God kväll.

Idag ska jag blogga för min kära vän Tjs skull.

Kan börja med att sammanfatta senaste.
Fredag och lördag jobb. Lördag kväll slutade i en hemsk fylla efter 11 tim arbete och för lite mat, inte bra! Men jag kom hem iallfall. På söndagen mådde jag kanske inte toppen, dumpade av Mackan vid bussen sen gick jag till båten och käkade lite mos men det smakade inte lika gott som vanligt av någon anledning.. Mötte upp Tjorven och lekte lite sen gick vi till båten och käkade barnpannkakor.. det var väldigt gott !
Skola på måndagen, mys! Tisdag, distansdag och tog en shopping tur med lilla Thessie fluff i stan. Fyndade 2 par "jeans"leggins, en skjorta och en jätte mysigt tjocktröja.. m-m!
Sen idag gjorde jag och Sofie sällis till skolan, alltid lika mys! Hade filosofi sen håltimme, klassråd och sen bara vänta, vänta, vänta och väntan slutade i möte och därefter totto samt barnpannkisar! Det är så gott med mat!

Nu ska jag bara ta några väl valda ord om min vän Tjorven.
Idag är hon en väldigt ledsen person, henne dator har nämligen gott sönder och hon är knäckt! (hon grät även för Bosse på databutiken). Nej men iallafall. Lilla, lilla Tj. Du är min vän även om du har kommit i klämm, en dator är inget liv (den kan ha hiv). Var inte ledsen utan köp en bulle, det är du värd. Jag älskar dig, Puss och kram.. Skummbanan !

Hej bloggisen!

Min första skoldag var helt galen och väldigt kul.

Nu sitter jag i fullmundering hemma hos mamma. Är även helt dyng sur och ser ut som skit.. kan bero på att tant Mia inte sovit på cirkus 27 timmar. Annars är livet toppen, min häst är galen, ryggen har gått i tusen bitar, jag kan knappt prata för är hes som ett as.. nej åka kanske.

hej då.


God afton!

Dags för lilla tant mia att åter igen blogga.
Har läst Hoas blogg och är djup imponerad över hans dagliga outfit, tack för all insperation.

Igår var det full rulle, kanelbulle. Sov ganska länge iofs, sen var det totton och efter det lek men Tj och Lina. Medans Tj rastade av sig i Rimbo var jag och Lina ute på uppdrag, mycket lärorik kan jag säga men resten håller jag hemligt.

Ja och resten av kvällen innehåller utgång ! Föresten så är det skola imorgon.

Puce/M

Uppdatering..

Det har varit väldigt händelserikt på senaste tiden kan jag ju säga..

Jobbade förra veckan sen blev det Skebo hela helgen. Denna vecka har jag.. ungefär jobbat och partat satan !

Kul har jag haft iallafall, väldigt sorligt bara att Lars och Erik ska sluta på jobbet (skönt bara att jag slipper deras tävling om försten in på 90-talet) Nej men skämt och sido, jag kommer sakna er.
Förövrigt så är jag inte ett dugg glad för tillfället, skulle ha movie(night) idag men min tv är tydligen trasig för ljudet vill inte funka så jag är på krigsstigen kan man kalla det..

Göra något vettigt kanske..

Hej då.


Måndags uppdatering

Sitter hemma hos min kära mor.

Förra veckan var jag i Dalarna, Orsa från måndag till torsdag. Var på lite semester med Michaela och hennes familj. Måste bara tillägga att jag köpte mina nya favorit skor i Orsa, lackröda högklackade skoisar som även visar tårna.

Blir väckt av min älskade Tj på Fredagen, blev upphämtad av henne och Fluffy och det bar ut till Håtö för hämtning av mer prylar till deras flytt. När vi lämnat alla grejer så hämtade vi Malin och Frida, Tj och Fluffy fick någon form av idé till förberedandet av vårat bad i lommarn. Alla rutor upp på bilen sen högsta värmen på i bilen ifrån Tekniskahuset till lommarbadet.. kan även då tillägga att vi åkte en 240 och den är redan för varm med alla rutor nedvevade.
Grill, grill, stek, stek.. vattnet svalkade iallafall. Sen kom mamma ner oh hämtade mig och Malin. Jag fick mina biljetter till Norrtälje kalaset sen blev det flygis handling. Jag och Malin åt gotti, gotti mat! Sen lev det dans hela kvällen med fulla storebröder och deras vänner som snurrade och kastade lill fisen (ja,jag blev kallad så som liten, även Micro-Mia) hur som helst. Har iallafall inte haft så kul på länge även om det slutade runt tolv, halv ett. Peter Sipen kramade iallafall mig hej då, hihi!

Lördagen var hel lugn, gick upp vid elva-tolv. Käka frukost, städa lite osv, läste till kl fem sen blev det en prommenix. Lagade middag och sen läste jag lite till. Mitt i ett spännande kapitel kom Markus och jag fick lov att vara lite social. Kollade på repmånad. Sen innan han åkte tillbaka för att Lumpa lite så gjorde jag honom sälskap på Donken.

Söndags så lekte jag lite med Tj, vi handlade och en ordentlig prommenix fick vi till. Sen åkte jag hem och laga mat och fortsatte med tvätten. Sket nästan ner mig när åsk/blixtvädret drog igång. När det var över hämtade ialf  Therese och tj mig. Vi bakade en ytterst god sockerkaka som även lilla Charlie fick smaka på!

Idag måndag har jag ridit och det var väldigt kul faktiskt, får nästan en adrenalin-kick varje gång! Sen har det väl mest regnat, mamma kom och räddade mig och syrran vid hagen. Åkte och lämna och hämta saker hos mig sen blev det handla. Åkte hem till mammi och lagade mat gjorde jag, gotti, gotti.

Och just nu sitter jag här. Inte så kul kanske så funderar på att leta reda på en bok.

Tjing, tijng

RSS 2.0