God morgon .

NU HAR VI ENGELSKA OCH JAG ÄR JÄTTE GLAD ! (kunde varit ialf)

Töhö

Godkväll Sverige.

Hallå .

Idag är ingen toppen dag. Vaknade med en väldans huvudvärk och MEGA ont i halsen, usch usch. Det bar av till skolan iallafall och lite möten och det gick toppen! Utom klassrådet då, det är en sådan uppgift som min klass inte klarar av då det är allt från teparty, ringade mobilen och pennkrig.
Hade mattelektion och jag kunde faktiskt koncentrera mig (en stund) vilket är helt otroligt. Sen bar det hemmåt och jag började med att rida Penny, red bort till ridhuset och galoppa lite. Sen när det var bäcksvart ute och massa regn så red jag Majken på volten och det gick riktigt bra, hon har liksom slutat att stå på bakbenen eller hoppa upp i luften, för nu hotar hon bara med det, alltid framsteg! Kom väl hem ifrån stallet vid sex tiden, tänk att jag nästan tillbringde 4 timmar utomhus.. hm mkt nyttigt av mig. Hemma var middagen klar så har ätit och snackat lite med Malin för omväxlings skull (som om det vore ovanligt). Så nu sitter jag här och är bara SKIT trött så ska duscha snart sen ta och lägga mig, kanske ringer Malin där emellan.

Puss hej på världen.

God kväll världen .

Hej Sverige!

Nu var det några dagar sedan jag skrev så dags att uppdatera lite. Vi kan börja med helgen.

Fredag: Skolan, stallet sen hem till Tjorven. Vi hade inget speciellt för oss och jag kände verkligen inte för att slappa framför tvn. Melina ringde och fråga om vi skulle med till Stockholm och leka och så gjorde vi, men vilken FLOPP! Usch, nej hennes "vänner" var ingen hit för mig och Tjorven så vi åkte hem lika fort som vi kom dit.

Lördag: Fick gå upp halv tio och jag var så trött. Iväg till stallet och hovslagaren var på plats. Gick jätte bra med Lilla, sen var det min häst som stod på tur och gudars skymning vad knäpp hon är, hugaligen. Fick det överstökat tillslut ialf, och det gick strålande med Penny. Tog en liten sväng barbacka i skogen.

image25
Hon är vacker

Men ialf, så fortsatte även denna lördag. Kom hem från stallet vid 14.00 tiden och hade verkligen ingenting att göra, visserligen avr det skönt men ialf så var jag väldigt rastlös. Lagade middag och hade mig. På kvällen så kom Markus på att jag hade en handduk hemma hos dom vilket jag inte hade en aning om, och innan jag knappt hann blinka så stod han utan för dörren min. Jag kollade ialf på sagan om ringen sen, mkt bra. 
 
Söndag: Kommer knappt ihåg vad jag gjorde men något var det väl, var ute och red en lågtur med Sophia vet jag ialf, hon var hyfsat bakis men hon verkade greja det ganska bra ialf. Det var tok fint väder kom jag på nu, ÅH jag vill ha mera, tänk om det hade varit lite snö på det, skulle ha varit underbart.

Måndag & Tisdag (idag): Skola, och faktiskt så har det varit riktigt skönt att gå i skolan igen och just igår och idag har jag mått så himla bra så det känns ju faktiskt super. Vi har haft lite svenska, tema, tyska, matte osv. Börjar få ordning på saker och ting nu ialf och det känns ju bra. Så faktiskt så har jag nog inte riktigt tid med det här, så vi hörs. Hejs hejs.



Jag har växt, som person

God kväll Sverige.

Hallå där, denna kväll är jag SÅ uppe i varv så vi får se hur detta går.

Vaknade, gick upp, duschade, sminka mig, klädde på mig, käkade och fick sedan skjuss till Norrtälje. Tog bussen till dandryd, sen bussen till helenelund sen pendeln till Sollentuna och sen hissen till tandis och vips så låg jag i en stol med öppen munn, Tjoho! Skulle åka hem, tog pendeln till T-centralen, T-bana till tekniska sen skynda in på 7-eleven för att inskaffa något som "lunch" sen bussen hem. Mötte mamma i norrtälje och vi kollade lite på rean på J.C och det blev 1-0 till mig, jag fick en skinnjacka och ett linne. Upp till skomans rean och det slutade mkt väl för min del, dock inte för mammas plånbok. Jag fick hela ett par vinterskor - Vagabond, ett par finskor (jätte söta) - Vagabond sedan ett par street/gympaskor - lacoste. Så nu är jag aldelles ypperligt lycklig, plus att jag beställde ett nytt träns till min älskade häst idag, mkt fint. Ialf så åkte jag och mamma hem sedan med mkt saker i bilen. Fort, fort, skynda, skynda så for vi till hästarna och jag bytte om lite snabbt och hoppade upp barbacka - fort iväg.. vilket jag kanske ångrar lite nu då min häst har vilat den här veckan och var skit pigg så nu har jag sträckt ljumsken, en sadel skulle kanske ha varit på sin plats!
Hem, hem, hem, skynda, skynda så var det middag sen slutade jag väl här?

Hm, ja det där var min dag det och förtillfället så har jag sjukt ont i huvudet och truten eftersom dom flyttar på mina älskade små tänder. Förövrigt så har jag VÄRLDENS energi och är hur glad som helst, funderar på att gå mot norrtälje och möta Tjorven, vi små knubbisar kan behöva röra på fläsket så jag har faktiskt inte tid med det här.

Puss hej.


Aerosmith

There was a time
When I was so broken hearted
Love wasn't much of a friend of mine
The tables have turned, yeah
'Cause me and them ways have parted
That kind of love was the killin' kind
Now listen
All I want is someone I can't resist
I know all I need to know by the way that I got kissed

I was cryin' when I met you
Now I'm tryin' to forget you
Love is sweet misery
I was cryin' just to get you
Now I'm dyin' cause I let you
Do what you do - down on me





Jag saknar dig mest

God kväll Sverige .

Kära blogg, så här lyder mitt senaste dygn

Gick i från datorn ett 00:00 någon gång och äntligen var jag super trött och i tanken hade jag, nu måste jag ju somna på en gång! Men där fick jag, så fort jag hamnade under täcket blev jag klarvaken samt vred och vände på mig(Jag testade även hur det var att ligga på bredden i sängen samt hur det var att ha fötterna rakt upp i snedtaket). Vet ialf att klockan var strax efter 02.00 sist jag kollade, jag sov, sov, sov och sov, men vaknade klarvaken kl 06, kul! Låg vaken till vid åtta tiden och skulle kliva upp halv nio för att hinna med åtta bussen. Hejsan hoppsan, rätt som det var så roppade mammsen på mig och jag vaknade till(hade jag sovit?), kl var nu 09.25 och 10.15 skulle jag vara på sjukhuset. Skynda, skynda, skynda, skynda!
Kom till sjukhuset och sprang upp till Lollo sen började det, jag fick akupunktur och är nog världens mest nålrädda människa. Det gjorde inte ont att få in nålarna men när hon skulle skruva på dom, FY SATINGEN ! Ialf så när det var över var det bara att vandra till skolan. A-K hade förvarnat mig att man kunde må lite konstigt efter akupunkturen och gudars ja, folk måste ha trott att jag varit full, dvs att mitt balanssinne inte låg på topp och jag vinglade nog en del ja. Kom till skolan och träffade Porn det första jag gjorde, det var länge sedan stumpan! Sen snackade jag med A-K lite och vi gjorde en lite plan A som ska leda till våran plan B.

LUNCH - Helt ointressant men jävligt roande må jag säga, Annika och Perilla är ju som dom är även fast kasnke jag och Pernilla är värst, hoho. Nej men kul hade vi ialf. Sen bar det av till El för att lämna en lite bussremsa, SÅ mkt trix och fix för att lämna en pappersmojeng, Hihi.

Sen hade vi dagens första och ända lektion, MATEMATIK med våran älskade, snyggaste, läckraste, smartaste, sexigaste och absolut HETASTE Bo-Bosse, sweet. Jag satt och spela qudrapop medans han pratade och dom ända i klassen som lyssnade var Erik, Elin och Annika typ. Sen hade vi även sms maraton oss comviqar emellan.

14.30 bussen blev det hemmåt och jag hann inte ens komma hem förens mor min, Hasse och Kickadull plockade upp mig och vi tog en sväng till Rimbo och kollade in en häst, den var mkt söt och snäll men den var absolut för tunn och liten för jag vill ha en BIFF om det ska vara något. Kickan var ute och red medans jag, mammi och Hassie handlade lite. Kom hem vid halv sex någongång efter ett hett samtal under min bilresa med Kim, tuttarnas härskarinna. Sen var det datorn en stund, middag sen har jag och Kickan kollat på andra avenyn och så har jag faktiskt pratat lite mer med Kim, hon är galen.. Men visst lördag kanske passar mig perfekt.

Nu ska jag lägga upp lite bilder i bilddagboken från denna dag med sam, Puss hej.


God kväll Sverige .

Hallå där.

Idag var det första skoldagen
och första timmen var hemsk(engelska)! Trodde att jag skulle somna, usch. Lunch, det var inge vidare alls ska jag säga.
Tyska med tyskland, var en helt okej lektion och märkte att jag kunde gansk mycket grammatik och bättre än flera andra trots att jag har så hög frånvaro.
Samhällskunskap med Göris, inte helt fel faktiskt.. han är ju bra rolig bara han vill.
Team med A-K. Vi ska skriva en egen novell samt läsa en engelsk novell som vi ska diskutera i seminariegrupper. Kan bli rätt roligt, dock är jag väldigt facinerad över hur man kan jämför saker och ting med saft. Detta exempel har jag lärt mig idag:

Ta en kanna och häll i lagom med saftkoncentrat. Den saften är som poesi, lite, stark, kompakt och smakrik.
Häll i lite vatten i kanna men inte fullt, nu har du fått en novell, den innehåller mer ord än poesi, det är inte lika stark men det har fortfarande en viss styrka. Fyll hela kannan med vatten. Ikannan har du nu färdig saft, lagom stark, lagom lång med mycket mera ord, nu har du fått dig en hel roman.

Kan man jämföra poesi med saft då kan man nog allt. Ann-Katrin Hegart, du är bannimej min idol och favorit mentor.

Efter skolan så var det bara att ta med sig Elin och springa med bussen. Vi hann precis med 16.30 bussen mot Rimbo, en mkt trevligt busstur tycker jag allt stumpan. Klev av i Lövsta och vandrade till Alex, sen var det bara fram med saxen igen och klippa honom. Det var inte alls länge sedan jag klippte honom sist men han kallar visst det där långt hår som han hade på huvudet. Kortare blev det ialf, cirkus ½-1 cm men det är ju bra det med. Sen lånade jag hans dator lite medans han grejsade sen tog jag halv åtta bussen till Norrtälje. Och vet ni vad, min underbaring satt på bussen, min aldelles egna frisör Mickan Sickan (var exakt henne jag behövde få tag på också). Ja så vi gjorde sälskap, vi skulle även ta samma buss från norrtälje så det var ju trevligt, mysigt. Nu har vi planerat ut en ny EXTREM MAKE OVER frissa till mig, det kan bli riktigt bra tror jag men resultatet återstår att se. Kom hem runt halv nio har jag för mig, käkade middag sen har jag inte hunnit med så mycket. Dags att nanna kudden kanske, det är en dag imorgon också.

God natt världen, Puss/Maria

God kväll Sverige .

Hej Världen.
Jag Mia, Maria Johansson har faktiskt funderat över en sak: Dags att börja skriva seriöst i denna blogg. Dagens inlägg får även bli det första i denna nya period i mitt liv, ett steg mot en seriösare livsstil.

Önska mig lycka till



Idag har jag i princip inte gjort någonting. Vaknade lite innan elva med en förskräcklig huvudvärk så jag låg promt kvar! Kollade på O.C säsong 4 till halv sex tiden då det var middag, stuvade makaroner och korv. Konstigt att jag vid den tiden fortfarande inte var hungrig. Sedan städade jag mitt rum, bytte sängkläder och duschade. Kommer bli hur trevligt som helst att gå och lägga sig sedan eftersom jag har nytt täcke och nya kuddar.
Skola imorgon och det känns kul, om migrän håller sig bort dvs. Är mkt, mkt och väldigt förbannad på sjukhuset kan jag säga, ½ års väntetid för att få komma till en neurolog på barnmottagningen och hur patetiskt är inte det när jag stunder från krampanfall och en gång blev som förlamad pga huvudvärken? Men dom ska få igen, ska dit på onsdag till sjukgymnasten och då ska jag ta och prata med den där läkaren, usch!
Nej jag har faktiskt inget mer att skriva nu, men tänkte lägga ut en bild för att visa hur mkt jag uppskattar att det är ett nytt år.

Puss hej leverpastej & god natt världen.

image24

God kväller.

Dags för årets första inlägg. Har inte hunnit att uppdatera på senaste tiden men ska försöka ta igen lite nu.

NYÅR - God mat, gott sälskap och mkt fina raketer med bubbel till det. Slutade dock inte så trevligt och bilresan från Tjorven till slutstationen gick ju som den gick (vi stod på underredet ialf).

Dagenefter - Seg, kall, mat och lite Hem till midgård .

Sen där emellan har jag väl gjort lite allt möjligt och lekt med lite vänner och ridit lite häst. Ellendellendutt har varit hos oss och lekt med Kickan, ständigt dessa nattliga trackasserier så man inte får sin nattliga sömn. Har föresten kollat på den nya American pie filmen och den var väl lite små rolig, mest pinsam som vanligt och innehöll mkt tuttar. Veterinären var här i fredags och skulle vaccinera våra hästar och kolla tänderna på dom. Fick droga ner allihop när raspen skulle fram och Lilla somnade i mitt knä den söta lilla rackaren, m-m. Sen drog jag faktiskt ut en mjölktand på henne och det var äckligt och stackarn blödde ju som tusingen. Dock var man genomfrysen efter att veterinären varit där då det tog fyra timmar, UTOMHUS ! Ja sen inte för att sådant är så intressant att höra på men jag vet inte riktigt vad jag skrivet för är lite små trött efter denna helg, men tusingen så bra sälskap jag har haft. Tack för det . Nej nu ska jag göra annat. Puss. hej. då.

RSS 2.0