SUPER GLAD och super trött!

Hej hej hej hej hej.

Idag är jag glad. Markus bil gick ej igenom besiktningen förra veckan men idag skall den säljas. Lag ut annons igår kväll och 10 stycken ringde inom en halvtimme, kul! Så idag är jag försäljare medans Markus jobbar då det kommer två killar från Mariefred och kollar på bilen. Dock tycker han det är lite jobbigt att jag ska sälja den själv för vem vet, killarna kanske sysslar med traffiking (stavning?) så mamma kommer nog vara med på ett hörn.
Sen tänkte jag stor handla någongång under denna dag och fixa lite hemma, fick en briljant idé igår faktiskt så måste testa den idag. Sen får vi se om jag hinner träna ikväll eller något, Björn skulle komma vid sex tiden och demostrera en dammsugare. Stackarn ska bli säljare så vi får bli hans försökskaniner under introveckorna. Egentligen skulle han kunna låna Gunnar och Sigrid för dom är ju riktiga kaniner Ha-ha.

OCH SEN så har jag har suprise på gång! Eller har mycket på gång, födelsedagar och massa, massa sånt. Marsär en bra månad. Jag gillar Mars.

Nej dammsuga upp lite spån efter mina monster. Dom lektevisst rally i natt <3

GE MIG!

Jag har hittat mitt hem, min dröm! Åh den är så vacker. Varför har inte jag ett heltidsjobb? Kiss men snart är Malin här!


Jag är orange!

SNART KOMMER MALIN HEM! Som jag saknar henne. ´

Idag blir det biltvätt, träning och tvättstuga, Tjiho!

RSS 2.0