God eftermiddag Sveriget !

Idag är det vackert väder ute, mys, mys, mys !

Denna dag började dock inte så väl eftersom det var hur tungt som helst att ta sig upp ur sängen. Men upp kom jag och började fixa lite nyttig frukost. Hade idrott som första lektion, engelskan var inställd så det blev 2½ tim rast. Gick till tyskan men nehe, ingen tyska heller pga nationellt prov. Känns ju kul att vara i skolan denna soliga dag men endast lektioner 9-10 och 13.40-16.20. Hade man fått reda på det i tid så hade jag hunnit tagit mig en tur på pollen så länge, men men. Ikväll blir det flytt som det ser ut nu, känns ju bra. 

Nej plugga lite kanske. 

Puce/Mia 


God eftermiddag Sveriget !

Äntligen måndag! Eller ja, möjligtvis inte så äntligen men ialf, det är måndag igen.

Vaknade halv sju i morse och förstod inte alls varför klockan ringde, kändes lite läskigt. Kom till skolan och fick reda på att vi hade nationella i Eng B och det var jag inte alls förberedd på men jag tror det gick ganska bra ändå, så bra det kunnat med andra ord. Får hoppas på godkännt. Haft religion med min favorit Morgon, trevligt. Snart är det tyska, kul, kul, kul. Slutar vid halv tre och då ska jag över till min vän och pratas vid lite. Sen gäller det att hinna möta upp Tjorven vid fyra tiden så vi kan ta och till stallet och leka med pollen. Påtal och hästen så var jag och Tjorven väldigt duktiga igår. Åkte till stallet och lyckades få med både Majken, Penny och Lilla till ridhuset. Hjälpte Kickan att hoppträna Penny-Tjockisen, även Lilla fick skutta och ha sig, Hon är ju för söt måste jag säga !
Sen blev det Mia som vanligt som fick släpa bort alla hinder och sen tog vi oss tillbaka till stallet. ingen skjuss och långt kvar tills bussen skulle gå så jag och Tjorven tog oss en lite promenad från stallet till coop där jag hoppade på bussen hem.

Igår åt även jag och mina kära far räkor, SÅ GOTT !

Packa idag då för eventuell flytt imorgon, peppar, peppar att lägenheten är klar idag! Nej, tyska var det.

Puce/Mia



Tackilitack tack tack Hjärtat

God morgon Sveriget !

Nu har jag precis vaknat ! och inte var det någon gullig väckning tycker jag, min mobil ringde nämligen hysteriskt.
Inte alltid så lätt att vara storasyster åt en vilsen lillasyster.

Igår var väl trevligt, jag och Tjorven satt vid den lilla bryggan vid henne i solen och snackade lite. Helt plötsligt står Denise, Nea och Ida framför ögonen på oss och påstår att dom med ska sitta där och ha sin picknick, absolut ! Mkt trevligt eftersom man inte träffar dom så ofta. Sen när det blivit mörkt pallrade vi oss hem och sökte nya äventyr.

Christian och Mange kom och plockade upp oss och vi åkte till Thessi fluff ! Dags att kolla på film, och det var nog det fulaste film jag sett i hela mitt liv, Hahah ! Sen åkte vi hem.

Jag har upptäckt en sak, så kul är det inte med den här bloggen. Puce/Mia

God kväll Sveriget .

Idag vaknade jag som jag vet inte vad ! Fullfart blev det, upp, kläder på, tjoho tjohej, in i bilen till älmsta och handla med pappi. Blev ingen flytt ikväll eftersom lägenheten inte är klar och det känns ju lite jobbigt, blir flytt på tisdag istället.

Ialf så efter våran älmstatripp blev det lunch/middag lax och potatis, gott gott gott ! Mia skötte disken och donade lite, blev även mkt prata i telefon. Tog 16.20 bussen från Hallsta till min vackra polle och borstade lite på den, sen kom mamma Jane och hämtade mig och TJ och nu sitter jag här, liten och hjälplös, inget att göra.

Igår var jag föresten jätte duktigt i stallet, blev även solbränd !

Men nu så ska jag kila ut i solen med min kära TJ, Puss och snusk !

God kväll Sveriget.

Jag är den personen med maximal otur.

Kände mig lite hängig igår, fick hög feber efter kl tio på kväll. Låg i sängen till kvart i tre i dag sen blev det akuten. Kul, kul, kul. Mia kan inte andas och hon har återigen influensan.

God dagens Sveriget !

Denna helg har ju varit ganska roande ändå må jag säga.

Fredag: Försov mig till skolan men lyckades ändå komma dit förr eller senare. Sophia plockade upp mig och vi for till stallet. Måste även säga att vi hann med väldigt mkt denna dag. Direkt efter stallet så åkte vi till Norrbygård och bytte till sommardäck. (så nu vet jag hur man gör sånt). Fortsatte i katt och hästmobilen till pappi i Hallsta och hämtade ombyte. Mot norrtälje, förbi stallet, släppte ut hästarna och kopplade på släpet. Hem till Sophia, dumpade bilen samt släp. Mer eller mindre sprang upp till flygis och handlade mat. Jag lagade maten medans hon duschade, käkade, drack vin och avslutade med en kaffe. Började göra oss i ordning och in droppade Helena, Sara och Lina. Sen bar det av till Mobergs, lite folk men jag hade en ganska underhållande kväll ändå måste jag säga. Slutade med att jag, Desse, Markus och Johan satt i en taxi påväg till Vegagatan för efterfest hos Johan men Markus ledsnade efter 5 min så då gick jag, Desse och Mackiboy hem till Desse och sov. Så jag antar att Johan fortsatte att parta lite med sin farbror, kusin och någon annan raggare.

I lödags planerade jag och pappa flytten lite, dock var jag inte till så mkt hjälp då jag somnade vid 2 tiden. Vaknade vid 4 lagom till middag. Gick ut och tog en lite promenad etc.

Söndag, vaknade, fixa med all tvätt och donade, åkte till stallet, kom hem, träffa Mackan en snabbis, åt middag och sen träffade jag Sofie en snabbis också.. lägg dags.

Nu är det måndag och skola igen. Har dock inte kunnat sova på hela natten (fråga mig inte varför) så kom lite sent. Och nu har vi slutat så jag sitter och väntar på ett möte jag ska på halv fyra, så får vi se hur livet artar sig.

Flytt på lördag.

Puce/Mia



image27

 

Jag vill tillbaka



 


Hej Sveriget.

Nu är det fredag igen, sist det var fredag var jag i tyskland och det var sevärdigheter, det var storslaget party, underbara människor och gud vad jag vill tillbaka.

Denna vecka har sprungit förbi mig som jag vet inte vad.
Måndag: Hästarna, Annikas fest, slagg hos TJ.
Tisdag: Stallet med TJ, käkade middag sen hem till fadern min.
Onsdag: Hade visst inga lektioner så jag slapp åka till skolan så det ble fix inför flytten och sånt.
Torsdag: 06.45 bussen på morgonen och jag var väldigt trött! Akupuntur och prat med min favorit kompis. Kom till skolan vid halv elva, lunch och plugg. Gick ifrån skolan till stallet, mkt skönt. Pyssla med hästen och åkte hem. Mackan kom förbi och var social, käkade middag och sen åkte hem. Var ute och gick i nästan en timme samtidigt som jag samtalade med min underbara Malin.
Fredag: FÖRSOV MIG IGEN ! Sov till nio även om jag hade somnat kvart i tio igår kväll. Helt snurrigt. Men ialf, nu sitter jag i skolan och har det mys, mys, mys.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska möjligtvid umgås med Mackiboy

Puce/Mia

God afton Sveriget !

Dags att uppdatera.

Åkte till tyskland förra måndagen med skolan och det finns inte ord om hur kul, häftigt, roligt, sorligt allt var. Det var bara så bra och så mkt nya vänner man skaffat sig, helt sjukt ! I väntan på tåget mot Lübeck och hem gång så rann det tårar från fler än mitt håll! Men dom kommer hit om 5 veckor så jag tror vi klarar oss Sandra ! Sen blir det nog tyskland i sommar för min och Sandras del helt enkelt.

Fick ialf ihop lite saker: Solglajjer, två par skor, två tröjor samt en handväska.. sen kommer jag inte ihåg resten ;)

Skönt att komma hem igen och hälsa på hästen tänkte jag, men så var hon skadad ! Usch, jag blir så less på min otur, tycker hon bara kunde få vara hel och ren jämt ja.

Nej, nu har jag inte tid med det här, sitter för tillfället hemma hos Tj och hon ska just nu i detta ögonblick plocka och färga mina bryn samt fransar. FÖRESTEN SÅ HAR JAG KOMMIT PÅ EN SAK: Jag ska klippa kort hår.

Hej då, Puce/Mia




Svänger

Gid kväll Sveriget !

Hoho.

Dags att uppdatera. Helgen som var, var som den var. Ganska trevlig eftersom jag lekte med de närmsta dvs: Mc tj med extra kottar, SofieEdburgers och mitt bästa M, Min Malin.

Inte varit så mkt i skolan denna vecka, bara på två lektioner för just nu är ju livet som det är. Tack Mackan för all skjuss, guld värt !

Red idag med Tj vilket var mkt mys, varmt soligt väder och snälla hästar, GULD !
Försten så var jag och Sofie ganska nyttiga igår, vid simmade och solade, mkt trevligt, mkt fint.

Åker till tyskland på Måndag, önska mig en trevligt tripp !

Puce /Mia

RSS 2.0