Jag tror jag dör...

..av lycka! Men jag spar den hemlisen till slutat av dagens bloggande.

Iallafall, denna helgen har varit en lugn och vit helg. I fredags gick jag i skolan sen fixade jag lite hemma. Tog en promenad förbi Annika och Tobbe där även Jennifer höll hus. Vi mötte Tobbes kompisar och alla dom skulle hem till Jennifer. Jag följde med upp en stund för att se hur Jennifer bodde och det var helt klart Godkännt! Sen fortsatte jag min promenad hemmåt. Sen kom Rebecca förbi och vi lekte en stund, träffade även på lite andra friends. Sen åkte jag hem och läste sen sov. Lördagen bestod av hoppla polle.. det gick hyffsat tycker jag. Sen var det hem, duscha och fixa sig som gällde. Annika skulle ha sin födelsedags fest så var tvungen att titta förbi iallafall. Träffade lite kuligt folk.
Gick sen hem till tant Therese och lekte lite sen hem, läsa och sova.
Kunde dock inte sova för att någon enbart ringde och bråkade på fyllan konstant mellan 01:00-04:00. Sen skulle jag iallafall somna men vaknade hela tiden av hostattacker så det gick inge vidare helt enkelt.
När jag väl gick upp iallafall så tog jag och Tj en promenad till båten och käkade barnpannkakor, det var gott! Sen var det bara att gå hem igen och städa och plugga. Mamma tog hästarna idag så jag fick vara hemma och hosta lite, tack mamma det var snällt. Man önskar att man ska få sova i natt iallafall så man kan gå i skolan imorgon, Lär dock missa gympasset imorgon bitti, eller missa och missa. Jag borde inte gymma med dom här luftvägarna, det känns tråkigt!
Nej nu ska jag fixa det sista på svenska uppgiften.

Och dagens lycka består av att min lilla Amerikanska familj som kommer i sommar, ska försöka komma på min student! Det skulle inte kunna bli bätte.. bara tanken att se alla stå där tillsammans när man ska springa ut är härlig.
Jag saknar dom.

Puce/Mia

081017




Jag vill ha er hos mig.
 Jag ska lära dig allt jag kan! Jag ska lära dig allt jag kan.

KOM KOM KOM!


Some say that I'm just to much
I quess I caught your attention
One thing that you don't know
That I'm a mad ping pong player
Never get up when I should
Wearing some jeans ahoo
I nearly get my hair done
I'm always good to go
Just need to scratch my old afro

I won't turn my life around
Cause I like it upside down

Oh, no, no, no
I never said I was an angel
Oh, no, no, no
I never be a little angel

(Don't try to put her in a bag, put her in a bag, bag, bag)

Some say that I'm on the run
I say it's time for some action
(Yes it is)
I'll have my high and my lows
I guess it's just how my life goes
I always shower to long
And make my coffee to strong
My mother says I'm a lonley one
Can't make this story to long
Take my hand I'll be gone
(Gotta be gone, be gone)

I won't turn my life around
Cause I like it upside down

I never said I was an angel



Hej hej Sveriget.

Hihi-hoho Tant Mia är väldigt, väldigt glad idag!
Allt började med att jag logga in på facebook och hade fått en vänskapsförfrågan.. och det var ifrån James Hultgren. Och för den som inte förstår så är det min systers man och dom bor i USA. Har varken träffat eller prata med dom sen hösten 06 tror jag det var, då jag, mamma och Kickan var där på besök. Iallafall så blev jag jätte glad då och sen ännu gladare när han hade lagt ut bilder på hela deras familj, åh dom är så söta! Men efter ett tag när jag hade fixat lite här hemma så sprang jag förbi datorn igen och såg att jag hade fått ett meddelande på ansiktsboken. Jag läste det först och började tok böla sen.. Jag fattade ingenting först men sen insåg jag att dom kanske ska komma hit i sommar!! Tjingis plingis så glad jag blev, det var verkligen det här som behövdes! Jag längtar redan..

Iallafall, en glad dag i dag förutom att det rengar.
Senaste veckan överlag har varit ganska rolig faktiskt. Skolan i fredags sen var det hem, äta och göra sig i ordning som gällde. Så ringer GG mitt i allt och gnäller om att han har så himla tråkigt så då fick han komma över en stund. När Mickis buss var påväg in mot Norrtälje så åkte jag och GG och plockade upp snuttan. Sen när det var dags för Mobergs skjussade även han upp oss dit, det var vänligt. Tack hjärtat.
Träffade massa härliga klassisar på Mobergs och det var hur kul som helst, även om jag var den enda som var nykter.
Sen pallrade Mickis och jag oss till statoil och käkade korv sen var det bara hem och sussa kuddisen.
Gick upp på lördagen vid elva någongång. Ut och rida var det som gällde sen hem, duscha, äta och göra sig i ordning. Knatade över till "lillfamiljen" där det vankades Therese 20 års partaj! Jag och mina små tanter (Tj, Thess, Lisa, Lisa) satt i vanligt ordning och förade lite. Vi tog oss några nyp! (en shot som mamma Jane tipsat oss om). Sen började det rulla in mer folk och mer alkohol. Jag vet att jag hade väldigt trevligt och jag kommer ihåg alla som var där och allt som hände, jag hade dock inget tidsbegrepp. Men kul var det iallafall, trots den lilla catfighten som jag trodde jag hade fått stopp på. 
Och som vanligt så fick Mia för sig helst plötsligt utan förvarning att jag bara skulle gå hem, så jag gick hem och sov.. det gjorde jag bra! Jag var iallafall väldigt nöjd. Tills jag vaknade dagen efter och insåg att jag inte alls mådde så bra, jag låg kvar där till halv fem. Sen var jag tvungen att kravla mig upp för jag skulle hem till Annika och fika för hon hade fyllt år, Grattis i massor till henne!

Måndag = Skola
Hästidrott första timmen, nautilus och gym. Sen blev det Roden och andra lektioner. Slutade ganska sent så hann inte hoppla polle men pluggade lite och lekte med mina tanter.
Tisdag och distansdag.. hoppalde polle och det var kul förutom när totton höll på att hoppa in i en stenvägg. Städade i massor gjorde jag också och tvättade lite kläder, lagade mat och diskade. Och pluggade så klart!
Igår hade jag inte sovit på hela natten och en väldigt huvudvärk så det blev ingen skola, lite plugga och mys istället gjorde saken bättre. Hopplade polle gjorde jag med, det var kul.

Idag är det regn och jag är glad, nu ska jag mata pollarna.

Pussisar/Tant M


God afton Sveriget

Hej hej hej hej hej!
Nu känner tant Mia att det är dags att blogga igen.
Skulle varit hemma vid tio och sovit för imorgon blir det skola men nej då, då ringer Tj och Lina och det var överraskning pågång. Therese fyller nämligen 20 år om 7 min men vi tog ett litet tidigt Grattis för cirkus 20 min sen. Hon blev mkt glad. Nej men förövrigt så har jag en väldig träningsvärk kan jag ju säga. Gymmade en timme igår och sen blev det 2½ timme i sadeln så det känns. Tränade även pollen väldigt duktigt idag och hoppade, gick väldigt bra faktiskt.
Nej man kanske ska försöka sova ändå, måste ladda upp för Therese födelsedag och smörgåstårtan.
Hon kommer få en väldigt vacker present, m-m.. det är hon värd!

HAHAHAHA



 

TATU! HAHA

Säg Hej till TATU




Pussisar/ Tant M




Everytime I think of us, my eyes are filled with tears








Tjingis plingis!

Jag har köpt en egen dator, helt själv och jag är väldigt stolt över mig själv. Har även lyckats köpa en snygg och väldigt billig vinterjacka samt ett par perfekta skor, det kunde knappt bli bättre.

Idag har jag sjuk huvudvärk och ska vara hemma och tycka synd om mig själv.

Pussisar

RSS 2.0