God afton Sveriget.

Pia gör det igen!

Idag fick lilla Pia pina sig upp aldelles för tidigt eftersom hon hade ett litet ärende att uträtt. När hon kliver upp inser hon att hon bara har tio minuter på sig att göra sig i ordning, bra planerat Pia. Hon skyndar sig och springer iväg. Pulsar genom snön och kommer äntligen till den plogade del, skrev jag verkligen äntligen? Det skulle jag kanske inte ha gjort för rätt som det var så slog Pia på stjärten, eller snarare höften. Ont som satingen gjorde det ialla. Men men tänkte Pia, och haltade vidare. Hon kan komma cirkus 300 meter tills hon gick förbi en lastbil och tittade upp på den som körde och själv klart halkade hon omkull igen, och nu var det på knät. Ont som satingen gjorde det också (noter att Pia faktiskt INTE föll för fulingen i lastbilen).
Men men tänkte Pia och staplade vidare, det kan ju inte bli värre än så här tänkte hon. Hon uträttade sitt lilla ärende och gick hem till Annika för lite frukost, tack vännen.

Nu vandra Pia hem och satte igång ett väldans kackel i telefon (ja, Pia är faktiskt en tjej - tjejer pratar). Nu var Pia nästan hemma, det var bara en liten backe kvar och Pia tänkte nog med stjärten den här gången också eftersom hon ramla igen med Emelie brevid sig i telefon. Nu slog Pia i andra höften, det gjorde ont som satingen det med. Nu tänker inte Pia gå utanför dörren mer än i onödan och speciellt inte på ärenden.

Ny titel: Pia gör det igen, igen och igen..


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha stackars lilla Pia ;)

2009-03-11 @ 16:12:46
URL: http://emelitta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0