Hade visst glömt bort hur det är att vara sjuk

DET ÄR EN PINA! Blir helt tokig. I onsdags kväll när jag var barnvakt fick jag lite halsont. När jag kom hem tog jag en ipren i förebyggande syfte och när jag vaknade igår morse kände jag mig som Agda 98 år i kroppen, fy bubblan. Näsan innehöll så mycket snor att jag trodde min lilla hjärna var ut snyten för länge sedan och idag fortsatte det i feber. Detta har då resulterat till att jag var tvungen att sjukanmäla mig idag och för morgondagen, VET NI HUR MKT PENGAR JAG FÖRLORARPÅ DETTA? Nej men det vet jag och det svider väldigt,väldigt mkt. Hostar som en kamel gör jag också. Men som tur är så gymmar Griffin idag så han skulle köpa glass med sig hem, så äntligen ska min hals få lite frid. Alvedonen och Iprenen har lindrat min feber för tillfället så nu ska jag passa på att duscha.

Duschilidusch

Jobbena bara regna över mig

Trot eller ej men det gör dom!

Igår var det en massa, massa sol. Åkte till hem nr 2 och hämtade lite sommarkläder, sen hälsade jag på Griffins syster för lite kaffe och glass i solen. Hem igen för dusch och fix då personalfest nr 2 stod på schemat. Brandkurs, försäljningskurs, vin och matprovning av sommarens menyer, mumms! Sen mest alkohol. Dock var det nog det lugnaste p-festen båten haft hittils.. det blir mer röj på den i höst!

Annars så har jag lite brottom nu faktiskt, har precis lagat pastasås till ikväll för nu ska jag åka och vara barnvakt.. jag ska BARAgöra lite grejer innan.. tjingeling

Jag gillar när det är lite fart i grejerna

Fullspäckad helg, igen

Lördagen bestod av städ, tvätt och jobb.. ganska tråkigt faktiskt. Sen på kvällen fick vi besök av Malin och Viktor vilket var väldigt mys, dom hade även med sig Jenna vilket också var super-super trevligt. Dock blev det sängrally ganska tidigt då jag skulle upp tidigt på söndagen igen.

På söndagen var det först massa kaffe som gällde i skebo-t. Sen över till Edebo-t för att rida galen ponnie samt fira mamma som fyllde år. Stress, stress, stress - Duscha och fixa för kl 17.00 skulle jag vara på båten för lite p-fest. Det var trevligt men höll mig nykter. Vi har nämligen p-fest nr 2 imorgon så då tänkte jag ta igen.

Nu har jag däremot brottom som vanligt. ska städa klart, vika tvätt, fixa mig, tanka, handla solskyddsfaktor och åkte till Svanberga för atthämta Kickan sen rida..Puh Hej då

Kalla mig inte bloggerska

.. för jag är verkligen super-duper-mega dålig på att uppdatera.

Har aldelles för mkt saker för mig nu för tiden, jobb hit och dit, hästarna står i Edebo så pendlandet tar sin tid och mitt i allt det här ska man hinna städa, tvätta, laga mat och diska. Men jag har turen med mig som har en Peter Griffin som är en hejjare på att koka kaffe och diska, HEJA GRIFFIN! Dock får vi ungefär noll kvalitets tid tillsammans då mitt schema är fullt. Får be om ursäkt till mina kära vänner, jag är en dålig vän samt flickvän som inte har så mycket tid över, men lugn.. det kommer JAG SKA BARA.. eller nått.

Det posetiva på denna vecka är att jag hunnit rida tre gånger och det är ju bara så jäkla roligt, min ponnie tycker detär så himla kul och hon är så snäll! Helt otroligt. Sen så har jag hunnit sortera garderoberna, duktig Mia.. dock tog det några timmar så hann inte duscha förens halv elva på kvällen så när jag var klarför kvällen och satte mig i soffan så hade Griffin somnat, typsikt. Det blev jag och Navy CIS som hängde ett tag.

Nu ska jag äta toast. Tack och hej, leverpastej

God afton Sveriget.

Denna helg har varit mysig, förutom fredag förmiddag och dag. Skulle flytta hästarna till Gillberga så startade med att lasta min häst 7.20 på morgonen, 13.40 var hon inne.Jävla hästsäger jag bara, då var hon allt billig. Hon går liksom in i transporten men vägrar stanna kvar när man ska stänga. Hon smällde ett grimskafft, en rep grimma (vilket ska vara omöjligt för en häst att ha sönder men den gick i 3 delar), samt mina handskar. Efter en dos lugnande, en soppkvast och tre personer så var hon inneoch vi for iväg. Fick vänta med henne i Gillberga i någon timme tills mamma och kickan kom med dom andra två, nu har dom det super bra och är jätte nöjda.

Fredag kvällen tillbringade jag med lillasyster och Griffin i gillberga huset, MYS. Den ståtlige och starka Griffin fick äran att bära vatten åt ponnisarna och hjälpa till att dela av hagen. Gud vad han får stå ut med saker! Men jag är glad att han ställer upp, det betyder myche-myche.

På lördagen vaknade Griffin dock sjuk så jag och pappa fick åka själva till AStons 1års kalas! Weii, grattis till guldpojken. Han fick värsta, bästa presenten som bestod av galonkläder i brandman stil och en brandmanshjälm. Hans kära pappa till brandman var så-å-å-å nöjd. På kvällen blev det sjukstuga och plock-pyssel.

Men nu över till denna underbara söndag. Jag har hunnit med en massa, massa. Städat, diskat, fixat, vikt tvätt, fikat i Hallsta hos världens bästa Laila samt middag hos Svärföräldrarna. Hann även till kvisthamra för att hämta lite prylar.

IMORGON SKA JAG HOPPLA PONNIE!

Hej då

Tröttast

Är jag idag, hur trött som helst. Jobbde 7-14 sen var det fort hem till mamma för att luncha ponnisarna, tvätta bilen, mocka bajs och lasta Majken, dutti ponnie. Sen var det fort hem igen för attlagamatdå jag var SÅ hungrig.

Imorgon blir det typ samma visa igen fast inge rusta jobb, ska jobba lite åt moder jord istället och det blir även Griffins bil som får en dusch, det ärden gamla skithögen värd.

Dagens roligaste var att Per-plocka-bär som skulle öppna butiken imorse kl 7.00 för sov sig. Jag och Madde fick då sitta utan för i solen till kvart i åtta.. har faktiskt inget emot att sitta i solen och snacka skit samtidigt som man får betalt, HA! Per-plocka-bärdär emot var mest trött och arg på sig själv som måste bli bäckt av att chefen ringer 7.20 på morgonen, jadu Per.. så går det när man ägnar helgerna åt att jaga bäver i Värmland.

Nu blir det egen tid innan Griffin kommer hem ifrån gymmet. Tjingeling

Hur kul som helst

Igår kallade Peter Griffin mig för Lady Griffin, hur kul var inte det då? Haha!

RSS 2.0