God afton Sveriget!

Nu är det så att lilla Pia inte råkar ut för speciellt roliga saker längre, men hon tänkte bjuda på en gammal berättelse som hon råkade ut för i tidig ålder.

Pia gillar änder

Det fanns en tid i lilla Pias liv då hon vistades mycket ute på hennes fars gamla sommarställe ute i mälarn. Hennes stora nöje var att bada och mata änderna som simmade runt så sött. Pias pappa gillar dock inte att hon och hennes kära bröder matade änderna eftersom dom kom upp på tomten efter mera mat, vilket resulterade till massa fågel avföring på gräsmattan.

En solig morgon blir lilla Pia och hennes bror Martin väckt av en ilsken pappa Lennar, tomten var full av änder (noter F-U-L-L, cirkus 30 st). Pia och Martin fick i uppgift att skrämma bort dom hungriga små änderna och det gjorde dom. Änderna flög ner i vattnet och Pia och Martin kastade sten för att dom skulle simma iväg. Dom lyckades fösa iväg alla änder ut i vassen och fortsatte att kasta sten efter dom. 

Till slut säger Martin:
-Jag tänker inte sluta kasta sten förens jag träffat en and, HAHA!
-Fan vad du är dum Martin, din djurmördare! 
Pia blev upprörd och tog tag i en stor sten och slängde iväg den i vassen och vände sig om för att gå. Precis när hon vänder sig om hör hon ett konstig ljud och vänder sig emot vassen igen. En and lät väldigt konstigt och simmade i en cirkel med huvudet på sniskan.
Pias bror kollade på henne väldigt surt och sa, - Vad har du gjort? Din djurplågare!
Pia sätter av i fullfart upp till huset för att be pappa om att ringa veterinär men han sa att det inte var någon idé och Pia grät floder.
Martin hade plockat upp anden ur vattnet och satt med den i knät resten av dagen. Lilla Pia frågade flera gånger om hon också fick klappa men Martin sa att hon hade gjort nog för idag och kallade henne djurplågare. Pia grät ännu mer vid det här laget.
Kvällen kom och det vankades läggdags, anden fick komma ner i vattnet igen och morgonen därpå hittade Martin den död i vassen. Pia var nu en riktig mördare, en andmördare som hennes bror kallade henne. Men han var ändå snäll och tog på sig ansvaret att begrava den stackars anden. Pia stannade inne och slog sig ner i fotöljen för att gråta en skvätt, och hon grät bara en skvätt tills hennes bror kom med anden i en ICE-kasse och en fjäder i ena handen som han höll framför näsan på henne, - Jag tänkte att du kanske ville ha en souvenir syrran?
  Då bröt Pia ihop och grät en hel sjö i pappas famn resten av dagen som den lilla snorungen hon var, hon var en riktig mördare.

Ny titel: Pia dödar änder



Kommentarer
Postat av: Kusin

och jag skrattar och skrattar. hahaha. stackars du.

2009-03-25 @ 12:34:31
Postat av: helén

hahahaha. hur kul som helst!

inte när man var mindre kanske ;D haha

2009-03-25 @ 12:41:24
URL: http://helaaajn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0