Godkväll världen .

Hej Sveriget .

Hur lever livet?  Jotack, det lever..

Idag är denna dag som bara är en sån här dag.. Jag är inte glad, inte ledsen (längre), inte sur, inte lycklig (men inte olycklig).. bara besviken. Känns som om jag behöver en hammare, en hammare och banka in saker i ditt huvud som verkar ha PROBLEM med att fastna där. Hur tänker du? Ge mig en chans att förstå hur du tänker för jag förstår verkligen inte, det är inte logiskt, det är inte logiskt att resonera som du gör.
 
Det är så logiskt alla fattar utom du
du har inte en aning, du har inte en aning, aning


Föresten, skriver jag långa meningar? jag och Malin diskuterade nämligen det i lördags, kommatecken är något hon och jag verkligen älskar, inte gillar, ÄLSKAR ! Det är så praktiskt, himelskt,  det är så bra, dock råkar vi alltid få till sådana långa meningar. Visst att man kanske får med lite onödigt ord ibland så meningen blir extra lång, men då kommer ju den där väldans tjusningen igen med en massa kommatecken.

Jag har köpt ett nytt nagellack idag. Jag saknar dig och dig. Hej då

God kväller .

Hallå där.

Nu är jag lycklig, nu är jag med Malin, det är underbart kulit

Har legat i influensa hela veckan, inte lika kulit (som att vara med malin). Igår var jag hemma och städade duktigt som jag är. På kvällen lekte jag med Sofie och vi tog en liten sväng till gårn, förstår mig inte riktigt på dessa Hallstas ungdom, dom är galna, dom ger mig nästan migrän. Idag har jag inte gjort så mkt, handlat lite med pappa, läst, badad badkar och sen åkte jag till Malin. Malin och jag har lagat mat, duktiga vi, sen har vi kollat lite på melodifestivalen och ja, inga kommentarer eftersom det har jag vet inte vad, förfallit ungefär!!
Nu ska vi kolla på film med Majsan, MYS !

Hej då världen

Goddag Sverige .

JAG ÄR SJUK (ovanligt), tror min kära vän har råkat smitta ner mig.

Idag har jag varit på sjukhuset, jag har antagligen influensan.. Hm, synd för mig ! först var jag magsjuk i torsdags sen gick det över sen började jag få feber, ont massa i kroppen och svårt att andas i helgen etc. BTW så höll jag på att svimma flera ggr igår. Iallafall så fick jag en massa mediciner, några brustabletter, hostmedicin och bricanyl sen ska vi avvakta ett par dagar och se om jag behöver antibiotika, med det så borde jag bli frisk som en nötkärna om ett tag! (c",)

Ja men eftersom jag är sjuk så förstår ni kanske att jag inte gör annat än att sova så tänkte fortsätta med det ja, börjar få feberfrossa nu igen.

Have a nice day


GOD EFTERMIDDAG!

Hallå Sverige.

Nu ska ni få höra en, jag har faktiskt varit magsjuk för första ggn på cirkus tio år och det var hemskt, jag hatar verkligen att spy. Men nu mår jag mkt bättre faktiskt, ska köpa blekmedel till håret snart så utväxten försvinner och på måndag ska Mickis klippa mig så min radikala frissyr blir ännu mer radikal igen, känns bra.

Sen ska jag försöka rida idag också, utan att kräkas så jag hoppas det går. Har även två prov på måndag så det blir plugg i helgen, sen ska jag få Jennifer och Millan att roa mig eftersom jag tycker det låter som en attans bra idé. Sen kanske jag ska träffa min favorit, om jag hinner.

Hej :)

God eftermiddag .

Hej, hej.
Uppdateringen har varit bra dålig på senaste tiden upptäckte jag visst.

Sitter och pluggar i skolan nu duktiga ja. Kom på också igår att då var det exakt en månad kvar tills jag är arton och konstigt nog så känner jag mig inte riktigt i behov av krogen eller något sådant. Jag vill faktiskt bli liten igen, allt var så mkt enklar då.nej usch nu har jag inte tid med det här, ska plugga lite.

Hejs.


RSS 2.0