Lördag .

Igår hade jag väldigt trevligt och väldigt kul.
Först var det skolan på dagen sen var det bara hem och hoppa in i duschen. Knatade över till Tjorven och fixade lite som kom pappa Knutte och hämtade oss. Skålade lite champage hos familjen Alm, trevligt, trevligt. Kidnappade Tj och åkte massa varv överallt tills alla hade samlats vid granparken och Rebecca gav klartecken. Det blev god mat, tårta och presenter. Sen skulle alla ner till krogarna, Linda fick köra fram och tillbaka men jag, Elon och Martin fick tränga ihop oss i Kalles 2 sits bil, det var spännande men inte speciellt bekvämt att sitta på kryckan kan jag säga. Det blev på G, inte mkt folk alls på trädgårn, trist! Sen tog jag och Mickis en taxi upp till Mobergs, det var kul och massa folk. Dock lite äckligt att man känner hur andras svett ligger i luften och sugs in i ens kläder, usch! Jag duscha när jag kom hem!!!

Tack för skjussen Markus, det var snällt. Mina fötter var på bristningsgränser efter att ha gått i klackskor i 3 dagar plus en massa dans. Kort och gott, en väldigt kul och trevlig kväll men inte så mkt alkohol för min del. Jag blev faktiskt aldrig full, det känndes skönt! Men jag är väldigt trött idag och har träningsvärk sen idrotten igår så nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv. Kollar in lite Sailor moon, hon är hur bra som helst!!

Tjingisplingis/M

Boys boys boys

Har Lady gagas låt Boys boys boys på hjärnan.. aaah!

Lördag - Flängde runt som en dåre och hann varken käka frukost, lunch eller middag. Fick iallafall i mig en kanelbulle och fyra morötter! Great! Nej men jag hade faktiskt fullt upp.. Fixade massa i stallet, hängde tvätt, åkte med Lynn till Hallsta och hästen, Norrtälje igen, tanka - pengar, massa fix. Aa.. jag hann inte helt enkelt.

Söndag - Firade Tjorven med hennes släkt, jätte trevligt och massa god mat! Kom hem runt nio på kvällen och pluggade lite sen läggdags. Det var ju trots allt storm. Runt tolv kunde jag bara öppna min dörr 1 dm så förberedd Sofie att hon skulle skotta ut mig dagen efter.

Måndag - Vaknade och kom inte ut. Somnade om och Sofie ringde och väckte mig kl nio. Fick upp dörren 1 cm så hon  kom och skottade ut mig, tack så mkt! Inga vägar i kvisthamra var plogade så skolan var utesluten. Mamma och Hasse hade jobbat konstant nästan sen i lördags. Fick ta mig till stallet med hjälp av bror vilket tog honom en timma att åka ifrån Lv3 via kvisthamra och komma till Willys. Red en tur med lillasysteri jätte djup snö! Hur kul som helst. Sen fick vi mocka och pulsa massa snö eftersom alla hade stått inne natten innan och våra skulle stå inne i natt igen. Stackars Lilla blev ju helt utmattad av att gå i den där snön, hon försvann nästan. Sov över hos mamma sen eftersom det var snökaos över allt, men det var trevligt. Jag Kickan och Dixi lekte i snön i 1,5 timme.

Tisdag - Fortfarande snökaos. Ingen skola, inga bussar. Rebecca kom och hämtade mig och Kickan. Körde Kickan till stallet och jag och Rebecca fortsatte till Norrtälje och fixade lite hemlisar!

Onsdag - En hej dundrans huvudvärk. Och när jag väl kom upp kunde jag inte gå till skolan ändå för skulle på möte. Det gick bra, väldigt bra faktiskt. Sen gick jag lite på stan med Tjorven och kollade lite, det var mys. Träffade Marielle en sväng också innan hon åkte hem till Hallsta. Snälla Rebecca bjöd mig på en tur till mina hästar så jag kunde se efter dom, det var väldigt snällt. Sen Slutade jag på G och trädgårn eftersom Tjorven så himla gärna ville ta en kaffedrink! jag drack bara en cider, nya Xider Winter.. ganska god faktiskt.

Torsdag - En hej dundrans huvudvärk igen. Men efter massa spamm på mobilen av Markus så blev det inte direkt bättre så gick upp och kom tillslut till skolan och hann med projekt. Eller ja, jag kunde inte koncentrera mig speciellt mkt men var iallafall där. Vi avslutade efter fyra någongång och jag gick till Krydda och handlade lite sen hem för att laga middag och sen dess har jag inte hunnit med så mkt mer. Diskat lite sen kom Lynn och Tjorven förbi här en stund. Tänkte försöka plugga lite. Jag är ledsen för att min vackra snö försvinner!

Imorgon smäller det, det kommer bli hur kul som helst! Bara jag hittar något att ha på mig..




God kväll.

Uppdatering mån-fredag

Huvudvärk
Ösregn
Mamma
Lilla syster
SNÖ
Skola
Pluggat!! (Dutti)
Hopplat polle
Lekt med Rebecca
Promenerat
Solat
Sovit
Städat
Sladdat
Saco-mässan
Ostisar
Kaffe

Tack mina älskade klasskamrater för en trevlig dag i huvudstaden, ni är verkligen guld!
Måste även tala om att jag köpt nya skor idag! Ett par ljusbruna stövlar med lagom klack samt ett par jätte söta svart stövletter, ett riktigt kap faktiskt till ett helt perfekt pris så jag är väldigt nöjd!
Nej nu är jag jätte trött så tänkte lägga mig i sängen och läsa lite saker ifrån saco-mässan och fundera över min framtid, önska mig lycka till.

Night/M

God kväll Sveriget

Jag har haft nästan hur kul om helst.

I fredags var det först skolan som gällde trots jordens huvudvärk, MEN näst sista lektionen var idrott och Kick boxning och det hjälpte faktiskt lite för huvudvärken, det var skönt. Efter skolan handlade jag men Therese och Tj. Fick skjuss hem, åt och duschade. Sen kom Therese och Mickan och vi hade lite förkrök och fix. Mickan åkte med Malin till Lohärad sen för att hälsa på Skrotis medans jag och Therese tog oss till Mobergs. Det var faktiskt Tj som körde oss, hon övningskörde med Rebecca faktiskt!
Det var hur kul som helst och vi dansade hur mycket som helst, hihi. Fick skjuss hem av Luppe så jag kunde känna mig trygg.

Vaknade runt halv elva i lördags och mådde faktiskt lite dåligt. Kände mig jätte bakis fast jag knappt blev full? Jag drack faktiskt väldigt lite kvällen innan. Men men, det blev en raskpromenad med Therese och tjorven ner till vigelsjö och häst tävling. Min lilla syster och Penny var så himla duktiga, såg jätte fint ut!
Däremot sattes lilla jag på prov. Var en helgalen fjording på framridningen som försökte slänge av båda sina ryttare. När han väl hade lyckats få av ena så gick jag och mamma fram och kollade länge. På något sätt kommer dom fram till att dom vill att jag ska hoppa upp.. i mjukisbyxor, joggingskor och skinnjacka? Nej nej sa jag, jag har inte ens någon hjälm och försökte skoja bort allt. Men tjejen som blev avsläng tog av sig sin hjälm väldigt snabbt och gav den till mig. Visst tvekade jag lite men då började mamma tro att jag var rädd så då var jag ju tvungen att hoppa upp! Jag fick ordning på hästen iallafall, efter en 5-10 min gick han som en pärla i skritt och trav, lite oberäknerlig i galoppen, men klart bättre! Han gick sen jätte fint med tjejen som aldrig blev avsläng och hon som oturligt nog flög av fick kolla på. Men en erfarenhet till dom, väldigt lärorikt sånt där.
Efter två rosetter fick Kristin rida hem och jag och mamma tog bilen och kollade till min totto, handlade och skjusade hem mig. Tack för allt mamma.
Sen lekte jag lite med Therese och vi fika med Rebecca sen ville Lynn ha sälskap när hon åt osv. Slutade med att Luppe skjusade mig och Therese till havspiren. Jag körde på en hel nykter kväll men det var lika kul ändå. Träffade min bror vilket var väldigt trevligt, annars så dansade vi mest. Fast något som inte var kul var när LQ satte mig på axeln och hoppade runt med mig då jag är väldigt, väldigt höjd rädd. Lilla Mia fick panik. Starx innan tre var jag hemma i sängen iallafall.

Denna dag var det segt att komma upp kan jag säga. Men efter tolv blev jag hämtade av mamma och Kickan för att åka till stallet. tog en sväng på över en timme, det var skönt. Annars har jag bara varit hemma och gjort massa hemma saker och pluggat psykologi. Pappa kom faktiskt förbi och sa hej också :) och lämnade lite post vilket var bara räkningar.  Tänkte läsa igenom lite mer psykologi nu sen sova. Måste vara pigg morgondagens gympass och psykologiprov.

Pussisar/M

God kväll Sveriget

Hej igen.

Måndagen var ingen bra dag, det var en väldigt ont i huvudet dag. Men Markus var snäll och hjälpte mig att handla, tacki tack.

Tisdag började med ont i huvudet men det var bara att lida kan jag säga. Jag och min projektgrupp skulle ner till ungdomsmottagningen för att få höra lite om deras verksamhet och se om dom kunde hjälpa oss på något sätt. Det gick jätte bra och dom var verkligen jätte trevliga, tack för hjälpen! Följde med Annika hem för det var te och pratdags, jag tror hon behövde ventileras lite, men det är bara trevlig. Sen tog jag mig hem för att laga mat åt mig och Tjorven.
Jag avslutade iallafall kvällen med en timmes promenad, dusch och sussa kudden. Ville vara ordentligt utvilad till morgondagens nationella prov.

Onsdag, men inte var jag utvilad heller. Jag sov cirkus en timme sen låg jag vaken för att jag var rädd för att försova mig. Eller ja inte vaken, vaken så.. utan mer halv sov/vaken. Kröp upp ur sängen på morgonen, käkade frukost, fixade lite och tog mig till skolan. WOW, ingen kunde hjälpa mig med min användare så jag fick skriva svenska B uppsaten förhand! under 5 timmars tid. Tror ni det gick bra? Nej, man är inte ens i närheten av samma struktur som när man skriver över en dator så det blev en uppsats på mellanstadie nivå. Dom som lyckades använda datorerna hade inte så mkt mer lycka, hela Sofie arbete försvann, Elin kunde bara skriva halva och alla andra fick spara om hela tiden.. Hela nätverket och alla datorer kraschade lite när dom kännde för det. Hej och välkommen till Norrtälje kommun och deras resurser. Ska det få gå till så här på ett prov som är avgörande förens betyg? Ska man behöva skriva för hand när alla som har läst Sv B gör det här provet samtidigt (i hela sverige) och det skall utföras på dator?

Tack Rodengymnasiet, ni är toppen!

Iallafall efter skolan så var jag på ett möte som var mycket lovande, jag vet inte.. jag insåg bara en massa bra saker.
Efter det fick jag lifta ut med Hasse till stallet, red lite grann och grejer, Idas kompis fick också pröva att rida min snälla totto lite vilket gick jätte fint. Hon är så snäll min ponnie (ibland). Pappsen skjussade hem mig iallafall. Lagade lite mat, diskade, slängde in en tvätt maskin sen begav jag mig på en timmes promenix. Tog en kaffe hemma hos Tjorven och Therese sen var det hemgång, hänga tvätt och nu sitter jag här. Förmodligen ser jag ut som en Zombie.

Tänkte gå och lägga mig eftersom mamma hämtar mig åtta imorgonbitti för att köra mig till stallet (jag saknar min mamma), dock orkar jag inte bädda sängen. i-lands problem säger jag.

Annars har jag funderat på om det finns någon man får flytta in hos? ingen frivillig? Jag hatar att bo själv, så tråkigt att komma hem och det är bara jätte mörkt. Laga mat till en person och sen äta själv? Usch, det är verkligen inge vidare.


Bädda sängen var det..


Nattisar/M


Na na na na na





I guess I just lost my husband,
I don't know where he went,
So I'm gonna take his money,
I'm not gonna pay his rent,
I gotta a brand new attitude and
I'm gonna wear it tonight,
I'm gonna get in trouble,
I'm gonna start a fight,


So what
I'm still a rock star,
I got my rock moves,
And I don't need you,
And guess what,
I'm having more fun,
And now that were done,
I'm gonna show you tonight,
I'm alright,
I'm just fine,

You weren't there,
You never were,
You want it all,
But that's not fair,
I gave you life,
I gave my all,
You weren't there,
You let me fall.

So, so what
I'm still a rock star,
I got my rock moves,
And I don't need you,
And guess what,
I'm having more fun,
And now that were done,
I'm gonna show you tonight,
I'm alright,
I'm just fine,
I'm gonna show you

I don't want you tonight,
You weren't there,
I'm gonna show you tonight,
I'm alright,
I'm just fine,
I'm gonna show you tonight




God natt Sveriget !

Dags att uppdatera igen kanske.

Fredag

Hade sovmorgon men blev oturligt nog väckt tidigt av en viss person som tydligen hade ledsnat på att sova hemma hos sig själv. Aja, jag fick somna om en stund iallafall även om jag inte somnade lika djupt! Fick skjuss till skolan oh lunchade med Jennifer. Sen var det psykologi och idrott.. jag gympade väldigt flitigt ska ni veta! Bra Mia, bra där. Sen var det filosofi och det gick ganska bra. Var tvungen att smita lite tidigare för lilla Lina skulle hämta mig och köra ut mig till mammi. Väl i Nånö hade jag lovat att hjälpa min lillasyster att sminka henne som jag blev sminkad till Halloween, hon blev skit snygg och väldigt tuffa kläder hade hon till också, så både hon, jag och mamma var nöjda.
Efter att vi skjusat Kickan till Natta och Amandas fest så körde mamma hem mig. Jag fixade och donade lite tills mina favorit hallsta ringde, lilla Marre :) Hon skulle till Norrtälje så vi möttes upp och gick en lite promenad.
Blev upplockad av Rebecca sen var det bara Jonssons överrasknings som väntade. Han blev väldigt glad faktiskt, även om jag lät som en kråka när jag sjöng. Efter ett tag kände jag mig trött och sliten efter denna dag som även innehöll världens huvudvärk så fick jag skjuss hem.
Gick och la mig och vaknade av att jag mådde väldigt illa och trodde huvudet skulle sprängas.. hann inte så långt förens jag började spy, usch, usch, usch.. jag hatar att spy. Men iallafall så lyckades jag spy ner halva köket, vilket inte var speciellt kul. Det är sånna här stunder man önskar att man bodde hemma.

Lördag

Ringde mamma och berättade och min härliga natt och blev hämtad på engång (mamma gillar mig när jag är sjuk iallafall). Fick vila upp mig lite framför tv medans mamma och Hasse var och handlade sen var det stallet och kolla till hästen som gällde. Bytte bara täcken och borstade lite eftersom mitt huvud och kropp inte mådde så bra. Tog det lungt och klarade även av att äta lite mat. Ville ändå hem till min lilla lya för att sova (borta bra men hemma bäst) så Rebecca kom och hämtade mig efter nio. Vi drack kaffe på donken och hälsade på Tjorven. Sen åkte jag hem.

Söndag

Vaknade av huvudvärk och tänkte att denna dag ska jag lära mig att koppla av. Folk klagar hela tiden på att jag aldrig tar det lugnt, inte minst mina klasskamrater, lärare och Fredrik som klagar väldigt flitigt! Så tror eller ej, jag bara låg i sängen till halv fem! Jag tror jag tog upp datorn i sängen runt halv två, tre när jag var tvungen att springa på toan, men annars låg jag bara där. Jag åt inte ens något på ett dygn så hör på det ni allihopa! Jag kommer bli smal om jag ska fortsätta koppla av så där!
Lynn tvingade upp mig vid fem någongång iallafall för hon behövde definitivt ventilera sin hjärna lite, varning för ERROR!
Började städa lite och tog en knäckemacka, usch fick inte i mig mer för mådde så illa.
Efter sju kom iallafall Rebecca, Tj och Therese. Tj övningskörde Åpel så det gick mkt brö. Dom svängde även förbi flygis så jag fick handla lite frukost. Jag köpte OBOY!
Resten av kvällen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och jag har faktiskt pluggat lite också, det gick fint!
Nu tänkte jag sova så jag orkar gymma i morgon bitti (om jag nu mår så pass bra).

God nattisar/M



God kväll Sverige!

Idag hade jag oflyt!

Hade en lektion bara idag mellan nio och tio. Försov mig självklart! Och vaknade tio min innan lektionen började. Men men tänkte jag, om jag stressar så hinner jag med sista halvan av lektionen vilket alltid är något. Mitt i rushen så kommer rörmockaren som fixat mina nya element (som inte funkar) eftersom dom infört bergvärme i huset! Han pratar och pratar oc h undrar en massa om hur varmt och kallt det har varit så tillslut inser jag att jag inte kommer hinna till lektionen! Inte bra för jag orkar inte halka efter mer ! ! !

Jag läste igenom lite viktigt skit på egen hand iallafall. Sen kom Markus över och vi tog oss ner på stan och käkade lunch. Var även inne på Åhlens och köpte lite skolmaterial.
Fick skjuss till stallet och tog en uteritt med Ida och lillasyster vilket var väldigt trevligt. Lät lillasyster rida min vackra polle idag så jag fick låna min gamla Penny, hon är för mysig den ponnyn! Tjocka Penny kommer få stanna hos mig hela livet ut och det ska jag verkligen se till.
Pappa var jätte snäll idag och hämtade mig i stallet och vi körde hem Kickan till nånö, hann även hälsa på både mamma och Dixi. Dixi saknar mig, hon blir galen när jag kommer hem.
När jag väl var hemma käkade jag lite middag med GG som sälskap på msn, det var kulit! Lina kom över också så vi planerad lite roliga saker, mer om det senare ;)
Vi åkte till Donken och träffade Rebecca även för vidare planering. Kom lite annat trevlig folk, det var kul.
Nu ska jag ut och gå, Tjorven behövde prata av sig lite så vi ska mötas halvvägs så ska jag ta hand om hennes bekymer!

Pussisar

God kväll Sveriget!

Igår var det väldigt vackert väder och jag, Kickan och Ida tog en jätte härligt ridtur på två timmar. Majken var ganska snäll faktiskt och som vanligt pigg och glad!

Idag blev jag väckt av en hemlis. Hade jätte ont i huvudet också. Tog mig till skolan sen iallafall och hade psykologi och Svenska. Det var två väldigt bra och roliga lektioner. Haha, det roligaste är att alla psykiska sjukdommar vi pratar om på psykologin lyckas vi alltid koppla till lilla mia, allt ifrån fobier till massa andra saker.. kom inte på något annat just nu bara för det.
Efter skolan blev det iallafall middag hemma hos Annika. Fika med Rebecca sen hem. Och  nu tänkte jag sova eftersom mamma kommer kl åtta för att hämta mig imorgon bitti. Då blir det ut och hoppla pollen!

God natt!

Tjingis plingis!

Dags att blogga igen kanske?

Ja då har nästan hela lovet gått. Endast en dag kvar vilket känns stessigt!
Lovat har bara rusat förbi och jag har inte riktigt hunnit med någonting känns det som. Har iallafall sovit bättre denna vecka jämfört vad jag brukar göra, det känns skönt.
Det mesta av den senaste tiden har väl gått åt till mina pollar, hemmet och mamma. Har märkt att dagarna går väldigt fort när man bor själv eftersom man måste hela tiden laga mat, diska, städa, tvätt etc.

Igår var det utgång med Nicole och eftersom det var halloween så fick man fixa till sig lite extra och det var KUL! Alltid kul när man får använda hjärnan lite istället för att se ut som vanligt och man kan få dra på extra mycket av extra allt!
 Det blev en bra kväll med lite alkohol vilket känns skönt. Jag har minnsan lika roligt nyktert som onyktert!
Desutom var det skönt att jag kom hem lite tidigare än vanligt, fick skjuss hem av tant Sophia.. tacki, tack!

Idag är det där emot segt, jag känner mig lite trött.. kan det vara ifrån all dans igår? eller för att jag var lite oroligt för min kära vännina inatt? Låg och tänkte på stackarn tills jag somnade vid fem på morgonen så kanske inte är så konstigt om jag känner mig lite tröttare än jag borde, men men..
Har iallafall varit ute i det fina vädret och fixat med hästarna idag, hunnit städat lite, laga mat och tvättat massor! Känns skönt. Blev också upplockad av Rebecca och Stålis med släp och hästar så fick äntligen se den omtalade Franz jäger. Fick skjuss hem sen igen och en varm dusch och mat väntade. Tog mig ut en sväng sen igen och träffade Melina och nu senaste tiden har jag bara tagit det lungt tillsammans med mina bästa vänner (mig själv och datorn).

Tänkte knoppa nu, Natti natti!

Halloween

Fredagens smink
Tillsammans med svart siden klänning,
röda lackskor och en svart fjäder boa!

























Jag ska på dejt!

RSS 2.0