God eftermiddag Sveriget .

Igår var en seg dag. Vaknade med jätte huvudvärk, tog en tablett och försökt somna om vilket gick så där! Gick upp runt tolv och började städa och tvätt. Det blev verkligen ordentligt gjort igår! Städade jätte noga, tvätta kläder, sängkläder, handdukar och badlakan. Efter några timmar städning så tog jag mig ett väl förtjänt bubbelbad, gjorde mig i ordning sen kom Gottis och Sund och plockade upp mig. Middag på arena - tacotallrik. Sunds jobb - Satt och kollade på dom där mupparna, som dom håller på säger jag bara. Herre gud. Lill-Big träffade jag också, Det är en riktig babe de!

Frysa ihjäl - Hem - tina upp - Sova - God morgon

Idag har jag bara hunnit med att gå upp, dricka choklad, datanörda lite, bäddat och duschat :)

Ikväll är det tänkt att det ska bli bowling med lite folk men vet inte riktigt om mitt huvud klarar av det, Vi får se!


Puce


Tusse Tiger

Min Tusse Tiger som jag ska sno av bror min, är så himla vacker!


God afton Sveriget

Uppdatering verkar jobbigt.. men kan iallafall informera om att jag dom senaste dagarna har hunnit med Tandis, köpte lite tröjor, leggins och en bh. Fikat med Malin och Axxie, lekt med Mickan, Rebecca och Lill-big.

Igår (inatt, idag?) somnade jag väldigt, väldigt sent men kom ändå upp kl åtta.. på min lediga dag? ojojoj.
Åkte med Rebecca till stallet sen vidare med Jägern till Rådmansö ridhus, Usch vad jag saknar att rida! Hoppas min huvudvärk blir bättre snart så jag kan orka rida min egen häst ordentligt.
Lämnade Jägern. Åkte till Sthålis, Preem sen fick jag skjuss hem till mamma.
Full fart till stallet sen hjälpa Kickan i ridhuset men vi märkte att Penny-plutt inte var fresch alls så hon fick stå inne i natt och vila upp sig.
Åkte till Norrtälje kommun och Rebecca snackade med någon bygglovs gubbe. Vidare till Mamma för middag, potatisplättar (inte potatisbullar!!) MUMS!
Hem och en jävla snabb dusch sen kom Gottis och hämtade mig. Vi åkte hem till Sund och kollade på "Sveriges värsta bilförare" och lite annat skit, det var trevligt. Sen åkte vi en sväng och drog upp Lina, Therese och Mickan ur diket sen blev det mer eller mindre hemgång någongång där efter.

Och jag är helt slut. God natt


You change your mind like a girl changes clothes

Ons-fred: Huvudvärk, Huvudvärk, Huvudvärk, Huvudvärk, Huvudvärk, Huvudvärk, Huvudvärk, Huvudvärk, Huvudvärk

Lördag: Kvällen tillbringades i Älmsta, satt själv i Jannes hus och passade katten och kollade på massa Beck filmer.

Söndag: Hem och hoppla polle, laga mat, diska, städa och tvätta. Sen frågade Markus om han fick komma förbi och det gjorde han också. erbjöd sig till och med att köra ut mig till Älmsta. Tack tack! Satt sen med katten och kollade på lite mer Beck och drack te.

Måndag: Vaknade, Somnade om, försov mig, blev väckt av katten, kom inte upp, mamma fick hämta och jag slutade på akuten. That's my day.

Nu tänkte jag berätta för er om min brors kära katt, eller ja.. det ska bli min katt i framtiden har jag bestämt. Jag, Maria Johansson kan nu erkänna att jag inte tycker om katter men, denna katt ligger mig varmt om hjärtat. Jag vet inte kön men jag och Markus konstaterade att den hade tuttar iallafall. Jag tror den heter Turid men har mer eller mindre glömt bort så jag fick döpa om den. Den heter numera Tusse Tiger. Enkelt och snyggt! Tussen är grå randig och väldigt vacker. Kompakt och ett runt sött huvud. Är man bajs nöjdig kan man säga "Nu går vi och skiter" så följer katten efter och gör en sälskap. Första kvällen fick jag inte gå på toa med stängd dörr för den skulle promt in. När jag stod i duschen stod "den?" lydigt utan för duschdrapperiet och hjälpe mig sedan med torkning. Låg jag som en padda i soffan så gjorde katten det också. Ett x-antal gånger ramlade den även i golvet och kollade upp på mig och fattade ingenting? Helt klart ledlös. Tusse gillar även kroppsvärme och vill gärna sova väldigt tätt intill mig. (bild kommer)

Janne, din och Tusses tid är förbi. Tusse Tiger är numera min. Jag ska bara hämta "den" först!

(den? = Kille eller tjej? Den har tuttar men det vore ballare om det var en kille)


Puce/M


Dag att blogga lite igen kanske..

Tänkte köra en lång eller kanske kort sammafattning.. får se hur det blir

Fredag: Skola och lets dance hos Therese med henne, Mickan och Lill-Big, Mys! Tror även Sophia och Jonas joinade oss emot slutet.

Lördag: Upp med tuppen bara för att hinna med hästarna på morgonen. Kom hem, stekte pannkakor och duschade. Fixade mig lite snabbt och skenade ner till busstation för att möta Rebecca, Lill-big och Mickan. Mötte även upp hela Lundins som också skulle med Ålandsbåten. Tog tre färjan och det var en lyckad tur ändå. Hade jätte trevligt med massa trevliga människor. Billigt blev det också, nästan helt gratis!
Kom till Norrtälje och det blev G sedan Mobergs. Jag gick hem vid halv ett för hade ruskigt ont i skallen så behövde sova i massor.

Söndag: Upp med tuppen igen och göra sig i ordning. På schema stod det nu gårds visnings i blåst och snö. Kollade med mamma, Hasse, Kickan, Danni, mäklare och hela skiten.  Det var en hästgård som ligger en bit ifrån åkersberga. Upplägget av stallet och huset var jätte fint, så där gammaldags så man måste gå igenom rum för att komma till nästa i bostadshuset! Riktigt läckert men tyvärr ruttet. Helt klart inte värt 7,9 miljoner. Desutom ingick bara 5 hK mark och man fick arrendera 8 hK, nej tack vi kollar nästa gård.
Åkte till stallet och jag och mamma tog en prommenad med min totto och min favorit Dixi, riktigt mys! På kvällen blev det standard med Mickan, Emelie och Rebecca. Nicole joinade även oss.

Måndag: Började dagen på gymmet (nautilus) och det blev box och fy satan vad jag gav allt,  helt slut blev jag. Sen var det bara ner till skolan och massa lektioner. Historia - Filosofi - svenska C, slutade tjugo i fem och blev faktiskt hämtad av Thessan och Lill-big, tacki tack! Gjorde pankakor hemma hos mig sen blev det Tv, brieost och vindruvor hos tant Therese. Kollade på smekmånaden, skit kul!

Tisdag: Distansdag men icke ledigt! det blev föreläsning med vårat projekt för SP08B. Gick verkligen jätte bra för att vara första föreläsningen, eleverna skrev PMI (plus-minus-intressant) i slutet av lektionen och vi fick nästan bara bra kritik så det var super kul. Efter det blev det lite plugg sen ner till fordon och hälsa på Rebecca och hennes bil som skulle bli lagad. Efter det hämtade vi pricken och åkte ut till Frans.
Vid sex tiden tog vi in mina pollar och jag fick en chock så trodde hjärtat skulle stanna. Penny hade lagt sig ner och rullat i boxen, fastnade och kom inte upp. Såg ut som att hon skulle bryta nacken av sig när hon låg så där intryckt och inte kunde resa sig. Usch, hennes himlande med ögonen kändes läskigt. Jag, BM och Rebecca hjälptes åt att putta och dra upp henne. Märkte när vi fick upp henne att jag hade gråtit hela tiden, det slog mig bara att jag kunde förlora en stor del av mitt liv när jag såg henne ligga där. Avslutade kvällen hemma hos mamma med Rebecca och Lill-big plus massa mat, gott! Somnade någongång runt halv tio, skönt!

Onsdag: Skulle upp och föreläsa för Lännaskolans nior men min huvudvärk hindrade mig och kände mig febrig så fick ligga kvar i sängen och vila. Min grupp skötte sig lysande ändå, är stolt över dom!
Mamma hämtade mig på eftermiddagen och vi åkte till stallet och fixade och jag motionerade min älskade Majken. Det kändes skönt att se Penny stå på benen frisk och pigg.
har varit hemma hos mamma resten av dagen och tänkte sova här i natt. Imorgon bitti blir det stallet.

Pussisar/M


God eftermiddag Sveriget .

Just nu är jag en duktig flicka och sitter i skolan. Gör inte direkt något nödvändigt för stunden men historian börjar om 8 min. Resten av skoldagen kommer bestå av projekt så kommer nog sitta här till kl fem.

För er som inte vet något om vårat projekt så kan jag berätta lite.

Inte som att äta kolan med pappret på!

Projektgruppen består av mig, Annika, Sara och Kim. Vårat mål med projektet är att vi vill få ungdommar att inse riskerna med oskyddat sex och börja använda kondom. Vi ska ut på olika skolor och föreläsa om skyddad och oskyddad sex.
Vi börjar med sam-säk ettorna här på skolan som testakaniner. Sen ska vi vidare tilll några till ettor här på skolan.
Vi ska även ut till länna skola och föreläsa för åk 8 eller 9.

I föreläsningarna kommer vi prata om allt ifrån sexdebuten, hur kroppen reagerar när man blir upphetsad, könssjukdommar, kondomen- dess funktion och olika sorter. Vi kommer även berätta om andra preventivmedel och Norrtäljesungdomsmottagningen. Vi kommer även dela ut olika sorters kondomer till dom som vill.

Vi har kanske tur att även få trycka upp en egen broschyr om könssjukdommar och kondom användning till en gynekologmottagning i Malmö. Vi ville få möjligheten att dela ut till andra sidan så vi hoppas på sponsring och mer pengar!

Om någon vill fråga oss något så kan ni vända er till våran meil. Du får vara anonym och det stannar inom våran projektgrupp.

[email protected]


Tjingisplingis!


God kväll .

Idag var jag faktiskt i skolan och pluggade, helt otroligt att jag lyckades ta mig dit faktiskt. Kanske var mirakeltabletterna jag fick av mamma? Who knows!
Gotte fixade även min dator idag men vette fan om den blev så mkt bättre, den är gryyyyymt seg. Kul i jul, glad i påsk. Nu ska jag sova.

God natt/Mia



Juste.. körkort var det ja.. snart är det dags


God kväll Sveriget .

Weei! Jag har lekt med Rebecca, Mickan och Lill-big. Det blev middag för våran del, jätte trevligt! Sen tog vi oss hem till Gottis och våldgästade. Satt där och snackade ett par timmar sen var det hemgång för allihop.
Men inte blev det lugnt för man kom hem. In i tvätt stugan för att hänga tvätt och starta nästa tvättmaskin så nu får jg vänta tills den är klar vid tolv.. gör iofs inte så mkt eftersom jag måste plocka ihop massa böcker tills imorgon och packa gymkläder.

Har tänt en massa värmeljus och varvat med vanliga och doftljus så nu är det väldigt mysigt hemma hos mig och luktar gott! Känns hemtrevligt faktiskt..


Puce/Mia


God eftermiddag Sveriget .

Det blev en mkt lugn helg utan alkohol, eller iofs så lyckades den flippa ur lite men det är väl alltid kul att det händer något!
Idag sov jag alldelles förlänge vilket nog beror på för att jag var vaken halva natten. Men iallafall så åkte jag till stallet och skrittade min kära polle lite, sen var det möte.
Har varit hemma en stund nu, laddat en tvättmaskin och donat lite.. väntar på att Rebecca ska höra av sig så vi kan leka.

Puce/Mia


Jag, Luppe och Gottis ska göra en film, en bra film


God natt Sveriget .

Tjingis plingis!

Igår var det veterinär och vaccinationer som gällde. Fick ut lugnande på recept åt min häst så nu ska det nog gå att raka henne, Äntligen!

Idag är en sån där dag som är en jobbig dag fast en trevlig dag. Tog verkligen tid att krypa upp ur sängen för jag känner hur en huvudvärks attack är påväg men pinade mig upp för att inte missa allt för mkt i skolan. Mådde inte ens bättre av promenaden till skolan utan det blev snarare värre. Kom fram och Desse frågade vad jag gjorde där för vi hade inga lektioner förutom idrott som skulle börja runt halv tre och kl var runt tolv. Vad kul tänkte jag. Kunde stannat hemma och tagit en tablett och försökt sova bort den värsta värken istället. Men men, vaken och påklädd var jag redan.

Rebecca plockade upp mig vid skolan och vi åkte till Broby strax innan Älmsta. Finns (fanns) en ridsportsbutik där som hade sista dagen med utförsäljning och vi fyndade, iallafall jag!
Till mig och min totto blev det ett skit snyggt träns som var sänkt med 400 spänn. Ett fleecetäcke för 75 kr, fodrade läderhandskar åt Kickan och nya benskydd till hennes polle. Köpte även en pälsglas så man äntligen kan borsta ut min hästs superduper tjocka svans! 475 kr gick hela paketet på även om det var grejer för över tusenlappen, FYND!

Svängde förbi mamma och visa grejerna och plocka upp Kickan. Åkte till stallet och gick en sväng med Penny som fått en spark eller gått omkull så hon är halt på höger bak. Massage och massa liniment så blir det snart bra.

Åkte hem och lagade värsta goda middagen, diskade, badade bubbelbad och varvade ner. Sen blev det en rask långpromenad hem till Emelie som bor i Frötuna där Lets Dance och väl förtjänta chips väntade, riktgit gott om man tänker på att jag nästan aldrig äter chips men det är sant att gratis är godast!

JAG HEJJAR PÅ MORGON OCH MAGNUS, DOM VAR BÄST!

Efter Lets dance plockade Rebecca upp mig och Emlie, vi umgicks ett tag sen åkte var och en hem till sitt.
Tänkte kolla lite på Cocktail med snyggingen Tom Cruise, sen är det nanna kudden som gäller.

Night/Mia




Imorgon ska jag först rida en sväng sen blir det stallmöte, hem och skumbad. Ta en promenad hem till min kära Annika som kommer hem ifrån Malmö. Kvällen avslutas nog med min favorit Markus. Känns som att det kommer bli en ganska lugn och uppvilande helg, dvs ingen alkohol alls, skönt!
Mickan och jag Nyår 07-08
Nyår 08-09              Nyår 07-08

God morgon?

Om några timmar är det skola så borde kanske sova men kan inte somna! Usch vad jobbigt det känns, skulle bara vilja sticka huvudet under täcket och försvinna.

Men iallafall så har jag gjort det här idag(igår):

- Vaknat
- Somnat om
- Blivit väckt
- Ätit frukost
- Stallet
- Ridhuset och byggt massa hinder
- Hjälpt Elon med Pollen
- Diskat (2ggr)
- Tvättat
- Handlat
- Stor Städat
- Hängt tvätt

- Tvättat mera

- Badad skummbad!!!
- Bjudit Tj och Fluffy på fika
- Kört bil
- Pratat med Annika i fonen
- Chattat
- Bäddad med nytvättade sängkläder
- Laddat upp bilder
- Försökt bli trött

Och nu ligger jag mest i sängen med datorn i knät.

Är faktiskt väldigt lycklig över mitt nya badskumm och köpte idag. Det blev hur mkt skumm som helst och det tar jätte lång tid tills det försvinner så nu måste jag bada varje dag, så himla mys! Synd bara att jag är något för stressad för de..
Imorgon (idag) kommer veterinären och ska vaccinera tottosarna.. ska be dom kolla på Penny då och se om dom vill ge Malaikka lugnande så jag kan raka henne, det behövs om man säger så.
Nej nu måste jag verkligen försöka sova även om jag inte är speciellt sömnig.. kan låtsas att jag sover.

God morgon!/Mia


God afton Sveriget .

Just nu är Sveriget väldigt kallt. Gick upp innan nio igår morse för att åka till stallet. Jag och Kickan tog en ridsväng på en timme och jag trodde jag skulle förfrysa ansiktet, inte kul! Efter stallet så blev det iallafall en snabb handling med mamma på Willys för att sen hem och hoppa i badet och fixa lunch. Sov faktiskt lite middag i min stora varma säng också, jätte skönt att få vila ut ordentligt! Senare på kvällen lekte jag med Gottis, han är en riktig kompis.

Idag var det väl lite samma sak, vaknade, käka frukost sen så kom mamma och plockade upp mig. Tog en sväng till stallet och skulle rida. Upptäckte att Penny var jätte halt, hon kunde inte ens trava stackarn så det var bara in i boxer och leta fel. Hittade inge speciellt så det blev back on track, liniment och massage plus boxvila. Tolkade efter min lilla darling som är så duktig så, riktigt stolt över min lilla Ponnie faktiskt. Fick skjuss hem och laga mat, duscha osv. Sen vid sex tiden så kom Markus och hälsade på och vid åtta tiden var han jätte snäll och körde mig till stallet så jag kunde kolla Penny, bjuda på hö och ta in Majken som sälskap över natten. Sen skjussade han mig till Tj och Therese när han skulle hem för att sova, somliga har ett jobb att sköta. Kanske borde säga grattis till honom igen för jobbet, Grattis grattis :)

Tog en frisk promenad hem och nu tänkte jag sova så jag kan pyssla om min lilla Penny imorgon, får se om veterinär behövs.

God natti/Mia

God kväll Sveriget!

Har fortfarande jätte ont i mitt öga sen nyår och halva ögat även rödsprängt, vackert! Tummen värker också i vanlig ording.. känns som att detta kommer bli ett toppen år!

Skebo igår, jätte trevligt! Träffades massa goa människor så som Malin, Markus, Majsan, Axelia, Elin, Matilda, Jesper och Jonas. Det var kul även om jag tog världens tidigaste buss hem till mamma på morgonen, hästarna väntade.

Idag har jag ändå inte gjort allt för mkt. Tolkat efter Lilla, mockat och donat, hyrt två filmer med lilla syster, köpt pizza och mest tagit det lungt. Helt klart skönt men jag är ändå helt slut så tänkte sova. . Night!

Lördag .

Womanizer, womanizer, na na na..


Igår lekte jag med min favorit Gottis! Helt klart behövligt att prata med honom, han är bäst.
Och idag ska jag leka med min andra favorit, min älskade Malin, Mys! Så kl tre kliver jag av bussen i Skebo.

Tjingis

RSS 2.0