Wiho!

Griffin blev glad igår, vilken tur! Och för alla er som inte är intresserade så ska jag och Peter griffin sitta hemma och äta romantiskmiddag på självaste valborg, åh gud vad vi ska toffla! Eller så ska jag bara jobba hela helgen och kommer inte orkar göra så mkt annat..

Btw så har jag jobbat idag och samlat på mig massa ny kunskap. Nu ska jag ut och luncha mina hästar och mocka lite bajs. Ha en trevlig afton  för det skall jag, med Malin.

Tjingeling


Vilken dag!

Och jag är helt slut! Var hemma hos mamma runt kvart i sju och käka frulle för att sedan bege oss emot sanda och hämta stolt till polle hagarna. Det gick bra, dom lite jobbigt när vi skulle lyfta av alla 160 st men det gick bra. Hem till nånöt igen och fixa lite, sedan in till Norrtälje för lite mamma shopping och vet ni va? Jag fick värdens bästa grej, hoppas Peter Griffin blir nöjd också. Min mamma köpte oss nämligen fyra ny utestolar till Peters uteplats, mys. Dock vet han inget än, bara att han ska få en överraskning när han kommer hem.

Nu håller jag på att laga mat och jag vill bara lägga mig ner och dö,är såå hungrig och Griffin är  inte så snabb hem. Sen måste man duscha och allt sånt jobbigt, bädda sängen även. Hoppas, hoppas att jag orkar med en Matilda fika ikväll, vore typ så dära jättemys.

Nu ska jag kanske kolla pastan, hoho!

Bokstavligt talat..

...så hoppade jag jämfota idag av glädje. Det råkar nämligen vara så att min ponnie hatar transporter, hon går att få in men man hinner aldrig stänga transporten förens hon är ute igen. Men efter 7 timmars träning s¨å lyckades jag, JAG LASTADE OCH STÄNGDE HELT SJÄLV! Det banne mig ett mirakel, wiiioo! Nog om ponnies.

I Fredags var det jobbilijobb, mkt jolit. Lördagen bestod mest av nödvändiga inköp, kaffe med Melina och mys samt bio med Peter Griffin. Dock somnade båda på soffan väldigt tidigt, runt tio tiden.. låter det som ett gammalt gift par? Hm.

Söndagaen var lite piggare, jag hann med massa kaffe och ponnisarna. Jag och Peter Griffin tänkte även på ekonomin och åt söndagsmiddag hos min kära far, wiiho!

Nu ska jag hänga tvätt och sova, god natt

Älskade bror

Patrik har äntligen kommit hem, underbart!

Känner mig sjukt flitig faktiskt, tvättar, lagar mat och bloggar samtidigt. Jag är bra. Hästarna är klara för idag, blir latte med Tjey efter maten sen mys ikväll.

Tjingisplingis

Vilken helg!

I lördags var det mys. Åkte till Ann-sofie för fika och skit snack på förmiddagen, trevligt, trevligt.
Sen åkte jag hem till mamma för en ridtur med Kickan och Johanna och mina häst var så himla fin! Jag förstår inte vart det kom ifrån, hon skötte sig nästan exemplariskt. Efter stallet åkte jag hem till Therese föräldrar där Therese och fika befann sig. Skulle lämna en barnstol som Aston och E-L skänkt åt bättre behövande.
Avslutade kvällen med min kära Peter Griffin.

Igår fick jag en välbehövlig sovmorgon, åh fantasktiskt! Sen var jag och kollade på när min lilla syster var och hoppade i vigelsjö och trot eller ej men jag lyckades även få med mig Peter Griffin, på hästhoppning!!! Vilket är helt otroligt.. jag tror han gillar mig. Efter hoppningen var vi hemma ett tag sen vaknades det söndags middag hos min pappi, super, duper gott m-m-m! Och i vanlig ordning, WALLANDER!

Nu är det Smallville på schemat... ciao


Vilket under!

Peter Griffin dammsög igår i utbyte mot en pizza och det fick han.Jag gillar våran byteshandel.

Gäspiligäsp

Igår blev det iallafall biltvätt med Tj och jobb. Efter jobbet mötte jag min käraste utanför Willys för lite shopping, stress, stress för att Peter Griffin inte skulle missa sitt kära Merlin kl åtta. Handlade klart och tog varsin bil till min mamma där min bil skulle dumpas. Hem igen och insåg att Peter Griffin skulle låta mig laga maten. Kul Direkt efter jobbet och så sent på kvällen.. men men hade inget val eftersom jag endast hade ätit frukost på hela dagen.

Skulle ta mig en sovmorgon i morse men mamma ringde och väckte mig så det var bara att gå upp och gå ut. Åkte hem till mamma så nu sitte jag här. Får tillbaka min bil idag som fick nya däck i morse, MYS! Men först ska jag mocka bajs sen får jag åka hem, duscha och jobba. Slutar halv åtta ikväll igen men efter jobbet blir det mys, mys, mys. Jag ska bara kramas och sova. Hihi.


Vilken dag säger jag bara..

Ikväll är jag hemma i kvisthamra vilket innebär en dator med snällt tangentbord så texten blir mer läslig.

Min dag var mindre mysig idag kan jag säga, inte långt efter jag skrev det förra inlägget så stegrade tandvärken men en väldans fart. Tillslut bröt jag ihop och insåg att det aldrig skulle gå att jobba eller leva med denna värk då jag varken kunde äta (=noll energi), le eller prata normalt. Började leta privata tandreglerade i Norrtälje ifall att dom kunde hjälpa mig men icke så fick ringa jobbet och se om någon annan kunde ta mitt pass. Vilken tur att mina chefer är så underbara och inte såg det som ett problem. Mamma hämta mig och skjussade mig till min bil som blivit frisk, fort som attan for jag ut till rösa för att hoppa på bussen. Mot tekniska sen vidare till Odenplan. Väl där inne fick jag vänta cirkus en timme på att få hjälp. Blev en del meck men resultatet blev fantastiskt. Visserligen fick jag ännu mer galen huvudvärk en vanligt och lite yrsel men nu kan jag iallafall äta hyffsat och bita ihop så det känns bra. Efter tandis fick pappa bjuda på lätt tuggad middag för att få lite tid att tycka synd om sin dotter, tack pappa.

Resten av kvällen har jag bara varit hemma och tyckt synd om mig själv samt kollat på en massa Andra avenyn! Matilda kom även över på en kopp kaffe och höll koll på att jag levde, det känns tryggt men vänner som bor nära.
Nu, snart ska jag ladda en tvättmaskin, ta en sista alvedon och försöka sova så jag är fit for fight för hästar, jobb och mys imorgon. Måste handla också...

Puce

DET ÄR SYND OM MIG!

Idag är det riktigt, riktigt synd om mig faktiskt. Var som sagt inne hos tandis igår och möblera om lite i truten och i natt/morse rasade hälften, KUL! Helt bettupphöjningen låtsnade så nu när jag biter ihopbiter jag rakt på mina två lösa vampyrtänder, bu-hu-hu.. Känns skönt iallafall att Peter Griffin håller också får damp och hatar tandis tillsammans med mig, thanks love!

Men nog om det nu, ligger på soffan och kollar på Smallville vilket är min nya favvo serie. Ska försöka hitta skjuss till verkstaden idag också så jag kan hämta min bil sen vankas det jobb kl tre, jolit, jolit. Tänkte även hinna med kaffe med Tj och Matilda samt pappa-middag. Ha, det kommer nog gå så där känner jag.

Puce 

Bloggeliblogg!

Idag har Pia jobbat och lekt med tandis. Galet ont i munnen med många lösa tänder, super duper mys.

Var flitig och gjorde stor-koks-köttfärssås till middag, braegjort! Ikväll tänkte jag tycka synd om mig själv och leva på glass och alvedon. Kanske skänker en och en annan kram till någon fattig. Peace out


Biltvätt

Här om dagen tvättade jag bilen, utvändigt och invändigt men nu är den skitig igen. Damit

Jag har så hemskt roligt! Eller?

Jag har hamnat i en blogg svacka, jag har inte haft tid och blogga för jag har städat för mkt.. eller? Ja det skulle man nästan kunna tro. Jag har iallafall dammsugit 7 gånger den här veckan som var. Nöjd. Sen tvättat ett x antal maskiner tvätt och diskat en hel del.
Och nu tänker alla mina få läsare "vilket retard" och ja, jag kan inte annat än att hålla med då jag är inte frisk någonstans.

Nu ska jag ut och mocka hästbajs, sen blir det dusch och jobb. Får se även om jag orkar med hästmöte ikväll.

Puts och skur!

RSS 2.0