God kväll Sverige .

Kära blogg, så här lyder mitt senaste dygn

Gick i från datorn ett 00:00 någon gång och äntligen var jag super trött och i tanken hade jag, nu måste jag ju somna på en gång! Men där fick jag, så fort jag hamnade under täcket blev jag klarvaken samt vred och vände på mig(Jag testade även hur det var att ligga på bredden i sängen samt hur det var att ha fötterna rakt upp i snedtaket). Vet ialf att klockan var strax efter 02.00 sist jag kollade, jag sov, sov, sov och sov, men vaknade klarvaken kl 06, kul! Låg vaken till vid åtta tiden och skulle kliva upp halv nio för att hinna med åtta bussen. Hejsan hoppsan, rätt som det var så roppade mammsen på mig och jag vaknade till(hade jag sovit?), kl var nu 09.25 och 10.15 skulle jag vara på sjukhuset. Skynda, skynda, skynda, skynda!
Kom till sjukhuset och sprang upp till Lollo sen började det, jag fick akupunktur och är nog världens mest nålrädda människa. Det gjorde inte ont att få in nålarna men när hon skulle skruva på dom, FY SATINGEN ! Ialf så när det var över var det bara att vandra till skolan. A-K hade förvarnat mig att man kunde må lite konstigt efter akupunkturen och gudars ja, folk måste ha trott att jag varit full, dvs att mitt balanssinne inte låg på topp och jag vinglade nog en del ja. Kom till skolan och träffade Porn det första jag gjorde, det var länge sedan stumpan! Sen snackade jag med A-K lite och vi gjorde en lite plan A som ska leda till våran plan B.

LUNCH - Helt ointressant men jävligt roande må jag säga, Annika och Perilla är ju som dom är även fast kasnke jag och Pernilla är värst, hoho. Nej men kul hade vi ialf. Sen bar det av till El för att lämna en lite bussremsa, SÅ mkt trix och fix för att lämna en pappersmojeng, Hihi.

Sen hade vi dagens första och ända lektion, MATEMATIK med våran älskade, snyggaste, läckraste, smartaste, sexigaste och absolut HETASTE Bo-Bosse, sweet. Jag satt och spela qudrapop medans han pratade och dom ända i klassen som lyssnade var Erik, Elin och Annika typ. Sen hade vi även sms maraton oss comviqar emellan.

14.30 bussen blev det hemmåt och jag hann inte ens komma hem förens mor min, Hasse och Kickadull plockade upp mig och vi tog en sväng till Rimbo och kollade in en häst, den var mkt söt och snäll men den var absolut för tunn och liten för jag vill ha en BIFF om det ska vara något. Kickan var ute och red medans jag, mammi och Hassie handlade lite. Kom hem vid halv sex någongång efter ett hett samtal under min bilresa med Kim, tuttarnas härskarinna. Sen var det datorn en stund, middag sen har jag och Kickan kollat på andra avenyn och så har jag faktiskt pratat lite mer med Kim, hon är galen.. Men visst lördag kanske passar mig perfekt.

Nu ska jag lägga upp lite bilder i bilddagboken från denna dag med sam, Puss hej.


Kommentarer
Postat av: aha

"kim,tuttarnas härskarinna"

Har hon t.o.m större än lärarna? :O

2008-02-21 @ 11:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0