20080725



Saknar dig sen du försvann, saknar o känner mig halv nu
saknar dig, saknar vår lek den som vi gjorde du vet den
saknar o höra mitt namn sägas, jag saknar din hand
saknar din pappas familj, saknar o ligga intill dig
men öppna du den där dörren, ta på dig skorna, måste jag ta sönder dig?
för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig
jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig
jag tänker stoppa dig, stoppa dig

snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig för
ingenting är som det va, ärligt vad har jag kvar nu?
ingen ny prick på din hals, ingenting ingenting alls
har ingenting att lämna tillbaks, inte en endaste vas
ringer men får inget svar, det är ingen som ringer tillbaks

snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig jag
tänker för mycket på dig
snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig jag
ooh jag vet var du jobbar o handlar, var du tar bussen o var du gömmer dig
mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

hjärtat brinner, jag springer, stannar när du märker att jag förföljer dig

Jag måste stoppa dig..



Fredag .

Upp kl sju - Hästarna - Duscha - Data - Musik - Sola - poolen - fix - 60 års middag - Katten -utgång !

Strålande hjärtat




Jag märker att alla har - har fått nog av mig

   




Tjing pling igen!

Tänkte uppdatera mig lite yttligare om denna dag..

Varit ute i solen från åtta imorse till fyra på eftermiddaen! Ridit som sagt och gått med Dixi,sen har jag och kicks solat och badat i poolen. Vi hittade även sololja, mys, mys. Vi lyckades även spela lite krocket och jag vann 3 ggr av 4, väldigt duktigt!
Efter denna super eftermiddag åkte vi och hälsade på kära Tjorven som precis vaknat. Kicks och jag tog även en lite sväng förbi Antep och käkade middag sen bar det hem till mig och hämta lite grejer och bädda rent i sängen så det bara är att lägga sig när jag kommer hem imorgon kväll. Tog ett kvällsbad gjorde vi med och Dixi fick sin kvällspromenad också som jag hade lovat. Nej, nu ska jag hänga tvätt och vänta på att sex and the city ska börja och efter det blir det Ett päron till farsa på semester i Europa, denna dag kan inte blir bättre!

Medmänniskor, Glöm inte solskyddsfaktor !!

Puce/Mia



Jag saknar dig

Tjing tjing!

Idag är jag piggeliinn!
Gick upp kvart över sju och började rosta mackor. Käkade lite snabbt sen kilade jag ut för att starta gammelmoppen, haha det var kul. Har inte min cykel här nämligen och måste ha något sätt att ta mig till hästarna! Red till nio ungefär och det var STEK kan jag ju säga. Sen har jag duschat och fixat så nu är det bara sol och bad kvar för hela dagen.

Får nog gå upp sex imorgon om jag ska hinna rida innan det blir så varmt igen! Desutom så längtar jag tills imorgon, ska bli skojsigt!

Solen väntar.. Puce/Mia

VARMT !

Idag är en varm dag, skönt.
Morgonen började med att jag hör mammas steg påväg upp för trappen och självklart ska hon väcka mig! Låtsas förstås att jag var klarvaken (alltid emot mammor). Mamma sa så klart hoppla, hoppla lilla Mia nu ska vi flytta hästarna. Så det var bara upp och äta frukost och pallra sig till stallet och packa grejer som behövs vid sommarhagen. På med svarta och inte alls varm ridbyxor och rakt ut i 30 grader sol. Upp på totton och red till andra hagen. Var värt allt besvär när man såg hur lyckliga dom blev med massa mat, mer träd, nytt stället och allt, Hihi.

Föresten så mår jag bättre nu. Ingen feber och inte lika svullen i halsen alls. Dock är min kropp helt slut körd för jag orkar ingenting. Som igår tex när jag och mamma handla så trodde jag att jag skulle somna i bilen och på coop. Idag efter att ha suttit på hästen och skrittat i 15-20 min så var jag också helt slut. Tog en dusch när jag kom hem för att vakna till och sen ett dopp i poolen. Men när jag la mig för att sola på studsmattan för att sola så slocknade jag direkt och sov i en och en halv timme. Så, jag är nog inte riktigt i form för att jobba 15 tim i streck på båten än, men förhoppningsvis någongång den här veckan för sen blir det dalarna nästa vecka!
Annars så känns det som att jag bara sitter här och pratar jätte mycket om ingenting men det är också ganska bra har jag hört.

Äter faktiskt hemmagjord ICE SLASH om någon är intresserad, väldigt gott faktiskt. Skulle även vilja gå ut i dag märker jag men skulle väl svimma efter cirkus 30 min så det går väl inte riktigt det heller, jag ska nog bara vara hemma hos mamma och vila, bäst så. Men imorgon återvänder jag hem till min lilla lya för resten av mitt pencilin ligger liksom där och jag måste hem någongång!
Nej åka och kolla till hästarna sen sova.

Puce/Mia

<3



Jag blev ett måndagsbarn
Hela livet blev en helg
De e månda snart
Men jag lever för ikväll

Föddes en lörda, mamma kalla mig för discotjej
Så på en lörda, ja då vet du var du hittar mig
Föddes en lörda, alla kallar mig för discotjej
Mamma frågar sig...

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen e så sjuk
Vad har du gjort, för dig ere alltid helg
O helgen måste ta slut


Jag är ett måndagsbarn



Sjuk, sjuk, sjuk och lite sjukdom på det

Är fortfarande hos mamma och sjukar mig.
Orkar i princip ingenting.. har varit feberfri nu nästan ett dygn.
Åkte och handlade idag med mamma vilket slutade med lite saker åt mig. Ett par svarta jeans, en ur gullig kläning, ett pärlhalsband och några små örhängen. Fick även vara smakråd åt lite tröjer till mammsen och linnen åt Kickis. Var slut efter bara en halvtimme i affär och trodde jag skulle somna direkt och hade SÅ ont i kroppen.. lilla Miia mådde nog inte så bra som hon och mamma trodde! Fick iallafall pina mig igenom en snabbis på coop och det var det värt kan jag säga, för där inne var även min snygga Pernilla och handlade med Rupert. Usch, hon är snyggare än jag kommer ihåg! Hihi, nej skämt och sido, hon är visserligen snygg men grejen var ju att träffa henne, prata med henne och se att hon lever!
Iallafall så däckade jag på soffan direkt när vi kom hem och sov någon timme. Sen hjälptes mamma och jag åt med maten och sedan dess har jag bara tagit det hyper lugnt! Lär inte kunna jobba mycket den där veckan så som jag mår. Känns väldigt tungt då jag verkligen hade behövt drickspengar tills nästa vecka, då det bär av till Orsa, sol, bad och bara semestra.

Imorgon åker jag förhoppningsvis hem till mitt eget igen. Känns skönt att komma hem men har väldigt trevligt här hos mamma faktiskt. Hoppas även att jag ska börja orka rida snart igen! Så fort kroppen är me och står ut mitt tempo, längtar! Nej nu måste jag sova..

Puce/Mia


Tjing tjing !

Det var inte direkt igår man bloggade så  tänkte uppdatera mig lite.

Kan dra tillbaka tiden en sisådär två, tre veckor tillbaka. Lilla Mia och hennes kompis Mickan skulle kila ner på trädgårn. Vi tog vägarna förbi Norrtäljebåten där våran kära Thessifluff jobbade (vi var ihopp om att hon strax skulle sluta så vi kunde kidnappa henne med oss) Våran tanke gick då inte så jätte bra men däremot fick jag jobba så det var ju nice. Så numera jobbar jag på Norrtäljebåten och det är faktiskt väldigt roligt emellanåt. Fick börja mitt första pass redan nio på morgonen dagen efter.
Blev även utgång på fredagen efter lite förfest med Blomman och hans polare, vi bör nog inte diskutera vad jag hittade hemma hos Linus och som fick följa med mig hela kvällen. -Edvin är söt-
Jobbade lördag kväll och slutade vid elva någongång och alla tjatade om trädgårn så fick pallra mig dit en stund och hälsa på alla nierds. Mötte även Mackan och hans kompisar där, jag tyckte faktiskt Markus gjorde rätt i som åkte upp till Mobergs en lördag nu när han fyllt tjugo, det är han värd! Träffade även en gammal lärare och go vän på trädgårn, JG - My favorite ! Det var trevligt och tack för pratstunden. Gick hem ganska tidigt, läste lite och sånt. Blev dock väldigt förvånad när telefon ringde sex på morgonen!!! En anfådd Markus ville att jag skulle öppna dörren om två min så det var bara att resa på sig och öppna. Och på söndagen blev det väl att galoppa lite Ponny som vanligt !

Veckan efter denna helgen jobbade jag iallafall på onsdagen och avslutade kvällen med middag hos Sofie med alla goa blondies och en tripp till trädgårn, MYS! och Grattis till dig Sofie! Även Pernilla och Erik hann fylla år förra helgen så GRATTIS, GRATTIS på er också! 

Edberg ringde även mig förra Fredagen och så hade våran kära Jenny fyllt år så då skulle man me också! Trädgårn och Mobergs. Jag körde på nyktert jag eftersom alkohol inte är bra för hälsan i förstora mängder för ofta! Är iallafall säkert inte så farligt för min del som inte kan dricka så jag mår dåligt, spyr eller däckar etc. Men iallafall så skall man ta det försiktigt!
Iallafall så startade vi på trädgårn, eller jaa alla andra hade åkte ålandsbåten visserligen utom jag, Markus och Jessica. Men iallafall så kom inte Ante in för han var för full och då gick Robin ut så han kom inte in han heller, typiskt! Alla fick bege sig till G. Sen var det taxi upp till Mobergs. Där höll det ju också på att bli bråk och jag blir så sur att jag nästan kokar. Typiskt Alex att han måste hålla på, sen kan man ju undra vad han gick på den där kvällen egentligen.. har aldrig sett han fått ett sådant utbrott tidigare, men, men, knäppskalle!
Iallafall slutar det med att jag får gå och hålla koll på alla dom här killarn resten av kvällen för att slippa slagsmål. Även en liten Markus blir för full och jag kan säga att han inte såg så pigg ut. Jag bär faktiskt heldre hem honom än att han ska åka fullsatt taxi till hallsta med sina kompisar och spy lite här och där. Men markus skulle promt åka taxi hem till mig vilket inte höll längre än fem min för han behövde spy. Lika dra det så han fick gå och få lite skit ur sig. Tyckte lite synd om honom men han mådde bättre efter lite soptömning och sömn.
Sen på lördagen var det American Carsshow! Jag och Barbie handlade maten och jag lagade. Blev en ganska nykter och lugn kväll för min del. BTW så var min älskade Malin med och det känndes hur tryggt och bra som helst, har saknat henne så! På söndagen skulle hon på middag och glaset och jag hos pappi så vi gick skilda vägar. På kvällen var det Diggiloo och mamma hade sammalagt 8 biljetter och det var en över. Verkade ett tag som att verkligen ingen ville ha den. Therese jobbade, Tj var bakis, Mickan hade redan, Malin hade redan, brorsans kompis fick annat för sig. Men efter mycket om och men så ringde Markus mig och sa att han kunde följa med så det var ju kul att alla biljetter blev utnyttjade! Föreställningen var hur bra som helst ! Men mest underbart var att se mamma så himla glad. Vet inte när jag såg det senast och jag överdriver inte om jag säger att det bara lös om henne och hon älskade föreställningen! Kul, kul, kul! Även Kickan och Ida hade super kul och dom fick se sin älskade Måns! Sweet!

Veckan som varit nu har det mest varit jobb, jobb, jobb.. har varit ledig ifrån hästen hela veckan så min lilla syster har ridit åt mig. Känns väldigt tomt och jag har inte ens sett min kära polle på en vecka! usch ! Hade ledigt hela helgen men har legat med feber och helt igen svullen hals så det har ju varit helt världelöst. Får leva på alvedon och pencilin vilket är mycket smaskigt! (möjligtvis icke då)

Nu är jag iallafall hemma hos min mammi och tycker synd om mig själv. Dags att läsa lite kanske och sen ta en powernap på 30 min eller något.

Puce/Mia.

God eftermiddag !

Idag har jag varit duktig!
Städade till tre i natt för jag kunde inte somna. Vaknade med ny torkat golv och grejer 07.15 på morgnen och direkt startade jag en maskin med vittvätt, käkade lite frukost och klädde på mig sen var det dags att hänga tvätt. Cykla ner mot stan och jobbade med mamma i 3 timmar. Hann förbi Meddo och sola i 20 min och nu sitter jag hemma hos TJ. Det är tur att hon har mig annars skulle hon aldrig vakna! Så snart är det rusta med Tj och hennes mamma sen blir det hem och tvätta mörka kläder, duscha och bleka utväxten. Antar att jag åker med Sophia till stallet sen och om jag hinner blev det Rimbo och frissöra lite, kul, kul ! Kom på att jag fått mitt nya bankomatkort också, kan ju vara bra att ha nu när det är dags att betala hyran.

Nej dags att sätta lite fart på Mc Tjorv.

Tjing, tjing !

Tjing tjing.

Lite dålig uppdatering på senaste tiden men tänkte göra ett försök nu!

Fredag: En väldigt strulig morgon med en telefon som ringde stup i kvarten! Inte lätt när både mamma, pappa och Sophia vill träffa mig. Men iallafall så jobbade jag lite med mamma. När det var klart fick jag skjuss ner till båten och mötte upp Fluffy så vi kunde bege oss till bilbesiktningen. Åkte hem till Fluff så hon kunde göra sig iordning sen vidare hem till mig så jag fixa lite sen blev det lite förande innan vi begav oss till trädgårn och mötte upp Mickan. Vi var ju tvugna att se hur Tjorven skötte sitt nya jobb där! Efter trädgårn var det Mobergs och Rimbo med massa vänner, kul, kul, kul.

Lördag: Åkte med Sophia ut till stallet och red en sväng, hem, duscha och fixa sen springa till pappa som skulle bjuda mig på middag, väldigt gott var det faktiskt! Sen handlade jag lite och gick hem i ösregn, somnade på soffan och blev väckt av att Mackan kom till mig. Vi åkte och låna pappas dvd sen kollade vi lite på film och somnade.

Söndag: Ja, jag och Markus sov ju något för länge. Fluffy ville ha hjälp att flyttstäda och självklart kunde jag hjäpa henne så åkte dit i samma veva som Markus åkte hem. Städade i två timmar sen var det middag hos pappa igen med även Patrik och Marina.. Pappa envisas väldigt mycket om att få bjuda på middag, fast det är ju väldigt trevligt så ska nog inte klaga, hihi. Söndagkvällen var lugn, solade med Fluffy och handlade lite sen gick jag hem och läste hela kvällen ungefär. 

Måndag: SPRANG UPP UR SÄNGEN OCH HEM TILL TJORVEN FÖR ATT VÄCKA HENNE! Tog bussen till Svanberga där älskade Stjärtis klippte oss, tack hjärtat! Tj blev faktiskt grymt bra i håret! Jag toppade bara min tunna lilla kattpäls men jag blev nöjd iallafall, känns mycket freschare nu. Efter Svanberga åkte vi och red en sväng och jag red för ovanlighetensskull Penny-Kanin och det var ju en upplevelse i sig. Kvällen slutade på en fika, lång fika hos Barbie, det var väldigt trevligt.

Btw så sover Tjorven fortfarande så jaa, dags att väcka monstret och käka frukost kanske..

Puce/Mia.
 

RSS 2.0