Tjing tjing !

En underbar dag väntar på mig så nu ska jag väcka min kära Tjorv och se om hon vill dela den med mig. En ridtur idag kanske? Det tycker jag låter bra om bara den där lilla Bacon-K(tj)orven orkar det.
Orkar inte riktigt blogga då jag nyligen skrev ett jätte långt inlägg som jag även råkade radera, men aa.. livet är hårt!

Men tänkte kila nu iallafall, ha det strålande allihopa! Tjing, tjing!


<3

Tjingeling allihopa !

Dags att blogga i min underbart fina och uppdaterabloggis !

Förra veckan var bara så toppen, helt amazing ! BTW Power House förra lördagen slog allt med hästlängder, tack för alkoholen Rickard det var bussigt !

Kryssing i torsdags med alla mina stora favoriter ! Mickan, Tj, Fluffy, Ekus, Alexus, Johnny-ponny, Grevis, Peppe, ELONI ! och så klart Breiden, INGE PARTY UTAN BREIDEN ! Så är det bara. Alla pinglorna drack medans lilla jag var mer eller mindre nykter (iallfall båt resan). Käkade två kokta ägg och två knäckemackor på hela dagen eftersom jag inte hade tid att äta, men underbara Mickan styrde upp det och bjöd mig på en donkis meny vid halv tio på kvällen, Sweet stumpan.
Efterfesten fortsatte i vigelsjö, hihi ganska skoj var det faktiskt !

Midsommarn firade jag med Fluff, Mickan och Tj in the Håtö. Det var mys tycker jag, behöver inte beskrivas mer !

Lördagen blev lugn och mys bara hemma hos oss, haha (fluff och Tj). Lite kaffe med Dooley's, söt, söt, söt, Me like!

Ja, alltså så har hela veckan varit hur bra som helst för lilla mig, dock skakad och måste vara hemskt för andra då Roslagens kära Sebastian gick bort i en singelolycka, Vila i frid.

Puce.

Vilken underbar helg !

Kan inget mer än att säga att den har varit otroligt lyckad och jag har haft väldigt roligt !

Tack alla vänner och framför allt, Tack Tj och Fluffy. You rock my world !

Puce

Uppdatering, studenter samt Fredagen 13:de!

Har inte haft ork eller möjlighet att blogga senaste veckan.
Denna vecka har varit hur fartfyld som helst ! Allt från barnvakt till för mycket vin på skolavslutningen. För att förklara skolavslutningen lite närmre och vin mängden så var jag inte för full utan hade bara en attans huvudvärk när jag vaknade 6 i morse, behöver i mitt fall visserligen inte beropå vinet men ändå, det var hemsk ! 

FÖR THOMAS HAR TAGIT STUDENTEN !
Grattis på dig, det gjorde du bra! Medans Tompa var nere i parken och lekte in regnet så gick jag och Lisa hem till familjen Alms hus och förberedde det mesta till buffén, hur gott som helst kommer det blir (ska äta snart), GÖTT !
Partaj ikväll, får dock se om jag ska dricka alkohol eller inte, mitt huvud hänger som sagt inte riktigt med längre !

Nej lite Austin Power på  det här sen Buffé.

Puss heej !


Föresten, GRATTIS SOFIE 18 ÅR !

FÄRDIGT !

Nu har jag flyttat in och det mesta är färdigt ! Hur mys som helst, dock lite ensamt. Fick med mig dubbel sängen hemmifrån mamma så mitt sovrum ser väldigt gos ut men jätte stor säng och röda sidenlakan.

Helgen blev hur lyckad som helst. Förade lite me Nicole, Elon och Desse hemma hos Tjs föräldrar med självaste Tj, tyvärr var inte min favorit Knuttis och Jane hemma. Drog oss ner mot parken och träffade en massa gamla goda vänner. Gg och hans vänner hämta mig och Desse vid halv elva så vi fick skjuss upp till Mobergs, tackar, tackar. Hyffsat med folk men inte överdrivet mycket men kul var det, träffade även gamla godingar där. Måste även tacka Ted som var så vänlig och skjussa hem mig, Tack för det, det  var gulligt!

Städade klart pappas lägenhet i lördag eller ja nästan, han fick ta det sista i söndags ! Åkte hem igen och packade ihop mina saker till min flytt. Umgicks lite med pappa och så sista kvällen hemma. Cyklade ut till mamma i söndags och packade ihop en massa som hon fick köra, ett stort lass blev det ! Sen hade faktiskt Markus envisas om att få hjälpa till och vara min aldelles egna flyttgubbe och det var ju snällt, så visst fick han köra bilen propp full med saker och bära lådor, hihi ! Han fick även hjälpa mig att handla lite, tack för det med, det var väldigt snällt faktiskt.

Ja och de senaste två dagarna har jag haft tok ont i huvudet och packat upp saker och ridit min kära ponny.
Föresten så tänker jag inte ha nå inflyttningsfest men ni kan ju väldigt gärna få komma och ta er en tid om ni är snälla. Nu ska jag göra lite nytta, Hej !

RSS 2.0