Sunshine!

Hej hej, idag är jag faktiskt mkt gladare.

Började morgon med träning med Emelie. Och ja träning var det, det trodde ni inte om mig va? Ha!
Jag har tänkt så här förstår ni att nu när jag har slutat röka så kan jag ju lika gärna lägga pengarna på något annat. Så jag åkte och köpte fitness skor, tights, sport BH och en vattenflaska på intersport. Sen vidare till Actic för att införskaffa ett årskort. Jajemen årskort var det här, tänkte att det var lika bra när jag ändå var igång.
Men vi får väl se hur länge det håller i sig, har varit sjukt taggad denna vecka och det har varit sjukt kul. Ännu roligare är det när jag och Emelie kan träna tillsammans också. Sen kommer ju min älskade Griffin tillbaka till gymmet efter den 10 februari om allt går som det ska enligt läkarna, hoppas!
Vore faktiskt skönt med en bra kondition och liiite mer smidighet.

Så januari har varit en super månad

1. Jag har slutat röka
2. Jag har skaffat ett sparkonto (med pengar på, äntligen!)
3. Börjat träna
4. Lyckats äta mindre portioner

Mår lite bättre, sover MYCKET bättre

Sen förgyller Gunnar och Sigrid vardagen måste jag säga. Och idag kommer tre stycken av dom bästa människorna i världen hit! Jenna, Therese och min super-duper söta guddotter MYS!

Tjingtjing


Fy!

Kan inte förstå varför jag är på så dåligt humör hela tiden! Och allt får självklart gå ut över Griffin, eller inte allt då men en hel del.. är väl medveten om det men kan liksom inte stoppa mig själv när stubinen väl brinner av.
Nej usch göra lite nytta istället kanske.. ska upp till actic och köra lite,handla, laga mat sen hem till pappi och om jag har tur så kanske jag ska pröva något nytt, wie!
tjingtjing


Idag är en dålig dag

..för mitt huvud mår skit. Skullenästan kunna tro att jag är bakis.

Iallafall så mår Sigrid och Gunnar bra. Igår fick dom pröva morot och äpple för första gången och kan ju medela att äpple är nog deras nya favvo.

Idag kommer Kickis hit efter skolan och vi ska kila ner till frissan så hon får sin mann fixad. Själv längtar jag som en galning tills på tisdag, är så sjukt taggad nu! Och snart kommer Malin hem, mys. Saknas bara ett heltids jobb.

Nu ska jag diska och mata S&G, tjingeling


Sigrid och Gunnar

Har gått och blivit kanin mamma! Wiho

Mina kära bror hittade fyra kanin ungar i en snödriva. Två var döda, en levade och den fjärde svävade någonstans mitt emellan liv och död. Gunnar, som var mest levande är idag pigg och glad. Sigrid som svävade mellan liv och död är även hon levande i dagensläge och dom växer så det knakar. Sigrid har till och med växt om Gunnar.

Iallafall så var det jag som åkte på att ta hand om dom eftersom alla andra jobbar. Så nu nappflaskematar jag dom var fjärde timme dygnet runt,lite jobbigt men helt klart värt det. Får se sedan om vi behåller dom eller om dom bortskänkes. Jag har isåfall en liten plan och vilket som kanske ska få dom, eller Malin vad tror du J&S skulle säga om kaninisar?

Över till dammsugningen för sedan mata.. tjingeling

Kiss!

Jag skulle kunna döda för ett helttidsjobb alltså. Nu är jag desperat, GODE GUD GE MIG JOBB!

Cupcakes!

Nu har jag bakat super-duper fina cupcakes morgondagen till ära. MM:arna med hund kommer, MYS!

Men nu ska jag bara.. som vanligt


Gott nytt jävla år

Idag var jag på arbetsintervjuv, det gick nog kiss. Men vad gör det om hundra år.. vill ju ändå inte jobba för provision så det går nog lika bra. Även om jag inte fått besked än iofs.
Förs ihjäl gjorde jag, svalt ihjäl nästan också. Buhu.

Men vad gör lite kyla nu? Jag menar, vem fick inte prata med sin bästavän på nyårsafton som just nu befinner sig på andra sidan jordklotet om inte jag? Ingen kunde vara lyckligare. Fantastikt att höra din röst Malin.
Sen var hela julen och nyår mys. Massa fina julklappar, massa trevliga familjer att fira med. Och min kära sambo ska verkligen ha en STOR ELOGE (stavning?) för att ha inhandlat världens bästa julklappar till mig, ingen är bättre än dig Griffin! Sen är ju världens bästa Jenna på besök som dock åker tillbaka till "Svallet" imorgon, buhu.

För övrigt så har jag prutt-ont i rumpen. Var ute och hopplade ponnyn igår i iskallt mörker några kilometer och man blir lite stel eftersom jag inte hunnit rida på 2 veckor. Ni vet, är man gammal som jag så blir man stel fortare än Griffin hinner hämta ett glas cola.
Sen har jag ju även som vanligt jobbat en heldel på GLADA RUSTA! Wiho.Börjar kl sju imorgon så nu ska jag hoppa i soffan och pussas och kramas på min karl.

God natt

RSS 2.0