God eftermiddag Sveriget .

Pia och Kickan rider i solen

Nu är det vår och vackert väder som alla vet och även lilla Pia har upptäckt det. Pias lillasyster ringde och väckte henne en dag som denna för en liten ridtur i det vackra vädret, absolut tänkte lilla Pia och tog sin cykel och trampade iväg till stallet.

Dagen började perfekt tack vare den underbara cykelturen på 5 km vilket resulterade till en öm muttan (Hon har ju trots allt inte suttit på en cykelsadel det senaste halvåret). Den fortsatte ännu bättre då Pia inser att hennes häst rullat sig i den ännu inte upptorkade leran. Men Pia är inte den som ger upp i första taget utan hon borstade hästen som en dåre tills den glänste oerhört vackert, sen var det bara på med all utrustning och hoppla iväg.
Dom två idiotiska syskonen kom på den usla ideén att korsa två sunkiga ängar (notera sunkiga). Det syskonen inte tänka på var bara att vår + sol + fuktig mark = slemmiga små "djur".

Tänk er nu en korkad blondin som är född bonde men låtsas vara stadstjej, hon är fejk blond och tillåter sig själv att bli kallad Pia. Vad tror ni hon har för relation till typ grodor och paddor?
Jag kan tala om för er att den relationen inte är någon höjdare, hon skriker som en stucken gris om hon ser en groda eller padda.

Iallafall så över till ridturen. Kickan rider först och börjar ropa något om grodor men när Pia hör "grodor" försöker hon lungt och sansat slå dövöra till, vilket dock blir svårt när hon ser en HEL DEL grodor, paddor och slemmiga saker i gräset. -Nu skriker Pia- (samt näst intill gråter). Det kryper i hela kroppen på henne och hon vet  inte längre vart hon ska ta vägen, tills hon får den lysande, strålande och mest fantastiska ideén!! Det är så här att på vinter har man broddar i skorna på hästarna för att dom inte ska halka och fast all is är borta så har inte Pia tagit bort dom än.

Hennes ljusa idé går ut på att spätta dom läskiga små slemmdjuren med hjälp av hästen och dens små fossingar. Nu var det fullt ös-medvettslös rakt över allt bara. Pia blunda men kunde även känna ett lugn efter att ha passerat ängarna.


Ny titel: Pia och Kickan spättar i solen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0