Bara jobbar en hel massa, massa..

Fast var ledig igår och idag vilket är enda gången jag är ledig två dagar i rad under Griffins tre veckors semester. Igår skulle vi bada men fick annat att göra. Åkte till Skebo, blomman och Gillberga. Sen på kvällen käka vi super god middag, hyrade film och jag mötte upp världensbästa Camilla för en promenix. I morse tog vi sovmorgon. käka Thailunch, kika i affärer och handla. Vi har även lyckats städa lägenheten super vacker och jag har bakat. Så nu har jag min egen tid då Griffin gymmar,väntar på min fantastiska Malin som kommer över på fika, MYS! Resten av helgen ska jag jobbilijobba och gud så bra det känns! Mia HJÄRTA OB-timmar 

Sjunde arbetsdagen i rad

WIHO! Imorgon har jag iallafall en dags ledighet.

Charlies änglar

..går på tv just nu och jag kan inte bestämma mig om det ska vara bra eller anus, är nog för trött helt enkelt. Egentligen för trött för att blogga men kom på att min blogg samlar damm.

Senaste tiden har jag typ städat, diskat, tvättat, lagat mat, kört bil, ridit, kört Lilla, jobbat, rört på fläsket, handlat och massa annat onödigt. Helgen som var, var fantastisk. Första helgen på ett x-antal månader där jag inte jobbat eller haft massa mottagningar och dylikt att på. Jag och Griffin umgicks hela lördagen, typ den första hela dagen på väldigt länge. Det var kul. Åt grillmiddag i Skebot. Midsommar var även trevligt, dock inte lika kul att jobba i en död butik till 16:30.

Majken är halt, jag har ont i röven och nej jag och Griffin har inte tallat loss på varann som vanliga svenskar gör. Jag har ridit benig hästrygg utan sadel samt cyklat för typ första gången sen man fick moppe, det svider.

Nu ska jag hänga tvätt, vädra, och starta nästa tvättmaskin.


RSS 2.0