God afton Sveriget .

Hälsodag fortsättning ....

Nu är Pia och Britt-inger inne på akuten och dom fick genast komma in i ett rum, vilket alltid uppskattas eftersom det finns så mycket roliga leksaker i sjukrummen. Pia låg på en sån där rackarns sjuksäng medans hennes vän Britt-inger satt brevid på en stol. Britt-inger skulle nu göra ett försök att ringa sin mamma och berätta om olyckan, vilket var lättare gjort än sagt.. det tog en bra stund innan hennes mamma förstod den långa ilskrikande-snörvlande-skrattandes telefonsamtalet, men till sist så förstod hennes kära mor och avslutade samtalet  i stil med något som "Egentligen blir jag inte förvånad, ungjävlar!" 

Iallafall så visste nu Britt-ingers mamma hur allt låg till samt Pias mamma som också blivit informerad. Över till sjukhus lekarna. Britt-Inger hittade doktorhandskar och Pia en spypåse som hon satte på handen. Nu hade dom fått till en hel dockteater. Kiosken-carin kommer in i rummet och bara skrattar åt dom små söndergråtna töserna som snorar och skrattar i ett åt en ostbågsnäsa och deras dockteater.

Det knackar på dörren och in stiger en läkare och jag kan säga att det har nog aldrig varit så tyst i det rummet. Noter nu att alla höll andan och blängde på den ruskigt över snygga läkaren. Han rör sig fram emot Pia och sträcker fram sin hand och presenterar sig som Gunnar. Pia bara stirrar och räcker fram sin hand med utan att tänka sig för.. Gunnar vill nog inte skaka hand med någon som har en spypåse på handen. Nu blev Pia röd i ansiktet. Gunnar går nu fram till Britt-inger som även hon är djupt förtrollad över den yber sexiga läkaren Gunnar. Hon räcker fram sin hand även hon utan att tänka sig för, med doktorhandske på. Gunnar såg nu väldigt skeptisk ut men vänder sig emot Carin för att hälsa, men hon sprang ut ur rummet. Aja tänkte väl Gunnar och kikade in Pias lilla ostbåge mitt i nyllet.

Pia fick senare en remiss till KS där hon fick rätta till snoken. Den blev inte bra efter första försöket så dom fick åka in yttligare några dagar senare och slå upp benbiten med ett järnrör.

Efter Påsklovet träffade Pia och Britt-Inger kiosken-Carin igen och dom frågade varför hon bara försvann? Hennes svar var att hon inte stod ut att vara i rummet med en sån ruskigt snygg läkare, hon höll också på att tuppa av.

Ny titel: Näsbrytardag


Kommentarer
Postat av: Pernilla

hahahaha Britt-Inger! din lilla...... ;)

2009-04-22 @ 18:29:37
URL: http://pernijah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0