigt imorse. Har jobbat hela dagen och kom hem nyss, nu blir det duschen sen är det bara att korka upp.

Puce

Godafton!

Kan inte sova som vanligt, skönt att allt är i vanligt ordning? Hm, vet inte det jag.

Iallafall så har jag varit trött och full i skratt hela dagen och nu känner jag mig ännu mer full i skratt. Jag gillar människor, roliga människor och helst ska dom vara puckade.. och jag är så nöjd för det finns så gott om dom! Så skönt när man hittar folk på sin egen nivå eller sämre, I like men just nu ska jag nog hänga tvätt.



Föresten tog jag en bild på mig själv förra veckan och desutom var det i badrummet som ni ser. Jag försökte vara som alla andra i två min och skulle ta kort på mig själv och så här bra gick det, Muha-ha-ha!


TUSSETIGER ÄR TILLBAKA!

Fick ett mms idag på jobbet av min kära bror och det var en bild på Tussetiger! Tror ni jag är nöjd nu eller? Ja det är jag. För er som inte vet så har Tussetiger varit borta i flera veckor och för er som inte vet vem det är så ska jag nu ge er en sammafattning.

Tussetiger är Jannes och hans lilla familjs kittekatt. Hon är ganska liten, rund och grårandig (skita gullig). Engång när dom skulle på semester så skulle jag vara katt- och husvakt, det gick bra. Hade aldrig träffat katten och kom bara ihåg att den hette något på T (tror bestämt att det var Turid faktiskt) men smart som jag var så döpte jag om den, den såg ut som en Tussetiger. Men iallafall, när jag kom till deras kära hus så fick jag en smärre chock, katten var besatt av människor (har nog aldrig känns mig så älskad). Efter att jag checkat in huset så skulle jag gå på toaletten. Stängde dörren om mig och låste i vanlig ordning och då började det jamas och kraffsas på dörren as hell! Katten ville vara med, jaha ja tänkte jag och öppnade dörren och nu skojar inte jag när jag säger att katten hängde i byxlinningen samtidigt som jag satt på dass. Aja tänkte jag, uddakatt och uddamiia passar bra ihop. Efter ett par timmar skulle jag ta en dusch och katten skulle även vara med där, hon hängde i duschdrapperiet och kikade in då och då (känns inte helt okej att stå naken inför min brors katt måste jag säga). Vi avslutade kvällen med att kolla på Beck tillsammans, sen dejtade vi två kvällar till ihop och efter det har vi varit bästisar. Mia <3 Tussetiger

Detta blev dock ingen sammanfattning märkte jag. Nu ska jag duscha hej då.

Måste bara..

..lägga upp en bild på min lilla turtel innan jag går och lägger mig. Kom just att tänka på under-barnet, han är så sweet!

ergaereeab

På denna bilden medverkar en stolt pappa (min bror va), lilla Aston och björnen han fick av mig i doppresent. Känns ju lite så där inombords när man ser att turtel börjat väldigt tidigt men kan ju även nämna att hans fader är grymt nöjd. Måste bjuda på en till bild som är jävligt suddig men det viktigaste är texten på turtels tröja.



Ännu engång far och son. Turtel har på sig en av t-shirtarn jag köpte åt honom. Janne var so fucking nöjd med den också, konstigt? - Nja

Rama lama ding dong .

Börjar känna mig ganska slut. Har ingen koll längre, stressar mig igenom allt och glömmer hälften. Halv sover och vaknar när jag ska sova och sover när jag ska vakna. Damit. Nu är jag helt slut iallfall och ska sova.

Night

Blä.

ergaererger
Skulle behöva en Musse som släcker min kökslampa, stänger av datorn och bäddar ner mig i sängen och ger mig ett glas vatten.. och möjligtvis kör mig till akuten om denna huvudvärk blir värre. Jag skulle nästan kunna döda för att slippa den faktiskt, börjar kännas lite uttjatat nu efter att ha haft ont i huvudet varje jävla dag i fem år och den håller i sig än.


Ja men godafton Sveriget .

Har haft en jätte trevlig kväll med Camilla och hennes vänner. Har kört en hel nykter kväll vilket känns kanon. Dock ska jag lägga mig ner och dö nu för har apa-ont i huvudet.

Bajs bajs


Tröttast.

Igår flängde jag runt som en dåre må jag säga. Det var först jobb på morgonen, sen träffa Ella för att fotografera till intervjuven (den var inte så seriös men rolig). Sen sprang jag nästan hem, käkade middag och väntade på Aston och Eva-lisa. Dom kom och hämta mig så mötte vi upp bror min vid deras nya lägenhet och BLÄÄÄÄ vad avundesjuk jag är på dom. Lägenheten är så jävla snygg! På bottenvåningen är det två små uteplatser, ett sovrum, ett badrum men bubbelbad, hall och kök. Övervåningen är vardagsrum, sovrum och en liten toalett. JAG VILL OCKSÅ HA TVÅVÅNINGSLÄGENHET! 
Men iallafall, jag träffade dom för att Aston skulle få sina t-shirtar jag köpte åt honom. Och han är så söt min lilla gullunge, kramades massoooor!

Sen tog broder och jag Chevyn till bolkavägen där han dumpa mig hos Therese. Vi kollade tv, jag börjar gilla tv.. kanske ska införskaffa mig en sån trots allt.

Idag har jag bara jobbat och är apa trött. Ska nog ta en powernap snart på 15 min men först måste jag dammsuga. Jag hatar skitiga golv, hugaligen!

Puce


When I walking in Memphis

Jag har inte bråttom, jag har inte bråttom, jag har inte bråttom. Fast jag borde iofs lägga på ett kol kanske, okej jag har ganska bråttom, ASA BRÅTTOM!

Tjingtjing :)


Skvidiwip!

DRA MIG BAKLÄNGES! Jag försov mig i morse och jag tycker det är så pinsamt. Nog med att jag har flextid när jag jobbar men det är inte lätt att passa bussarna ut till vätö med en försovning, usch hugaligen!

Iallafall så kom jag till jobbet efter ett tag och nöjd är jag, det flöt på som smort va. Efter jobbet så käkade jag middag med Fluffan och Grolsch, mys! Vi hälsade även på Lill-Erik. Det var kul.. sist jag träffa honom så skallade vi varandra och jag fick en bula och ett blåmärke i pannan och idag försökte han bara vara bäst som vanligt, men det gör inget för jag tycker om Lill-Erik ändå, han er snel.

Annars har jag bara varit hemma ikväll, badat skumbad och kollat på Andra avenyn. Och jag måste bara säga, guschelov vad jag gillar badkar idag! Massa skum och asa varmt vatten m-m-m!

Ja och nu ska jag bara hitta på något att göra typ som vadå? Skulle kunna välja kläder tills imorgon iofs. Då ska jag först på vin- och matmässa och därefter är det mingelfest för hela slanten! Det är våra leverantörer på S/S Norrtälje dvs MENIGO som håller i hela altet. Det är deras ungefär "årliga" kundfest, as nice. Och om mina kollegor (som ska jobba dagen efter) inte vill parta allt för länge så drar jag nog med Tj och hennes vännina på en spelning på Söder, kan bli spännande.. jag gillar iofs inte att flänga runt i stan men det löser sig nog!


Nu ska jag leka en stund eller nått. Puce


Jippie!

Idag är jag jätte mkt gladare. Vaknade med jätte huvudvärk men efter att ha lekt med min vännina Em lite så känns det mkt bättre. Har lyckas uträtta en hel del bra ärenden idag, typ som att köpa toapapper och betalt en väldigt viktig kurs.

Weeei, nu ska jag äta mat sen blir det städ!

Kul jul .

Jag fastnade hemma hos mamma igår och det var inte ett dugg kul faktiskt.

Kom hem i morse och allt är ju bara stress, stress, stress hela tiden. Hade cirkus två timmar på mig att hänga tvätt, duscha och sminka sig... ja jo det är väl inte så svårt att hinna med. Bara det att tvätten skulle hinna torka också, annars hade jag inget att ha på mig till Astons dop som jag stressade till. Mitt i allt det här märker jag att jag har glömt mitt smink hos mamma. Kul jävla jul! Tomas skjussade mig så vi kunde hämta sminket OCH leta efter en doppresent vilket jag inte heller hade hunnit köpa.

Dopet var iallafall kanon! Alla mina favorit barn var ju där samtidigt, m-m-m! Irina var lika mkt prinsessa som vanligt, Anja var också som vanligt, dvs hungrig och Aston var söt och försökte hångla upp jätte björnen han fick av mig. Jag är faktiskt väldigt stolt över att han börjat i tid, 5 månader gammal och redan redo att utforska sådana saker, dutti gjabb!

Efter dopet åkte jag till Mel, vi träffa Em och utförde lite ärenden. Sen skulle jag och Mel handla middag vilket blev ravioli, dålig fantasi angående söndagsmiddagen? Svar: Ja. Överlevde vi? Svar: Ja.
Och sist men inte minst kollade vi på bio, Flickan som lekte med elden

Men nu så får det fan vara nog för idag. Känner mig fortfarande bakis sen i fredags. Desutom så har jag en arg helg, jag är arg, arg, arg, arg och ap-irriterad.

Ha det very nice fågelbajs. Puce


Ja men god jävla morgon!

Nu ska jag vara helt ärlig.

Jag kom hem runt 4 tiden imorse och var as packad, vad roligt kan man tycka men det tyckte inte jag för skulle upp kl nio. Jag somnade - Vaknade halv nio och var GALET törstig och hade en rar huvudvärk. Jag drack 3 glas vatten och tog 2 alvedon. Gick och lag mig igen och kunde inte somna om, dåligt drygt. Gick upp strax efter nio och drack 3 glas vatten till, borstade tänderna och gick till jobbet.

Jobbet gick bra men jag mår fortfarande som en påse med skit. Just nu vill inte jag leva längre, kan någon vacker själ bara ta hand om mig? Please, I need it!



Min broder från samma moder och jag på Mobergs igår. Vi låg nog jämsides på fullast vinner eftersom han frivilligt pussa mig på kinden.


RSS 2.0