God morgon .

Hallå världen.

Åkte ifrån Sofie (igår blir det va?) Vid elva tiden och tog en sväng på kusen, super härligt faktiskt. Åkte sen hem till pappa, duschade och fixa lite saker tills Sofie kom över.
Sofie och jag knatade ner till Ica och handlade lite till våran romatiska middag, gott ! Bussen till Hävrö, lagade mat och dona. Sen har vi mest inte gjort någonting ikväll så nu har jag världen överskotts energi medans Sofie mer eller mindre ligger och halv sover.. det här håller inte ! Men jag får väl också ta och knyta mig tror jag.

God natt på er.


God natt .

Hejsan Sverige.

24 tim. kryssningen var något utöver det vanliga och det var verkligen hur kul som helst. Mkt trevligt sälskap och super sköna människor, Tack Kim, Sofie och alla andra, ni var verkligen guld!

Pappa hämtade mig på station vid halv sex tiden lördag kväll, något sliten kan jag ju säga. Käkade påskmiddag med pappi och min kära bror Jan-banan. Somnade ganska tidigt må jag säga utsliten med ögoninflamtion. Var bara hyemma och tog det lungt i söndags med lite besök av Markus.

Idag har jag och pappa varit och kollat på en lägenhet i Norrtälje, det blir flytt den 1 Maj som det ser ut nu. Gick över till familjen Alm där lilla Tjorven låg och sussade så sött tills hysteriska Mia kom och hoppade jämfota i hennes säng, varsågod hjärtat ! Vi fick skjuss av Rebecca till stallet och tog en långritt på 2 timmar i det toksnöande vädret, hur skönt som helst. Pappa Knutte Alm kom och hämtade oss och lite senare begav jag mig hem till pappa Lennart. Käkade lite middag sen kom Markus och hämtade mig och snäll som han är så skjussade han mig hem till Sofie i Häverö, tackar tackar.
Sen har jag bara varit här och umgåtts med min underbara Sofie, hon är något utav världesklass om jag får säga det själv. Hon är väldigt duktigt på att övergöda lilla Miia och verkligen proppar i mig en massa godis. Mums.

Imorgon blir det stallet och tolka efter Lilla sen ska vi hem til pappa i Hallsta så Sofie får faktiskt ta och övernatta hos mig. Dags att knyta sig. Puss och godnatt allesammans!

/Mia

God eftermidddag !

Blir ingen utgång ikväll, men det blir 24 timmar imorgon, Nice nice nice nice :)

Puss

God morgon .

Hej Världen.

Just nu sitter jag i skolan och ska precis börja plugga lite tyska. Tänkte försöka få tyskaprovet gjort idag så jag slipper imorgon, det gäller bara att mitt huvud ger med sig lite innan jag sätter mig med ett prov.

Ja, de senaste dagarna har jag väl lekt med Sofie och Marre, mkt trevligt. Och idag ska jag väl äntligen få rida min efterlängtade häst. Hon är banni mig halva mitt liv de där djuret. Sen har det varit så en massa knas med Han, förstår inte riktigt vad han vill och sysslar med, men antagligen blir det han som lider av det i längden för jag har inte tid och ork att hålla på med hans trams.
Min älskade Mickan Sickan ska kanske fixa håret på mig idag eftersom att jag fick panik klippa av allt efter skumpartyt. Sen har jag även blivit erbjuden att åka på 24 tim kryssning med Sofie och Kim på fredag till lördag, skulle vara grymt kul men jag håler ju på att gå i konkurs eftersom jag redan lovat att gå ut och fira Mariki imorgon. Jag och Desse ska se till att Marikis först utgång ska bli strålande och innehålla massa skaka rumpa, fun, fun, fun!
Nej men som sagt, plugga tyska var det jag skulle syssla med.

Have a nice day, Puce

God kväll sveriget!

Nu ska jag sammafatta en del här..

Fredag: Skumparty och horbergs, jadu vad ska man säga. KALLT och sjukt kul med mkt dans.

Lördag: Väckt av min bror som leker att han är Eric Gadd, mogen 22 åring det där. (200 000) Men sov ju faktiskt hela fyra timmar. På med halvblöta kläder och gick till bussen (BAKIS). Hem, duscha, städa och fixa lite. Köäkade mat med pappi sedan bar det av till Sofie och lek med lite folk.. det var mkt kul men jag var dock lite sliten.

Söndag: Blev väckt av Johan kvart i åtta när han kom hoppandes in i vardagsrummetdär jag sov. Sofies pappi kom med luddiluddi. Tog 09.40 bussen till hästi. Hovslagaren var där sen var jag ute och red med Sophia och någon mer. Åkte hem sen och fixa lite sen satt jag väl mest hemma, juste lekte lite med Sofie också. Vi planerade våran flytt!

Måndag: Skolan, och jag var helt slut, det HÖLL VERKLIGEN INTE ! Och nu är jag med Marre och Sara hemma hos Marre och det är väldigt trevligt :) Ska väl kanske sova hos Sofie ikväll tror jag, och sen skolan imorgon då.

Have a nice day !

God morgon Sveriget .

Just nu är de så här.

Jag ligger på en säng i min brors kök, mina kläder hänger på tork, mina fotar värker, mitt hår är inte ett hår längre, utan svinto. Det är ju inte så jävla kul med skumparty igårdagens kyla, FY TUSINGEN !

Ska väl snart åka hem, tar nog halv elva bussen. tänkte ¨ka hem till pappa och duscha och vila lite kanske. Sen ikväll då ni, ja då ska jag leka med SOFIE ! MYS ! Åh hej då.

God morgon Sveriget .

Nu har jag fyllt år och ja, det känns väl som det känns.. likadant som innan med andra ord bara att jag nu fått ännu mer ångest över att bli gammal. Malin, Sofie och Marre förgyllde verkligen min födelsedag, ett stort tack till er mina små hjärtan. Ett litet minus skänker vi min mamma som ännu inte sagt grattis till mig, pinsamt.

Nu itter jag i skolan och ska plugga, är dock inte så motiverad efter de senaste dagarnas dåliga sömn.
Imorgon blir det utgång så får väl se hur det artar sig.

Nu ska jag vara flitig, tjillevippen.

God eftermiddag Sverige .

Nu ska jag sammafatta en del här.

Sofie och Marre, dom är allt kul dom, det håller, det är roligt, det är bra.

Helgen har varit helt kass. Var på danderyd på lovet och fick några mirakeltabletter som jag blev väldigt dålig av, inte kul. Träffade mormor och kusin Jens igår, tack tackar, det var mkt trevligt. Fick present av mormor, lillsyrran och Anna. Tack Anna, var nog just den där jag behövde förtillfället.

Har ångest, väldigt mkt ångest. Fyller år imorgon och det känns inte bra alls eftersom jag inte vill bli stor. Jag skulle gärna gå tillbaka till småbarns tiden då allt rann på mkt lättare, så är det med den saken.
Men ialf, det blir väl utgång på fredag ändå så vi får väl se vad världen har att erbjuda.
Imorgon ska de väl bli tårta hemma hos mig, Sofie och Marre kommer antar jag sen vet jag ingen mer. Finns inte många som har lust att gratta mig förtillfället och inte många som orkar ta sig till mitt nuvarande hem som ligger ända bort i Hallstavik, thats sucks. Jag ska flytta ihop med Sofie enligt våra planer, det kommer bli toppen när det nu blir av. TÖHÖ.

Sen så är ju resten av allting oerhört komplicerat må jag säga, gudars vad ska man ta sig till här i den stora, vilda världen?

Hej då :)

God morgon Sverige .

Åh nu ska jag sammafatta lite grann här.

På lovet har jag inte haft en ända sovmorgon, jag har flängt runt överallt. Danderyd sjukhus, norrtälje sjukhus, hästarna osv.osv.

Så nu har jag varit duktigt.

Satt och plugga till halv ett i natt så jag blev VÄLDIGT trött, dock kunde jag inte sova för alla dessa mardrömmar och jag förstår inte varför. Så jag tog 07.45 bussen till skolan och nu har jag gjort klart ett arbete och håller på med min novell och det går så bra så. Nu har jag inte tid med det här. Puss hej då.

TÅRTA HOS MIG PÅ TISDAG !



God eftermiddag världen .

Jagska uppdatera, snart när jag har tid. Idag ska jag leka med mina vänner ialf :)

RSS 2.0