Hej mitt vinterland!

Nu är jag här..

Iskallt och jag fryser ihjäl. Känner att jag borde gå ut en stund för att kunna sova gott i natt men det tar ju emot så mkt när det är så här kalllt! BRUUUUU!

Men iallafall så ska jag nog ta mig i kragen och gå ut ändå för sen blir det lång-varm-dusch och lite annat spännande jag måste skruva ihop, hihi.

Lite väl kallt kan jag tycka!

Fryser som aldrig förr! Nej då, nu skojade jag visst med er.. har ju frysit mer men lite kyligt är det faktiskt.

Sitter förövrigt själv i en näst intill omublerad trea, känns ju så där faktiskt. Borde nog försöka sova för imorgon blir det jobbilijobb och handeli handel julklappisar.

Åh nej!

Jag är nöjd. Har knappt hunnit blogga de senaste tre veckorna för jag har jobbat strax över 50tim/vecka, jag är nöjd. Allt jobb med julbord har varit sjukt jobbigt men ack så skojsigt emellan åt. Camilla och Maria har verkligen förgyllt mina dagar.

Kan ju säga att jag idag skulle åka in till tandis på odenplan, det gick ju sådär. Fick för mig att jag skulle åka bil in dit pga snövädret så jag startade dagen med en dusch och fix sen hoppla in i bilen och kaoset började redan där. Folk i Norrtälje kan INTE kör bil på vinter, jag förstår inte problemet! Tog en väldans tid att åka igenom stan, tanka osv men efter många om och men så lyckades jag kommer ut på landsbyggden. Väl i Lohärad vankades kaffe och efter en stund så stuvade jag in min käravän och kartläsare Fredrik i bilen. Mot storstaden.

Byhålevägen och motorvägen gick kanon men dock var vi lite försenade. Ska precis svänga in på Odengatan och tandis ringer, jag var fem-tio min försenad. Jag säger att jag är framme om 5 min men tji fick jag, det tog 20 JÄVLA MINUTER TILL ODENPLAN bara för att folket där inte kan köra bil, jag blir så less! Det hade gått snabbare för mig att gå dit. Kom iallafall 30 min försent och tandis var lite små putt. Fick vänta 20 min sen komma in ändå som tur var, tack gud. Sen skulle vi åka hem och det gick fortfarande sakta fast vi åkte via Sveavägen. Kom till Lohärad runt halv sex tiden och min mage sved av mat brist eftersom jag inte ätit något under hela dagen.

Skyndade mig hem, slog in kul-klapp åt chifen och åkte till jobbet för där vankades det personalferre. Kul-Jul och Pia fick julklapp! Så jävla glad, en jätte fin stor mördar kökskniv så nu kan jag hacka massor även hemma. Chifens egna goda marmelad, camenber och chex plus lite godis. Jag är NÖJD! Så nu kan jag ha ostis kvällis.

Blev aldrig full heller vilket sög då jag fick gå hem i denna kyla och GUD BEVARE MIG! Trodde att jag skulle dö faktiskt. Usch. Nu är jag iallafall hemma och har kollat på kniven emot strupen, vilka lirare säger jag bara.

Dags för att sova. Hoppas även att min Tjey kommer hem någongång, har ju inga vänner kvar :(

Bloggeliblogg.

Har lovat Tj att blogga lite. Senaste tiden har jag jobbat väldigt mkt men insåg också nu att jag måste skynda mig as hell till jobbet. Får försöka göra ett nytt blogg ryck i natt någongång när jag slutat.


Btw så gjorde jag ringar i natt, väldigt nöjd må jag säga

Tjingtjong långkalsong

Tjingtjong långkalsong

GAST!

Still alive, WORKING!

Måste bara säga BAJS PÅ BILEN! Jävla bromsar att frysa fast (noter att jag INTE använder handbromsen) hela jävla tiden. Måste till verkstan imorgon emellan allt jobb, blä.


RSS 2.0