BUHU! Dålig träningsvärk

Jag har bara sååå ont i ryggen och inte på tal om stjärten. Igår gcik jag upp kl sex för att släppa ut hästarna ihop med kickan. Sen käkade vi frukost tillsammans, hon åkte till skolan och jag gick tillbaka till hästarna.Började med att mocka ut två kärror hästbajs hur hagen och sedan mockade jag boxarna. Stod även medspätt i Majkens box och högg för kung och fosterland. Det är nämligen så här att när min häst äter hö då ska hon promt doppa det i vattnet. Så när hon äter-doppar-äter-doppar-äter och doppar så har det blivit blött längt väggen och under dessa månader av minus grader så har det blivit en jävla iskulle längst väggen, som nu starka mia och mamma Karin får stå och spätta bort, lite för varje dag, igår fick jag ut en kärra hackad is.

Efter att jag varit så himla duktig och skött allt i stallet så tog jag mig en tur på Penny-ponny. Det gick bra, hon var pigg och det var skit kul. Dock har det resulterat i en outhärdlig stjärtvärk. Aj-aj.

Resten av kvällen bakade jag negerbollar, käkade middag med pappa, lekte frissör, handla och och självklart så hann jag även tvätta en maskin tvätt och dammsuga, Wiiho! Idag ska jag bädda rent och kanske dammsuga igen, sen blir det disk, hänga tvätt och laga mat.

Puce

Oflyt

Jag är så arg så jag vet inte vad jag ska göra. Varför har just jag, Maria Johansson sådant jävla oflyt med tamme fan allt här i livet? Jag blir så arg och deprimerad över att det alltid ska vara något viktigt som skiter sig hela tiden. GAH!

Nu ska jag tycka synd om mig själv lite mer. Hej då

Vilken tur att jag inte alls är trött

Mina ögon lock är typ som tunga som bly, ska nog sova lite snart tror jag. Ska även bli jävligt skönt att gå upp halv sju och släppa ut hästarna, jävligt skönt. Lite jobb blir det imorgon också, rart med cash! Dock blir det inge hoppla polle utan får ta det på söndag istället. Men imorgon kväll, då ska jag kramas

God natt Sveriget

Wiho!

Idag har jag inte städat. Jag har bara diskat två gånger, bäddat sängen, vädrat och lagat mat.
Dagens höjd punkt är nämligen något annat, jag har för tillfället blivit en bil rikare! WIHO! Ska även vara hästvakt, mys! Imorgon blir det jobb och hoppla ponny. Men idag blir det tottomys och Matilda. See ya

Hemskt fyndig av mig

Även idag tänkte jag göra det jag är bäst på, städa och tvätta.Tänkte även varva dagen med att tycka synd om mig själv, var hos tandis igår och har sex lösa tänder, I hate för det gör så FUCKING JÄVLA ONT. Tänderna liksom svajjar i munnen bara när man dricker vatten, usch.

Men iallafall så känner jag mig lite kreativ idag, har nämligen kommit på att jag kanske borde ta och skaffa en städblogg, då kommer alla förstå hur ofta jag faktiskt städar. Förra veckan hann jag dammsuga fem gånger och tvätta aldelles för många maskiner tvätt. Och vi ska nog inte tala om hur många gånger jag diskade, jag hatar nämligen diskberg. Igår hann jag diska tre gånger och nu tänker ni, hur mycket äter hon egentligen så som hon diskar? Då kan jag säga er att jag äter inte så mkt längre, har till och med gott ner i vikt men det finns andra människor i mitt liv som äter betydligt mycket mer och samlar disk.  


Maybe if you show me

I don't know what you're looking for


Jag gör det jag är bäst på helst enkelt, tvättar och städar! Tok nice. 
Kan faktiskt inte förstå mig på folk som inte gillar att städa och tvätta, jag menar hur underbart är det inte att kunna gå barfota utan att det fastnar damm under fötterna? eller att bara kunna välja ur en garderob som är full med nytvättade kläder och inte påtal om rena sängkläder!! M-m-m. Nu ska jag dammsuga och damma lite sen blir det lek i solen. 
 
Puce


Det går bra nu

..kompis det går bra nu (till och med pengarna rullar in snart).

Idag är jag som en glad häst som blivit släppt på grönbete. Jag galopperar runt med mina vänner och luktar på blommorna och emellan varven äter jag delikat grönt gräs. Det är nog min tur att ha det lite bra nu, jag är nöjd, jätte mega-super nöjd.


I'm so fucking happy!

Weeeeii! Sjukligt glad och ypperligt lycklig. Ja det är jag faktiskt. Jag mår jätte bra och är jätte nöjd, dock helt slut men det gör inget för jag är lycklig ändå.

JAG HINNER INTE BLOGGA!

Jag hinner faktiskt inte blogga nu för tiden, typ.
Började jobba på Rusta i måndags, asa kul. Har lärt mig hur mkt nya saker som helt så har varit helt slut när jag kommit hem om dagarna. Idag slapp jag även att gå upp kl sex, SKÖNT! Idag börjar jag nämligen kl 12 och inte 7.
Har även slagit sov rekord och har somnat runt tio tiden på kvällarna vilket är HELT otroligt för min del kan jag ju säga. Men som jag sa tidigare så hinner jag inte blogga, inte ens nu heller. Ska fixa mig och lite andra grejer sen sticka iväg till jobbet.

Tjing


JAG VILL INTE BLI GAMMAL


Hästklubb

Melina lär ju vara så där glad på mig. Träffade henne i torsdags och lekte lite, hon påstod då att jag var en dålig bloggerksa som aldrig uppdaterar. Då sa jag att hon hade fel och att jag nu mera uppdaterar varje dag, HA! Tji fick jag eftersom jag inte bloggar på två dagar.. DÅÅÅÅÅÅÅÅÅLIIIIT!

MEn iallafall över till roligare saker så har jag, Mel och Tj äntligen startat våran hästklubb. Nu väntar vi bara på att Tj ska komma hem så vi kan träffa allihopa och kalasa på havre och morötter.



Igår var jag jätte duktig. Jag gick upp jätte tidigt, promenerade och fixade lite. Sen åkte jag ut till Vätö och jobbade några timmar. Efter jobbet gick jag på stan och hittade äntligen min efterlängtade mini volymmaster. Lovely. Sen gick jag hem och låg i sängen i 3 timmar och kollade på Grey's Anatomy. Mys. Gick upp, duscha och träffade sedan R,M,L för donkas fika och frysa ihjäl. Det var trevlig att träffa pinglorna, men var trött så åkte hem och lag mig typ halv elva. Drömde dock massa mardrömmar och sov oroligt men tvingade mig själv att somna om tusen gång, gick upp halv ett och käka frulle, tog en kopp kaffe sen tillbaka till sängen för STARDUST och jag bara älskar den filmen, är som nykär!

Och för dom som känner mig så är detta stort, det är stort för mig att tillbringa så mkt tid med mig själv och ta det lungt (speciellt fredag och lördag). Jag som alltid är så rastlös. Puh. Men det blir det ändring på snart, ska hoppla in i duschen sen kila över till E-L och Aston snart, mys-ASton!

MÅste bara även tacka Camilla för världens trevligaste lunch i torsdags, tack tack. Och lånet för alla filmer och serier, tack tack tack tack. Puss på dig.



En häst


GOD MORGON!

Alltid lika morgonpigg, ha? Jag är jätte nöjd, Malin väckte mig 07.10 och sedan dess har jag hållt mig vaken. Serverade Malin lite frukost imorse och dona. Sen när hon försvann så kollade jag på en film och lite sånt, diskat även. Börjar typ bli hungrig igen så ska nog slänge ihop en grönsaksomelette, MUMMI! Sen ut på en promenix i solen.

Tjingeling

I got you

Jäkla hurtig bulle jag var igår då, städat, tvättat, kämpat igenom en snöstorm. Jag är nöjd.

Även idag har jag faktiskt varit rätt hurtig, gick upp typ halv ett även. Har städat lite till, hängt tvätt, ringt viktiga samtal och käkat havregrynsgröt. Nu ska jag duscha och fixa för att sedan möta bästaste Malin, MYs, vi ska ha mys.

Trevligt eftermiddag på er Sverigets befolkning


Hoho, jag kan lyckas med det mesta

Jobbade i lördags, apa jolit. Efter jobbet sprang jag hem och fixa mig, träffade Matilda och fick skjuss hem till Hanna och min blivande fylla. Och jag vart full, egentligen jätte full men lyckades nog styr upp det rätt bra. Iallafall så hade jag skit kul, är skit nöjd och gick hem ganska tidigit faktiskt men tur var väl det! Sov som en sneknullad åsna dock. Helvete säger jag bara.

Under söndagen var jag iallafall en duktig flicka, rätt nöjd. Och idag är jag en dålig flicka. Ligger typ fortfarande i sängen. Men det är lugn för ska upp och diska efter frukosten nu, sen städa och sedan, förhoppningsvis komma ut ett tag så man kan somna inatt.

Hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej

 

Juste, grattis till lillasyster som fyller 14 år idag! Hihi


RSS 2.0