God eftermiddag Sveriget!

Gårdagen började som helvetes dagen. Hade tvättat, städat, strykt osv halva natten och det blev endast några på timmars sömn. Upp och hoppa på morgonen, ta reda på all tvätt, käka frulle, bädda, diska och bla bla bla. Duscha, tvätta-föna-platta håret. Hem till mamma och titta till hästarna och hämta tallrikar.
Sen bar det hem till B&A för lite jobbilijobb, det gick bra trots stressen.
15:00-16:30 var det möte på båten och vet inte riktigt vad jag tycker om mötet, lite besvikelse kanske.. har inte riktigt bestämt mig än. Iallafall så var det stress där ifrån, hämta pappa och ner till vuxen apoteket och självklart var det TVÄR JÄVLA STOPP! Att folk inte lärt sig köra bil än asså..
Vidare till coop för att handla mat, skjussa hem pappa och äntligen kom jag hem 18:00.  Så nu hade jag en hel halv timme på mig att laga middag, fixa mig och diska dom nya tallrikarna och plocka in alla varor. Det gick så där.

Malin och Matilda ramlade in strax innan sju så var det tjejmiddag på schemat, MYS! Dock kunde jag inte riktigt slappna av efter all stress men det gick bra.

Kvällen avslutade på MOBET och det var ju sjukt kul faktiskt, haha. Jag är en hest.

Idag har jag städat as hell, till och med torkat taket i köket, det ni! Har även varit nere på stan och sökt jobb, tror det gick ganska bra, hihi.

Nu ska jag duscha sen om ett par timmar blir det middag med farbror Fredrik.

Puce


ME LÖVE

Paradise hotell är fan bäst. Så hemskt roligt att se alla intriger, MUAHAHA

Godafton!

I helgen har jag lekt. I fredags kommer jag iofs inte ihåg vad jag gjorde, eller jo jag var hos A&A med Tildo. Även en sväng till Älmsta.
I lördags firade vi moster som efter 5,5 års plugg nu har tagit veterinär examen. Dutti hon. Sen på kvällen blev det party med Tildo. Söndagen var väldigt tröttsam, usch. Men hann iallafall att leka lite med ponnien och avslutade söndagen med JOHAN FALK!

Idag har jag varit hos mamma, hästarna, stor shoppas massa nödvändigheter som skurmopp, trasor, skursvampar, skurmedel, värmeskydd till håret, Björn axén grejjs, tvål, lotion, sköljmedel, lite mat samt nya bestik, ME LÖVE.  Sen blev det storstädning och lite tvättning. Fick snabbhandla åt mamma och sen ta in hästarna. Nu är det bara lite kvar, ska bädda rent i sängen, duscha och sedan väntas spårlöst och paradise hotell!


Halluuuu!

Shit vad jag är bra på att blogga!! Eller?

Förra veckan åkte jag till Borås på fredagen, det var joligt. Hälsade på min syster och hennes kid och GUD VAD DOM ÄR SÖTA, love, love, love! Det var jätte mysigt och vi lekte i snön, fikade och massa sånt. Hann även med en heldel barn filmer, mys.

Kom hem i tisdags och vilket packning det blev hem, fick en massa kläder av syrran som hon köpt sen aldrig kommit underfund med att använda, tackilitack. I onsdags gjorde jag inte så mycket, städade och tvättade mest. Igår hälsade jag på mina hästar en sväng och sen blev det jobb.
Idag var det tandis som stod på schemat sen skulle jag ut och rida, men tji fick jag. Världens huvudvärk efter tandis så har legat på soffan sedan dess, boring. Känner mig slut och veck i skallen. Ska iallafall ta mig ut till hästarna runt sjutiden och ta in dom för kvällen, sen blir det promenad med Kickan och Dixi och antar att vi slutar kvällen men lite Let's dance. Får se vad resten av helgen har att erbjuda, förmodligen lugn men nästa helg smäller det!

Nu ska jag vika lite tvätt, tjingeling


KATTEN PÄR!

Är en katt.. som smyger på min trottoar ..

EN KATT!

Hej katten

PIA RÄDD!

Senaste dagarn har jag mest städat, tvättat, lekt och kollat på barnvagnar med Therese.
Och just nu är jag jätte rädd, fick erbjudande om att åka ner til Borås över helgen men jag törs inte köra själv, dock tror jag att jag måste för jag vill åka dit.  Ja det vill jag, nu ska jag bara samla lite självförtroende, vill inte åka igenom sthlm! Usch

Nej nu måste jag fixa mig för snart kommer Therese och hämtar mig, vi ska till babylandet och spana :)

Puce

Nu la jag även upp bilder på bästaste boråsbarnen! Hann dock inte vända dom åt rätt håll, aja jag är nöjd!




Ha, det ni!

Nu ska ni få höra värsta grejen.. är ni beredda?

TRUMVIRVEL! Dadata!

Idag när jag vaknade gick jag upp och klädde på mig, GICK en promenad och kom hem. GJORDE MIG EN EGEN smoothie med massa hallon. Ha, förstår ni att jag inte har varit så här nyttig sen.. ja typ aldrig!

Åh nej!

Jag är glad att jag slipper jobba som proffisionell bloggerska då jag suger på att blogga, men vad gör det om 100 år.

Nu er jak mest turstig. Så ska nog ta mig ett glas vatten och bokstavligt talat hoppa i säng. Det blir så himla mkt roligare att gå och lägga sig om man vet att man får hoppa i sängen innan. Åh nej, nu måste jag sluta prata strunt, har visst vara själv för mkt idag. Tur att morgondagen bjuder på en hel mäng människor och partyparty! Dock vill jag inte vakna upp på söndag, jag hoppas morgondagen vara förevigt..

Nyår

nyår

2010

JAG ÄR SÅ NÖJD!

Hej, hej, hej, hej, hej

Nyår firades med parmiddag (Malin&Viktor, Matilda&Martin) och Mia. Vi var ute i Älmsta hemma hos Martin och åt trerätters, spelade massa roliga spel, drack MOJITHOS (stavning?) och campange. Gott nytt jävla år på er!

Förövrigt så har jag inte gjort nå vettigt sen julborderna tog slut, sovit för mkt har jag lyckats med iallafall men det var jag värd. Nu i veckan ska jag försöka komma ut till Lohärad hem till Fredrik och Minge så vi kan åka spark och tävla med fyrhjulingen runt huset, jag vill!

Nu ska jag göra något annat ovesäntligt, hej då


RSS 2.0