God afton.

Sitter hemma hos min älskade mamma igen och ska snart bege mig till mina älskade. Haft en mkt trevlig dag i skolan, Tack för ditt special kaffe Stefan, det värmde ;)

Efter skolan begav sig jag och Alex hem till henne, hon bodde trevligt tycker jag faktiskt. nej, har inte tid med sådan här, Hej då.


Där fick du.

God eftermiddag/Kväll

har äntligen hamnat hemma hos mamma efter en mkt roande och underlig dag, Tack Dennis och Stefan, ni är speciella men tok så underbart bra (vi ligger på samma nivå). Haft distans dag idag och varit med Pernilla i skolan, haft bild och lite sådant. Åkte till Lemon efter tre för att trackasera mig alldeles egna Annika, kul kul kul. Åkte hem, packa smutstvätt, slängde sopor, snacka lite med Mackan och sen bar det hem till min älskade mamma och det har slutat här.
Och en sak som känns lite halv jobbigt förtillfället är denna kyla, det är ju så JÄVLA kallt. Jag som vill gå i leggins, det som är så super skönt; kan då knappt göra det för de är så jävla kallt. Alltså måste jag köpa mig ett par stövlar och det är fortare än kvikt!! Annars så ska jag åka till mina älskade hästar snart och hälsa på dom, sen sitta hemma eller vandra och kanske invänta lite sälskap.

Ha en trevlig afton Sverige.

GO !

God eftermiddag.

Sitter i skolan nu med alla mongon, och jag bara älskar dom. Stefan är dum, men jag tycker dock om honom ändå. Sofie vill bara ha tacos och kräftor, fittmongo. Annars är det väl rätt bra på detta plan. Nu har jag inte tid med det här.

Jag leder serien.

Underbara söndag .

Tack för igår hjärtat.

God eftermiddag .

Jag tycker så mkt om att gå i skolan och jag tycker så mkt om allt gott folk som går där, ni slutar aldrig roa mig. Desutom blir det ju ett litet plus i kanten med en ny snygging i klassen, dock är det väldigt underbart med helg ialf. Haft en bra fredag, jobbade till stäning sen kom jag hem och i min lägenhet sitter det ett par underbara personer. Är väldigt trött nu må jag säga efter inte så mkt sömn men jag klarar mig, sitter hemma hos mamma förtillfället men snart ska jag bege mig hemmåt. ta en dusch sen kommer det hem massor av underbart folk till mig och för festar en aning. Sedan bär det av till söderbykarl och jag ska vara väldigt full och dansa stjärten av mig och det ska bli sååååååå skönt :) Och du Elon, jag kommer klå dig.. BAHAh.

I´m back in the game !


God kvällen.

Skolan idag, mycket trevligt tycker jag. Tre nya i klassen: Hogir, jessica och Hakkar, Mycket välkomna ska ni vara. Har Dixi hos mig i lägenheten för tillfället och hon trivs något så förträffligt bra hos mig. Ska åka till Majken nu, var ett tag sedan jag var där, känns det som iallafall. Hejs.

 
Skrämmande att jag inte ens övertygar mig själv längre...

God Morgon.

det har varit en skit tråkighelg, helt värdelös och nu är jag less.

God eftermiddag .

Igår hade jag en mkt, mkt trevlig afton med alldeles underbara personer i min närvaro. Och förensgångs skull känner jag mig riktigt glad, har precis varit och handlat med mamma så hon fick betala lite åt mig (; Ska hem och grilla snart efter att jag hjälpt henne lite. Senare ikväll blir det bal på slottet i Länna och fira Cristoffer som fyller 25, mkt trevligt tycker jag.

Ha en strååålande afton allihop.

M-m I like it älskling

I love you till i'm dead inside

I love you till i'm dead inside


God eftermiddag världen.

IDAG kommer min älskade skyddsängel hem, och jag har saknat honom såå. Och jag har lärt mig att man inte ska äta mat på trädgårn för det slutade visst över toaletten, mkt trevligt. Nu ska jag ha tråkigt, utan dig.

God morgon .

Fy satan så allt känns bra idag, helt otroligt faktiskt. Gick upp sju och for iväg till tandis, som vanligt var det inga hål (mkt bra gjort av mig). Åkte hem till mamma som jag hade köpt möjk till, bytte om och åkte till stallet. Gav sjuklingarna mat och skulle hämta Majken. Jadu inte ridit på två veckor, och på TOK så jävla galen hon var.. javisst ja Kjelle Sankan hade nog väldigt roligt åt mig där ett tag när jag skulle ta mig förbi hans tomt, men men. Och nu, nästan snart ska jag åka och fixa min löööön, åh så sjööönt. Måste även fira sen att jag fått min lön, vilken befrielse. Nej nu måste jag åka.
Ha det bra världens.

Föresten, jag har bytt mobil nr.

Kom hem och lys upp min tillvaro..

Kom hem och lys upp min tillvaro..


God kväll.

Åh, så sjönt. Första dagen på länge man kunnat leva ett normalt liv, Tack TJ, du lyser upp min tillvaro. Och det var riktigt skönt att komma upp på hästryggen idag igen, inte funnits orken på ett par veckor, men det kommer förhoppningsvis.

I like it.

Nästa liv..

Jag vill försöka släppa dig, nu och föralltid. Ingen av oss orkar med det här, och jag kan inte leva med att göra dig olycklig. Men nu har du gett mig den lyckligaste dagen i mitt liv och den kan jag leva på. Jag vill nu att du bara tänker på dig själv ett tag, det behövs. Jag älskar dig livet ut.

Jag hatar jag hatar jag hatar.

Tack för hjälpen Mackan

HA-HA-HA

Skrattretande, Lilla Jennie gumman. Om du vill något angående mina "vita lögner" som jag tydligen dragit om dig (vilket jag själv inte vet någoting om) Så kom gärna själv och lätta på ditt hjärta istället för att skicka dina knull för att få någon effekt, du är rolig du hjärtat.

God Afton.

Efter ett panik dygn börjar världen lugna sig, Lilla börjar bli bättre men är fortfarande väldigt dålig. Men annars, har varit med Malin och det har varit attans trevligt, I like you babe. För övrig hoppas jag på en toppen helg, känns riktigt bra nu faktiskt :)

Puce

God morgon.

Jag skäms över dig och hur du orkar hålla på. Du gör bara allt för att jävlas och det stör tydligen dig att jag inte vill ha kontakt med dig. Men du, efter gårdagen så vill jag aldrig mer se dig, förstår inte hur du kan sjunka så lågt. Stackars Jennie att du inte kan släppa mig helt, kläder du fått av mig som du aldrig tidigare vill använda har du konstigt nog på dig när du är med henne? Sen hur glad du lät över att prata med mig först igår och hur hon i bakgrunden fick stå och tjata på att vad du skulle säga, ni är patetiska hela höger. Och dig Markus, dig hatar jag rakt igenom.

God afton .

Love hurts, love scars,
Love wounds, and marks,
Any heart, not tough,
Or strong, enough
To take a lot of pain,
Take a lot of pain
Love is like a cloud
Holds a lot of rain

Im young, I know,
But even so
I know a thing, or two
I learned, from you
I really learned a lot,
Really learned a lot
Love is like a flame
It burns you when its hot

Some fools think of happiness
Blissfulness, togetherness
Some fools fool themselves I guess
Theyre not foolin me

I know it isnt true,
I know it isnt true
Love is just a lie,
Made to make you blue
Love hurts

I know it isnt true,
I know it isnt true
Love is just a lie,
Made to make you blue
Love hurts, ooh ooh love hurts
Ooh ooh love hurts
Ooh ooh...

Jag har aldrig älskat någon som dig, men nu läggs allt på hyllan.

Hallå världen .

Om jag bara kunde dra tillbaka tiden till samma fredag som älmsta natta så skulle alltind vara bra mkt bättre. Men jag får skylla mig själv, även om du är en stor fejk som man försöker vara lindrig emot, du som aldrig gör något fel. Nu kan du ialf inte klaga på mitt umgänge när du håller på likadant själv, tröstkåt.

GOD KVÄLLER !

Har kommit hem från Urkult nu och det var så häftigt, trevligt, mysigt bara underbart nice. Sitter hemma hos mamma och sover här i natt pga. alla omständigheter, nu vet jag ialf allting och hoppas att det kan lösa sig på ett elr annat sett. Jag tycker faktiskt att det är dags att duscha nu för har badat i älven 2 ggr på fem dagar så känns lite äckligt, men god natt då gott folk !

RSS 2.0